ale pokaże wam czym pewnego razu nasz dobry kolega Skaven wkurwiał na fejsie

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater

Moderator: Zaklinacz Kostek
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Ja nie planuję na nią wydać nigdy ani grosza, choć ewidentnie widać, że ci którzy sypią w tym tytule hajsem (szczególnie regularnie i obficie ) mają wyraźnie łatwiejsze życie niż puryści mojego pokroju. Ale też chyba w każdej grze typu F2P jest tak że twórcy chętnie wyciągają rączki po nasze pieniądze które im dajemy w zamian za różne "życioułatwiacze", nie bacząc że (czasami aż do przesady) uprzywilejowuje to różnorakich "wallet warriorów". Choć chyba nawet sam blizzard to zrozumiał, bo jego nowa marka - Overwatch, będzie w normalnym "płacisz raz, sporo, ale masz wszystko", z może różnorakimi popierdólkami do kupienia dla szpanu, mimo że wszyscy oczekiwali kolejnego F2P. Choć przyznam też, że gdyby HS nie był darmowy, to pewnie nigdy bym w niego nie zaczął graćja nie wydałem na nią złotówki od drugiego sezonu
Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
Tak samo jak konto na steamiePitagoras pisze:Z tego co mi wiadomo to całe konto na Battle.necie jest "wypożyczane" czy jakoś tak i nie jest naszą własnością.
zero zdziwienia u mnie ;]Bearded Unclean 'Un pisze:Zajebiście sie zdziwicie, zatem, jak ktoregos dnia okaże sie, że nie mozecie juz grac rankedów tą czy inna talią.
To zostało jasno zwerbalizowane przez developerów, że pula kart do ranked play nie będzie się stale powiększac, a to jest jednoznaczne z rotacjami.
Dośc logiczne, jesli Blizzard chce utrzymac dynamikę sprzedazy kolejnych rozszerzen.
Kto wie, moze to co będzie odpadac z formatu da sie sproszkowac po korzystnym kursie, tak jak w przypadku nerfów?
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
ale punkty dostajesz grajac ladder w zaleznosci jaki miales poziom na legendzie xDGokish pisze:Jakoś wątpię granie turniejowe i wszystkie turnieje road to blizzcon dostaną restrykcje a ladder zostanie openem.
Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.