Jacku, poczułem się urazony...Jedy Knight pisze:Porzućcie wszelką nadzieję.
Jest jak pisze Jankiel.

Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
Cieszę się, że pomogło.pelzak pisze:Zapytalem na innym forum http://warhammer.org.uk/PhP/viewtopic.p ... 518#463518
I slusznie zauwazaja ze gdyby tak pojemnie traktowac stwierdzenie "with those of his enemy" to mozna by wymienic statystyki z dowolnym wrogim modelem na stole, a nawet spoza niego.
Dlatego kwestia uzywania tego przedmiotu jest jasna, nie dziala na mounta.
Pozdrawiam
Pelzak
Podzielam twoja radosc.Jedy Knight pisze:Cieszę się, że pomogło.![]()
Choć akurat absolutnie nikt godny wzmianki sie nie wypowiedział, grunt, że uważasz sprawę za zamknięta.![]()
Takie jest zycie...Kołek pisze:no i sie zakończyło na tym jak wcześniej pisałem,że zakończy sie on ma racje bo ja tak mówię i koniec kropka,żeby nie zaśmiecać forum udowodnijcie mi na pm,że ja się mylę bo jak narzazie widzę,że gadam do ściany.Nic nie zostało udowodnione tylko powiedziane że tak jest bo ja tak uważam a cytaty zapodane wcześniej mówią co innego.
Przeczytaj ten dłuższy post Jankiela.Kołek pisze:no trudno z wszystko wiedzącymi panami z LS nie da sie porozmawiać
PS życzę sukcesów w przyszłości w uproszczaniu zasad
generalnie chyba o tym pisalem strone albo dwie temupelzak pisze:I slusznie zauwazaja ze gdyby tak pojemnie traktowac stwierdzenie "with those of his enemy" to mozna by wymienic statystyki z dowolnym wrogim modelem na stole, a nawet spoza niego.
Czemu mam się nie nabijać z co osobliwszych pomysłów?W tym momencie z takim podejscie mozna zakonczyc dyskusje bo nie ma zadnego sensu
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Takie rodzynki, to jeszcze pół biedy.Jankiel pisze:Czemu mam się nie nabijać z co osobliwszych pomysłów?W tym momencie z takim podejscie mozna zakonczyc dyskusje bo nie ma zadnego sensu
Scrolle u nobli HE, magiczne ataki koników spod wild riderów i VHS działający na mounty śmieszą mnie tak samo. Nie mam zamiaru tego ukrywać.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
wypadalo by moc:Jankiel pisze:A miałbyś móc? Gdy dostajesz ranę giniesz. Przenosisz ją po tym, jak ją dostaniesz.