Natomiast jak będzie 2500 to płakać nie będę

Od tego są karniaczki aby troszeczkę przyśpieszyć proces. Nie miałem ani jednej bitwy abym nie dograł do 6 tury więc nie ma problemu. Te 2500 trochę ułatwia bretce gręBearded Unclean 'Un pisze:USA i pół Europy gra na 2500 odkąd pamietam (czyli jakies 5 lat), a mimo to ETC było na 2400. Nigdzie, tez, nie jest powiedziane, ze na stołach ma byc tyle samo stuffu co w 8ed.
2400 jest dobre, bo ma więcej naturalnych dzielników niz 2500, poza tym jestem za krótszymi, a nie dłuższymi grami, dlatego zwiększanie limitu nie do końca mi się podoba. Juz teraz mamy problem konczenia bitew w 4 turze...
Oczywiście to tylko moje udczucia, tak jak pisałem, najwazniejsze jest to co stanie w pierwszym drafcie ETC, bo w takim samym formacie będą turnieje MW.
Nie mam problemu z naruszaniem czasu na bitwe, tylko z tym, ze chcąc sie trzymac tego czasu, nietóre bitwy trzeba konczyć w czwartej turze, a ostatnio była nawet jedna, zakonczona po trzech. Jest to m.in spowodowane nowościami w grze, i koniecznością wertowania zasad.Od tego są karniaczki aby troszeczkę przyśpieszyć proces.
Ja mierzę w dół tabeli, żeby dorzucli workom jakieś bufyGasior pisze:hie hie...tym razem JH nie zmieszczą sie na podium