Fantasy Premier League
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Fantasy Premier League
Qurde, 3 wynik kolejki i przegrałem.
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony
Ale cierpliwość procentuje, do 38 bedzie top3 Siwy/Qc/Dymitr (gobos obroni sie przed spadkiem jak czelski)Siweusz pisze:Qurde, 3 wynik kolejki i przegrałem.
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
No dobra, przekonałeś mnie.-Qc- pisze:Ale cierpliwość procentuje, do 38 bedzie top3 Siwy/Qc/Dymitr (gobos obroni sie przed spadkiem jak czelski)Siweusz pisze:Qurde, 3 wynik kolejki i przegrałem.
Arsenal - City 0:0, Cech, Sagna, Kolarov i Monreal. Już samo to zbije Dymitra z nóg.
Arnautović i Wijnaldum wbiją po golu i nieważne czy ich drużyny wygrają.
Everton - Leicester 2:2, Vardy + Mahrez (standard), 2 X Barkley(z wolnego i z karnego), (ni uja, Lukaku nie strzeli). Tu już jestem na czele.
Na koniec hat trick Ighaloo na kapitanie przeciw Liverpoolowi. Masakra.
120 pkt jest do zdobycia. Co sądzicie?
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony
Ighalo chyba tylko raz strzelil 2 gole na mecz. Na Live powinnien strzelic (slaba defensywa + jego ulubione wyjazdy). Z drugiej strony juz dlugo daje punkty. Gdyby nie mahrez, to dalbym mu C
Mahrez i Vardy zapunktuja, Lukaku tez watpie, zeby barkley zabral mu karnego przy regualrnosci Belga. Akurst w pomocy evertonu duzo bardziej wole gre Delafou
Bez Kompanego City chyba nie zaliczylo CSa? Bellerin Ramsey i Ozil w moim skladzie wroza 2-0 jak juz kiedys bywalo
KDB czy arnatovic - dylematy dykematy... Albo KDB i za bellerina PvA, albo Arnatovic w peirwszym za KDB...
Mahrez i Vardy zapunktuja, Lukaku tez watpie, zeby barkley zabral mu karnego przy regualrnosci Belga. Akurst w pomocy evertonu duzo bardziej wole gre Delafou
Bez Kompanego City chyba nie zaliczylo CSa? Bellerin Ramsey i Ozil w moim skladzie wroza 2-0 jak juz kiedys bywalo
KDB czy arnatovic - dylematy dykematy... Albo KDB i za bellerina PvA, albo Arnatovic w peirwszym za KDB...
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Ramsey konczy swoje roznickowanie Sanchez jak wroci to go wygryzie ;(
Ja totalnie nie mam pomyslu, wiec czeka mnie pewnie bieda kolejka
Ja totalnie nie mam pomyslu, wiec czeka mnie pewnie bieda kolejka
Oj synu z Manchesteru, nie odrobiłes lekcji
Ramsey gra na pozycji kontuzjowanego Cazorli teraz, czyli jeszcze około 3 miesięcy. Powrót Sancheza oznaczac powinien jedynie więcej bramek (mam nadzieje) dlatego Ramsey może w tej sytuacji tylko zyskac. Sanchez wygryzie ze składu Campbella, Walcotta lub Oxa, zależy kogo rozpatrujemy jako podstawowych skrzydłowych Arsenalu
Ramsey gra na pozycji kontuzjowanego Cazorli teraz, czyli jeszcze około 3 miesięcy. Powrót Sancheza oznaczac powinien jedynie więcej bramek (mam nadzieje) dlatego Ramsey może w tej sytuacji tylko zyskac. Sanchez wygryzie ze składu Campbella, Walcotta lub Oxa, zależy kogo rozpatrujemy jako podstawowych skrzydłowych Arsenalu
No dobrze, ale dzis ramsey idzie do prozdu i ma ciag na bramke Ile tam moze ludu punktowac, imo ozil asystuje ramsey Giroud Sanchez szczelajo - ale raczej alexis bedzie wypychal
Taktyka taktyka, ale Arsenal wszystko kulał pod Sancheza
Taktyka taktyka, ale Arsenal wszystko kulał pod Sancheza
Gratz Dymi. Ale zauważyłeś, że jeśli Moreno nie wyjdzie, to Gobos dostanie punkty z ławki i macie remis?Dymitr pisze:ja tu tylko przyszedłem powiedzieć, że o ile Morena nie zrobi czegoś unreal to wygrałem mecz. O!
a Adas ma Kuna
Dymitr - a nie mogles dac boruca na bramke maaaaan? Przez to dalej redsow nie dogonie w tabeli
Dymitr - a nie mogles dac boruca na bramke maaaaan? Przez to dalej redsow nie dogonie w tabeli
Huk z Kunem, jak tego wafla z Sunderlandu wymyśliłeś?-Qc- pisze:a Adas ma Kuna
Też miałem nadzieję, że Dymitr stuknie Redsa.-Qc- pisze:Dymitr - a nie mogles dac boruca na bramke maaaaan? Przez to dalej redsow nie dogonie w tabeli
PvA juz 2 razy strzeli gola jak go wystawilem - a tylko wtedy jak go wystawilem więc wiesz... szanuje go zlapalem go kiedys jak ktos o nim wspomnial, obejrzalem, i stwerdzilem ze do mojego planu bardzo roznych dziwnych opcji w defensywie mi pasuje (poza bellerinem a i on nie jest najbardziej OP to nie mam nikogo z szablonu. No Valera czeka na zmiane na creswella to bedzie wtedy szablonowo ). Na 5tego idealny, a Sun kiedys zacznie te CSy łapać
Widze ze sie uaktywniles Siwy bo jestem na Twojej liscie smierci...
Bedzie fajny pojedynek, bramkarzy imo masz lepszych (ja lece na TV i wzrost wartosci Belga )
Obrona: Smalling +Dann + monreal, tu duzo roznic, bo bellerin u mnie sie wyrownuje, z drugiej stroni Stoke vs MU i CP. Zobaczymy, MU moze wreszcie zaliczy CS, ale cos nie wierze, imo LVG daje pelny najazd na pale
Pomoc. arnatovic Mahrez i ozil w dublu (ciekawe czy nie damy go na lawke )... KDB i Alli, vs barkley i winjadlum. Masz mocniejsze nazwiska, zobaczymy
Atak - no ighalo + lukaku to oczywista oczywistosc, pytanie co zrobisz za vardego. Ja zostawie kuna chyba.
Mam pomysl na zwichrowanie pomocy, ale jezeli mam naprawic obrone to musialbym wziac hita, a na Siwego nie moge bo to konkurencja tuz tuz
Widze ze sie uaktywniles Siwy bo jestem na Twojej liscie smierci...
Bedzie fajny pojedynek, bramkarzy imo masz lepszych (ja lece na TV i wzrost wartosci Belga )
Obrona: Smalling +Dann + monreal, tu duzo roznic, bo bellerin u mnie sie wyrownuje, z drugiej stroni Stoke vs MU i CP. Zobaczymy, MU moze wreszcie zaliczy CS, ale cos nie wierze, imo LVG daje pelny najazd na pale
Pomoc. arnatovic Mahrez i ozil w dublu (ciekawe czy nie damy go na lawke )... KDB i Alli, vs barkley i winjadlum. Masz mocniejsze nazwiska, zobaczymy
Atak - no ighalo + lukaku to oczywista oczywistosc, pytanie co zrobisz za vardego. Ja zostawie kuna chyba.
Mam pomysl na zwichrowanie pomocy, ale jezeli mam naprawic obrone to musialbym wziac hita, a na Siwego nie moge bo to konkurencja tuz tuz
Adaś tak mnie nastraszył, że prawie zapomniałem.
Ale sidła już rozstawione, może złapie się w nie jakiś mały kucyk.
Ale sidła już rozstawione, może złapie się w nie jakiś mały kucyk.
Bałem się, że może nie zagrać od pierwszej minuty. Gratz.goboss pisze:Payet pograł, dobry transfer
Edit.
33-36
Gratz Adaś.
Wafel z Sunderlandu strzela 3 mecz z rzędu. Majstersztyk. Gratz Adaś.Siweusz pisze:Huk z Kunem, jak tego wafla z Sunderlandu wymyśliłeś?-Qc- pisze:a Adas ma Kuna