ZapisanyCerverius pisze:Tomasz "Cerverius" Łapa 5273
Chętnie wpadnę mam bliziutko

ZapisanyCerverius pisze:Tomasz "Cerverius" Łapa 5273
Chętnie wpadnę mam bliziutko
Ogólnie poczekaj imo z zatwierdzeniem końcowych zasad do 8 listopada, ma być wtedy update tego patcha po pierwszym tygodniu - przynajmniej tak Szwedzi zapowiedzieliProfi pisze:UWAGA!
W związku z tym, że pojawiła się dzisiaj kolejna, stabilna wersja zagramy na The 9th Age 0.9.0 (Rule Book, Magia, Armybooki). Wszystkie niezbędne linki są w pierwszym poście.
Czytajcie i widzimy się 21.11 na Opolconie!
Dopisany. Fajnie, że będzieszcobra651 pisze:Dopisz mnie Marcin Cobra Bohm 3504 (armie podam później).
Musiał mnie ten news ominąć. Jeżeli faktycznie 8.11 pojawi się update to oczywiście na niego zagramy.Bretonnian pisze:Ogólnie poczekaj imo z zatwierdzeniem końcowych zasad do 8 listopada, ma być wtedy update tego patcha po pierwszym tygodniu - przynajmniej tak Szwedzi zapowiedzieliProfi pisze:UWAGA!
W związku z tym, że pojawiła się dzisiaj kolejna, stabilna wersja zagramy na The 9th Age 0.9.0 (Rule Book, Magia, Armybooki). Wszystkie niezbędne linki są w pierwszym poście.
Czytajcie i widzimy się 21.11 na Opolconie!
Z wielkim żalem, ale zrobię toCerverius pisze:Niestety muszę zrezygnować wdupili mi szkolenie :/
wykreśl mnie
Jak żyć?!Remo pisze:Pieprzeni kapitaliści - wysyłają ludzi w weekendy na szkolenie zamiast dać pograć w battla...Szkoda, że was nie będzie.
ZapisanyWazzi pisze:Marcin "Wazzi" Żużałek
SzkodaWazzi pisze:Ja tez niestety odpadam...
Prawdopodobnie nie wyrobie sie na ta godzine tak wiec wole odwolac swoj udzial.