O magu któremu kule armatnie niestraszne
-
- Pseudoklimaciarz
O magu któremu kule armatnie niestraszne
Mieliście jakieś śmieszne przypadki podczas grania w warhammer fantasy battle? np kiedyś mi się zdarzyło że chaos sorcerer został trafiony 2 razy z krasnoludzkiej armaty lub lord chaosu który wyrżnął się na płocie szarżując na bretońskich chłopów albo obsługa powtarzalnej balisty która położył dobiła carnozaura.
Jesli można uznać to za śmieszne, choć byłem załamany jak to widziałem. Oddział 10 swordmasterow przegrywający na 10 maruderow jeszcze przy swojej szarży
High Elves 2 Win/1 Draw/2 Lose
Sprzedam 20 maruderów(sklejeni pod broń i tarcze, czarny podkład, zaczęte malowanie, tarcze osobno w ramkach) chaosu lub wymienię w zamian za wojowników. Zainteresowanych proszę priv
Sprzedam 20 maruderów(sklejeni pod broń i tarcze, czarny podkład, zaczęte malowanie, tarcze osobno w ramkach) chaosu lub wymienię w zamian za wojowników. Zainteresowanych proszę priv
- efferus lupus
- "Nie jestem powergamerem"
Mój lord na smoku zabił dwie krasnoludzkie maszynki, i nie było by w tym nic dziwnego gdyby nie to ze nawet nie miał z nimi kontaktu po prostu maszyny wybuchały. Jedną z maszynek były organki pierwszy rzut missfire przerzut missfire drugi przerzut missfire rzut k6 na tabalkę - wynik 1, a więc wybuch
-
- Pseudoklimaciarz
To chyba kolega przeciwnik nie był szczęśliwy ja miałem tak że mojemu przeciwnikowi w pierwszej turze katapulta i armata wybuchły a balista sie zaciela na dwie tury. A i jeszcze mój czempion maruderów pokonał w pojedynku karnozaura(to ten sam co go obsługa balisty położyła) i prawie zabił oldblooda
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Kordelas pisze:AAAAA HAHAHA!
BOKI ZRYWAĆ!
.
Zraniłem moździerzem 15 Swordmasterów, po Armour piercing został im save na 6+. Kumpel kulnął 12 szóstek na ASv
Jeszcze 6 edycja (nie był +1CR za szarżę) - Wampire strigoi zaszarżował na obsługę działa - nic nie zrobił, oberwał 1 ranę, posypał się o 1 i znikł
Jeszcze 6 edycja (nie był +1CR za szarżę) - Wampire strigoi zaszarżował na obsługę działa - nic nie zrobił, oberwał 1 ranę, posypał się o 1 i znikł