![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
znowu piszesz śmieszne rzeczy, 2 magów z Arcymagiem na 6ed = 715, 4 magów z Arcy na nową edycję = 915 ja nie wiem jak Ty liczysz, właśnie że nadal z seere, silver wandem dostępnem do wszystkich lorów dużo silniejszym high magic i banner of sorcery mamy najsilniejszą magię.Ice-T pisze:Sorki ale ja nei wystawiałem nigdy full herosów i nadal uważam że moi 2 magowie z Arcy sa lepsi niż twoi (Loremaster)4 z arcy warci 1200 pts (ale nie bede się sprzeczał już o to) chciałem zaznaczyć że nei wymiatamy w magi jak niegdyś w6 ed miałeś zajebistych magów dorównujących arcy a teraz maż magów dorównójących magom imperium
rozpy można złożyć fajne ale moim zdaniem nadal herosi sa siłą tej armi np. Battle Banner wężmie wszystko na klatę i przejerzdża po wszystkim
armai jest strasznie wrązliwa na ostrzał
a nie lepiej wrzucić do rozpuszczalnika i później szczoteczką?
Ja wolę łuczników - nie sądzę, żeby coś się o nich zbliżyło, a potrzebuję dodatkowych 6" na thundererów, handgunnerów i organki.ja łuczników wogóle nie będę wystawiał jak tylko będę miał resztę figurek pomalowanych to jedyna opcja to 10LSG z tarczami za 20p więcej mam piechotę która coprawda strzela gorzej
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.