Niezwykli 2.0 (mekka bezmyślnego spamu)

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Zbrodnia przeciwko ludzkości - przeszkadzać mi w śnie. Można mi zabrać książki, laptopa, jedzenie a nawet fajke - i jakoś to przeżyje. Natomiast jedyną rzeczą która jest dla mnie święta i jest zbrodnią przeciwko ludzkości i samobójstwem to obudzenie mnie albo przeszkadzanie w zaśnięciu. A mój....porąbany sąsiad nie daje mi spać bo mamy ściany z tekstury i nie rozumie że głośno mówi.

Bydlak.

Bydlak angielski.

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

Heh, swego czasu nabluzgalem szefowej gdy mnie zbyt wczesnie obudzila swym nedznym telefonem. W efekcie oczywiscie stracilem prace, ale niech ma b!atch! Nikt mnie nie bedzie rano brzdakaniem budzil! ;)

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Rapta :lol:

Codziennie rano przechodzę koło kiosku, gdzie wisi "Fakt". Parę dni temu zapowiadali tam, że ukazujący się od dłuższego czasu na pierwszej stronie Zbawca Narodu Premier Donald Tusk [żeby było jasne, zniesmacza mnie nie Tusk, a propaganda, jaką mu robią media] zostanie na jeden dzień szefem "Faktu". Dziś ukazał się "redagowany" przez niego numer.

Spojrzałam z ciekawości na ostatnią stronę [jako że w wywieszce widzę tylko pierwszą i ostatnią] i...
Nie ma gołej baby [która przecież obowiązkowo się zwykle tam pojawia]!!!

Czy premier pomyślał o tysiącach wyborców? :lol:

Awatar użytkownika
Motyl
Oszukista

Post autor: Motyl »

Skavenblight pisze:Czy premier pomyślał o tysiącach wyborców? :lol:
A wirzysz w cuda Skaenblight.
Warto mieć marzenia ale nie warto na nie liczyć
Serwis społeczności Mordheim
www.najmita.net

check it out!

Awatar użytkownika
Gelo
Chuck Norris

Post autor: Gelo »

Mniejwięcej 4 razy w tym roku jeździłem do Nadarzyna pod Warszawą z Lubartowa gdzie mieszkam. Za każdym razem na poboczach pusto - żadnych panienek. A tu w środę jadę kolejny raz i widzę co chwile jakieś paniusie w miniówach z dekoltami przypatrójące się jadącym samochodom... Zmieniła się władza! :P

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Jarek ma burdel pod domem (serio) więc nie musieli mu wszystkich ściągać. Zresztą, wieść gminna niesie że on lubi je maltretować niż kobzić.

Awatar użytkownika
Gelo
Chuck Norris

przecież wszyscy wiedzą o jego dziwnych preferencjach seksualnych :p.

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Stary on nie ma dziwnych preferencji seksualnych. Ty nie wiesz co to są dziwne preferencje seksualne.

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Fanatyk pisze:Ty nie wiesz co to są dziwne preferencje seksualne.
Racja, co on będzie Tobie mówił, co jest dziwne, nie uczy się ojca, jak ma dzieci robić :badgrin:

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

"Breakfast is served between 7.01 and 7.03. On my back. Would you like me to run your bath Sire?"

Awatar użytkownika
Fensir
Chuck Norris

Post autor: Fensir »

:lol:

Skaven, czasami dzieci mogą uczyć ojca jak się robi dzieci lepiej od niego :lol:
A co do dziwnych preferencjach: słyszałem już takie rzeczy, że już nic mnie nie zadziwi...

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Ja wczoraj żem pisze:Spojrzałam z ciekawości na ostatnią stronę [jako że w wywieszce widzę tylko pierwszą i ostatnią] i...
Nie ma gołej baby [która przecież obowiązkowo się zwykle tam pojawia]!!!
...ale za to dziś zrekompensowali sobie to i dali gołą babę na całą ostatnią stronę! :lol:

Awatar użytkownika
Fensir
Chuck Norris

Czy wam tylko gołe baby w głowach? :lol:

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Fensir pisze:Czy wam tylko gołe baby w głowach? :lol:
Mnie to chyba nie baby, a faceci, i to chyba nie w liczbie mnogiej ;)

Śmieszy mnie to "przyciąganie uwagi" i dawanie na ostatniej stronie nagiej panienki obok artykułu o człowieku-drzewcu, dziesięciu odcieniach skóry Michaela Jacksona na przestrzeni ostatnich 15 lat czy niezwykle wstrząsającej historii pewnego napadu, gdzie lekko uśmiechnięty zabandażowany positive guy z trudem uszedł z łap bandziorów.

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Żeby w mieście gdzie ilość studentów jest o 2k wyższa od ilości mieszkańców nie było działającej po północy pizzeri to szok....

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

Zabawy ze skanerem :P
Obrazek

Awatar użytkownika
Gelo
Chuck Norris

hmm dziwne, skończyłeś na pewnych dwóch elementach a później malowanie ci już nie szło dalej w dół hmm...

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

Szczerze mówiąc to nie pamiętam kiedy to malowałem :P To było daaawno temu :P A jest tyle bo na tym sie obrazek kończył :P

Awatar użytkownika
Fensir
Chuck Norris

Fajne Sykstus :)

Awatar użytkownika
Mastema
Mudżahedin
Kontakt:

Post autor: Mastema »

Sykstus, ten obrazek jest z jakiegoś eRPGa? bo dziwnie znajomy, Neverwinter nights, Morrwind, Baldurs gate? :wink: no chyba ze się mylę, jeśłi to Twoje własne to gratuluje; :)
Każdy kto to czyta ma odpuszczone uczynki dobre, za darmo, amen.
Idźcie w Chaosie .

Zablokowany