Fantasy Premier League

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Re: Fantasy Premier League

Post autor: Siweusz »

Qurde, 3 wynik kolejki i przegrałem. #-o
GrimgorIronhide pisze:
Ziemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony :(
Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupności :mrgreen:

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Siweusz pisze:Qurde, 3 wynik kolejki i przegrałem. #-o
Ale cierpliwość procentuje, do 38 bedzie top3 Siwy/Qc/Dymitr (gobos obroni sie przed spadkiem jak czelski)
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

-Qc- pisze:
Siweusz pisze:Qurde, 3 wynik kolejki i przegrałem. #-o
Ale cierpliwość procentuje, do 38 bedzie top3 Siwy/Qc/Dymitr (gobos obroni sie przed spadkiem jak czelski)
No dobra, przekonałeś mnie. :mrgreen:
Arsenal - City 0:0, Cech, Sagna, Kolarov i Monreal. Już samo to zbije Dymitra z nóg. :P
Arnautović i Wijnaldum wbiją po golu i nieważne czy ich drużyny wygrają.
Everton - Leicester 2:2, Vardy + Mahrez (standard), 2 X Barkley(z wolnego i z karnego), (ni uja, Lukaku nie strzeli). :mrgreen: Tu już jestem na czele. :wink:
Na koniec hat trick Ighaloo na kapitanie przeciw Liverpoolowi. Masakra. :mrgreen:
120 pkt jest do zdobycia. Co sądzicie?
GrimgorIronhide pisze:

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Ighalo chyba tylko raz strzelil 2 gole na mecz. Na Live powinnien strzelic (slaba defensywa + jego ulubione wyjazdy). Z drugiej strony juz dlugo daje punkty. Gdyby nie mahrez, to dalbym mu C :)

Mahrez i Vardy zapunktuja, Lukaku tez :) watpie, zeby barkley zabral mu karnego przy regualrnosci Belga. Akurst w pomocy evertonu duzo bardziej wole gre Delafou

Bez Kompanego City chyba nie zaliczylo CSa? Bellerin Ramsey i Ozil w moim skladzie wroza 2-0 jak juz kiedys bywalo :)

KDB czy arnatovic - dylematy dykematy... Albo KDB i za bellerina PvA, albo Arnatovic w peirwszym za KDB... :(
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
goboss
Masakrator

Post autor: goboss »

Musze znów wznieść się na wyżyny rozkmin i upolować taką różnice jaką jest Ramsey. Jest parę typów, niestety jest co naprawiać tez :/
Obrazek

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Ramsey konczy swoje roznickowanie :D Sanchez jak wroci to go wygryzie ;(

Ja totalnie nie mam pomyslu, wiec czeka mnie pewnie bieda kolejka

Awatar użytkownika
goboss
Masakrator

Oj synu z Manchesteru, nie odrobiłes lekcji :D

Ramsey gra na pozycji kontuzjowanego Cazorli teraz, czyli jeszcze około 3 miesięcy. Powrót Sancheza oznaczac powinien jedynie więcej bramek (mam nadzieje) dlatego Ramsey może w tej sytuacji tylko zyskac. Sanchez wygryzie ze składu Campbella, Walcotta lub Oxa, zależy kogo rozpatrujemy jako podstawowych skrzydłowych Arsenalu ;)
Obrazek

QQrydza
Prawie jak Ziemko

No dobrze, ale dzis ramsey idzie do prozdu i ma ciag na bramke :P Ile tam moze ludu punktowac, imo ozil asystuje ramsey Giroud Sanchez szczelajo - ale raczej alexis bedzie wypychal :D

Taktyka taktyka, ale Arsenal wszystko kulał pod Sancheza

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

ja tu tylko przyszedłem powiedzieć, że o ile Morena nie zrobi czegoś unreal to wygrałem mecz. O!
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Dymitr pisze:ja tu tylko przyszedłem powiedzieć, że o ile Morena nie zrobi czegoś unreal to wygrałem mecz. O!
:mrgreen: Gratz Dymi. Ale zauważyłeś, że jeśli Moreno nie wyjdzie, to Gobos dostanie punkty z ławki i macie remis? :wink:
GrimgorIronhide pisze:

QQrydza
Prawie jak Ziemko

a Adas ma Kuna :)

Dymitr - a nie mogles dac boruca na bramke maaaaan? Przez to dalej redsow nie dogonie w tabeli :(

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

-Qc- pisze:a Adas ma Kuna :)
Huk z Kunem, jak tego wafla z Sunderlandu wymyśliłeś? :shock:
-Qc- pisze:Dymitr - a nie mogles dac boruca na bramke maaaaan? Przez to dalej redsow nie dogonie w tabeli :(
Też miałem nadzieję, że Dymitr stuknie Redsa.
GrimgorIronhide pisze:

Awatar użytkownika
goboss
Masakrator

Teraz to trzeba lidera stuknąć... ;)
Obrazek

QQrydza
Prawie jak Ziemko

PvA juz 2 razy strzeli gola jak go wystawilem - a tylko wtedy jak go wystawilem więc wiesz... szanuje go :D :D :D zlapalem go kiedys jak ktos o nim wspomnial, obejrzalem, i stwerdzilem ze do mojego planu bardzo roznych dziwnych opcji w defensywie mi pasuje (poza bellerinem a i on nie jest najbardziej OP to nie mam nikogo z szablonu. No Valera czeka na zmiane na creswella to bedzie wtedy szablonowo :D). Na 5tego idealny, a Sun kiedys zacznie te CSy łapać :D

Widze ze sie uaktywniles Siwy bo jestem na Twojej liscie smierci... :D

Bedzie fajny pojedynek, bramkarzy imo masz lepszych (ja lece na TV i wzrost wartosci Belga :D)

Obrona: Smalling +Dann + monreal, tu duzo roznic, bo bellerin u mnie sie wyrownuje, z drugiej stroni Stoke vs MU i CP. Zobaczymy, MU moze wreszcie zaliczy CS, ale cos nie wierze, imo LVG daje pelny najazd na pale

Pomoc. arnatovic Mahrez i ozil w dublu (ciekawe czy nie damy go na lawke :D)... KDB i Alli, vs barkley i winjadlum. Masz mocniejsze nazwiska, zobaczymy

Atak - no ighalo + lukaku to oczywista oczywistosc, pytanie co zrobisz za vardego. Ja zostawie kuna chyba.

Mam pomysl na zwichrowanie pomocy, ale jezeli mam naprawic obrone to musialbym wziac hita, a na Siwego nie moge bo to konkurencja tuz tuz :)

Awatar użytkownika
goboss
Masakrator

Przypomnę, że dziś zaczyna się kolejka ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Adaś tak mnie nastraszył, że prawie zapomniałem. :P
Ale sidła już rozstawione, może złapie się w nie jakiś mały kucyk. :wink:
GrimgorIronhide pisze:

Awatar użytkownika
goboss
Masakrator

Payet pograł, dobry transfer ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

goboss pisze:Payet pograł, dobry transfer ;)
Bałem się, że może nie zagrać od pierwszej minuty. Gratz.

Edit.
33-36
Gratz Adaś.
GrimgorIronhide pisze:

Awatar użytkownika
goboss
Masakrator

Lider ograny, powoli wracam na całkowicie zasłużony fotel lidera... :D

Tymczasem w najblizszych kolejkach planuje sporo zmian w obronie. PS. Qc wział WC :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Siweusz pisze:
-Qc- pisze:a Adas ma Kuna :)
Huk z Kunem, jak tego wafla z Sunderlandu wymyśliłeś? :shock:
Wafel z Sunderlandu strzela 3 mecz z rzędu. Majstersztyk. Gratz Adaś.
GrimgorIronhide pisze:

ODPOWIEDZ