![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Obrazek](http://img260.imageshack.us/img260/4564/71tp0.jpg)
A oto czolg . ch............. usteczkowy czolg
![Obrazek](http://img81.imageshack.us/img81/4594/72it5.jpg)
Byly jeszze konie odwrocone tylem jako armaty - , ktore sraly na wrogow
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Dziękuję, dziękuję. Niestety podczas przeprowadzki pudełko margarny poleciało do śmieci więc nie mogę cyknąć zdjęcia, ale widzę, że cały czas pamięć o tym cudzie scratchbuildu jest w narodzie żywa.Szaman pisze:wprawdzie ponizsze nie sa tak "smieszne", jak slynne pudelko margaryny z ktoregos Tropiku, ale tez sa "niezle". zdjecie z tegorocznych DMP...
Ja wolę 5 graczy z kartonikami, niz jednego z całkowicie pomalowaną armią.A tolerowanie ich czy raczej pieczczotliwie-spolegliwy stosunek środowiska do tego faktu uczy nowych graczy że tak właśnie powinno być.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Furionie - a ile myśli poświęciłeś swoim przeciwnikom.Furion pisze:a ja sie pochwale.
moja pierwsza armia - Orki iGo bliny, jeszcze stare - 6 oddzialow goblinow po20, w kazdym fanole fasty...
WSZYSTKO BYLO WYCIETE Z KARTONU
takiego grubego, z okladki od encyklopedii byly porobione podstaweczki ktore wesolo staly na trejach.
no, za wyjatkiem 4 szamanow, ktorych kupilem w dniu turnieju
kazdy chce grac. nie kazdy ma siano.
mi to nie przeszkadza - sam tak zaczynalem.
pozdrawiam
Furion
No właśnie, to nie tylko o przyjemność chodzi! W końcu prawdziwy mężczyzna kończy na tyle szybko, żeby nie spóźnić się na siłownię. O zdrowie chodzi, panie!Cyel pisze:Na TWF ktoś zabawnie porównał WFB do seksuTeż można przyjść tylko dla swojej własnej przyjemności, tylko ... no właśnie...
![]()
ja wprost przeciwnie...Jankiel pisze:Ja wolę 5 graczy z kartonikami, niz jednego z całkowicie pomalowaną armią.
Wolę, jak na turnieju bawi się 150 osób, niż jak by miało być 60, za to z ładnymi armiami.
Ja także... Nie cierpie proxów. Jak ktos chce grac proxami to niech sie wezmie za szachy, tam nie trzeba figurek a gra jest zbliżona. . .Jankiel napisał:
Ja wolę 5 graczy z kartonikami, niz jednego z całkowicie pomalowaną armią.
Wolę, jak na turnieju bawi się 150 osób, niż jak by miało być 60, za to z ładnymi armiami.
ja wprost przeciwnie...
Masz okazję, jest master.Tomash pisze:Reyki: Slann mnie zniszczyłMistrzostwo, muszę do Łodzi w końcu na jakiś turniej pojechać
...
Co Ty zrobiłeś z naszym czołgiem!!b_sk pisze:Dziękuję, dziękuję. Niestety podczas przeprowadzki pudełko margarny poleciało do śmieci więc nie mogę cyknąć zdjęcia, ale widzę, że cały czas pamięć o tym cudzie scratchbuildu jest w narodzie żywa.Szaman pisze:wprawdzie ponizsze nie sa tak "smieszne", jak slynne pudelko margaryny z ktoregos Tropiku, ale tez sa "niezle". zdjecie z tegorocznych DMP...