Temat filmowy
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Temat filmowy
O, bogowie, nawet trailera nie wytrzymałem do końca :/
"There is a pervasive attitude in Warhammer that "one shouldn't bring a knife to a gunfight." The whole reason that Rambo is a badass is because he indeed brings a knife to a gunfight, and still wins." ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
https://www.youtube.com/watch?v=bY73vFGhSVk&app=desktop z takim trailerem mój bilet już mają ;D
"There is a pervasive attitude in Warhammer that "one shouldn't bring a knife to a gunfight." The whole reason that Rambo is a badass is because he indeed brings a knife to a gunfight, and still wins." ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
I spam
Zwiastun nowego Kapitana Ameryki
https://www.youtube.com/watch?v=uVdV-lxRPFo
Jakoś konfilkt dziwnie zapowiedziany ale i tak HYPE HYPE HYPE
no i Pantera będzie
(jeszcze pająka pokazać
)
Zwiastun nowego Kapitana Ameryki
https://www.youtube.com/watch?v=uVdV-lxRPFo
Jakoś konfilkt dziwnie zapowiedziany ale i tak HYPE HYPE HYPE
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
https://www.youtube.com/watch?v=e3M1tvTMZ7w
tak jakoś bardzo nie czuje tego filmu a już pojawienie się WW na koniec no bardzo niet![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Aaaa i co to za Lex Luthor jest? Ziemko by lepiej zagrał i bardziej pasował do roli
tak jakoś bardzo nie czuje tego filmu a już pojawienie się WW na koniec no bardzo niet
Aaaa i co to za Lex Luthor jest? Ziemko by lepiej zagrał i bardziej pasował do roli
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Bylby bardziej lysy, tylko tyle
Mnie sie mega podoba wszystko w tym trailerku, hype hype hype!
Mnie sie mega podoba wszystko w tym trailerku, hype hype hype!
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
A nie jest tak że Lex wyłysiał od noszenia pierścienia z kryptonitem?
Coś ala choroba po promienna? Tu jeszcze go nie ma bo zaczyna swoją walkę z S.
Film jakoś mnie nie pociąga, zawsze byłem bardziej fanem Marvela (wyjątek Batman) S był dla mnie za prostą postacią.
Do kina raczej nie pójdę ale może kiedyś obejrzę jak rzutnik z pracy zabiorę...
Coś ala choroba po promienna? Tu jeszcze go nie ma bo zaczyna swoją walkę z S.
Film jakoś mnie nie pociąga, zawsze byłem bardziej fanem Marvela (wyjątek Batman) S był dla mnie za prostą postacią.
Do kina raczej nie pójdę ale może kiedyś obejrzę jak rzutnik z pracy zabiorę...
Jebłem.Gokish pisze:Aaaa i co to za Lex Luthor jest? Ziemko by lepiej zagrał i bardziej pasował do roli
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Wracając do tematu, Ben jako Batman?
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
Wonder Woman zajebista.
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()
https://www.youtube.com/watch?v=COvnHv42T-A
Wygląda ładnie, szkoda tylko, że obsada jak z Buffy :/
Wygląda ładnie, szkoda tylko, że obsada jak z Buffy :/
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
ja się pytam gdzie Logan? przedostatni jego film a w zwiastunie 0 ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
ogólnie oprocz efektów to jakoś nie zachęciło już bardziej nowe żółwie mi się podobają ;D
ogólnie oprocz efektów to jakoś nie zachęciło już bardziej nowe żółwie mi się podobają ;D
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
A jest w ogóle potwierdzone, że Logan będzie w filmie? Wiadomo czy będzie miał wiele większą rolę niż w Pierwszej Klasie?
Za dużo Jennifer Lawrence (w trailerze nie było ani jednej sceny gdzie była niebieska). Gdzie jest Cable? Sansa zupełnie nie pasuje mi na Jean.
Póki co Batman v Superman, Suicide Squad, Cap3, Deadpool i TMNT2 wyglądają lepiej.
Za dużo Jennifer Lawrence (w trailerze nie było ani jednej sceny gdzie była niebieska). Gdzie jest Cable? Sansa zupełnie nie pasuje mi na Jean.
Póki co Batman v Superman, Suicide Squad, Cap3, Deadpool i TMNT2 wyglądają lepiej.
jean slaba no ale zobaczymy jak zagra. Trailer na plus
ten rok to ofensywa DC licze ze dadza rade![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
ten rok to ofensywa DC licze ze dadza rade
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"Musimy podjąć męską decyzję- albo jesteśmy zadowoleni, albo nie."
- M.Malicki
- M.Malicki