Seriale wszelakie
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Seriale wszelakie
Gotham veni vidi vici. Najlepszy serial 2015
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
No i swietnie, zasluzylo!
Ziemas...
ja tylko tak recenzuje ostatni odcinek, strollowanie Cię było tylko efektem ubocznym 

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Jak dla mnie to ostatni odcinek sporo słabszy od przed ostatniego. A te sceny z Brucem, jak nie ma tej laseczki to chyba będę przewijał, bo tylko mnie denerwują. Bruce w tym serialu działa na mnie jak Frodo we władcy pierścieni ;D Sceny z Barbarą mocno na plus, ten sen na początku był mocny 

"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
Dobry drugi sezon Fargo, polecam, właśnie wyszedł 5 odcinek.
Do tego nasza rodzima produkcja Pakt, pierwszy odcinek na YT, Despero w roli głównej. Naprawdę niezłe.
https://www.youtube.com/watch?v=pGO0JfxSIUM
Do tego nasza rodzima produkcja Pakt, pierwszy odcinek na YT, Despero w roli głównej. Naprawdę niezłe.
https://www.youtube.com/watch?v=pGO0JfxSIUM
Afro +pierdylion
im więcej młodego batmana tym odcinek jest bardziej ujowy. Liczę, że w tym sezonie zobaczymy już 100% Riddlera a końcówka to zapowiada
przy okazji Flashu na propsie
i tutaj coś do czego namówiłem Afro i nie narzeka ANIME
ONE PUNCH MAN POLECAM Gokish
im więcej młodego batmana tym odcinek jest bardziej ujowy. Liczę, że w tym sezonie zobaczymy już 100% Riddlera a końcówka to zapowiada

przy okazji Flashu na propsie
i tutaj coś do czego namówiłem Afro i nie narzeka ANIME

LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13

Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Enigma to najgorsza postać EVER
tylko skumplowanie się z pingwinem może ocalić te smętną, sztuczną i źle prowadzoną istotę
tylko skumplowanie się z pingwinem może ocalić te smętną, sztuczną i źle prowadzoną istotę
Az zobaczylem tego arrow z constantinem - nadal nie mam podniety, tam juz tyle ludzi jest, ze brakuje tylko batmana i supermana 
Gotham ciagle trzyma poziom

Gotham ciagle trzyma poziom

-Qc- pisze:Enigma to najgorsza postać EVER
Synek ale wiesz, że potem z niego powstaje Riddler? Więc akurat jego postać jest prowadzona sensownie.
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13

Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Enigma gra fajnie nie wiem co ty chcesz Qc
Aha no ale Tobie sie nowy sezon arrowa podoba - o gustach sie nie rozmawia 

No bo Arrow trafia tylko w wykwintne podniebienia! 
A tak serio, to aktor gra fajnie, ale cała historia jest nudna i nieciekawa dla mnie. Ot, wsadził komuś kose, ot kogos udusił, ot potem poprzecinał i zakopał. Tak nudne, ze przewijam. Nawala raczej scenariusz.
Porównajcie jego z niesamowitym pingwinem - a pingwin juz jeden bardzo dobry był na ekranach. Kradnie show, praktycznie nie zwalnia, idealny w swojej śliskiej osobowości.
No i zniszczony po chamsku ,a fantastyczny, Jerome... nie zgadzam się z kilkoma decyzjami tej serii.
Co do bruce'a, też raczej wina scenariusza, bo aktorzy dość sobie radzą, zwłaszcza Alfred z SAS, który mógłby być Bondem z filmu

A tak serio, to aktor gra fajnie, ale cała historia jest nudna i nieciekawa dla mnie. Ot, wsadził komuś kose, ot kogos udusił, ot potem poprzecinał i zakopał. Tak nudne, ze przewijam. Nawala raczej scenariusz.
Porównajcie jego z niesamowitym pingwinem - a pingwin juz jeden bardzo dobry był na ekranach. Kradnie show, praktycznie nie zwalnia, idealny w swojej śliskiej osobowości.
No i zniszczony po chamsku ,a fantastyczny, Jerome... nie zgadzam się z kilkoma decyzjami tej serii.
Co do bruce'a, też raczej wina scenariusza, bo aktorzy dość sobie radzą, zwłaszcza Alfred z SAS, który mógłby być Bondem z filmu

taa, jak ogólnie nie trawię anime i jedyne jakie mi podeszło to berserk i ninja scroll, to One Punch Man to mistrzostwo, przy każdym odcinku leję ze śmiechuGokish pisze: i tutaj coś do czego namówiłem Afro i nie narzeka ANIME

"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
http://www.imdb.com/title/tt3507484/?ref_=nv_sr_1
flesh and bone,
serial o balecie, ale mowie wam pany ze jest mega. jest w nim wszystko, cale gówno swiata i jeszcze troche!!
producent to tworca breaking bad.
polecam!!
flesh and bone,
serial o balecie, ale mowie wam pany ze jest mega. jest w nim wszystko, cale gówno swiata i jeszcze troche!!
producent to tworca breaking bad.
polecam!!
"Our weapons cut through them like blade through air!"
"Double or nothing, aim for his cock"
"Double or nothing, aim for his cock"
Arrow ocalone przez Raya Palmera, Gokosh i Ziemas wracaja w podskokach - takie ploty ida
Co do flasha - trailer Legends of tommorow sugeruje, ze koncowka nie jest permanentna
Co do flasha - trailer Legends of tommorow sugeruje, ze koncowka nie jest permanentna
Tiaa kuc no na pewno Palmer mnie do tego gówienka przyciągnie tiaaa xD niech oni to już skończą bo ryją ostro po dnie.
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13

Ktoś Supergirl ogląda? Bo tak usiadłem dziś trzeci odcinek obczaiłem i hmm coraz to słabsze :/
Zatem czekam na sobotę i wszystkie odcinki Jessici będzie weekend oglądania ;D
Zatem czekam na sobotę i wszystkie odcinki Jessici będzie weekend oglądania ;D
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13

Przeciez Supergilr od poczatku wiało biedą
teraz obejrzalm peirwszy po pilocie i slabizna
Gotham nieprzyjemnie laczy enigme z pingwinem

Gotham nieprzyjemnie laczy enigme z pingwinem
Mi sie Gotham coraz bardziej podoba 

Gotham złe nie jest ale liczyłem, że końcówka midsezonu będzie bardziej porywać zobaczymy za tydzień.
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13

Agenci Tarczy tez wbijaja na ciekawy poziom