Niezwykli 2.0 (mekka bezmyślnego spamu)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Zbrodnia przeciwko ludzkości - przeszkadzać mi w śnie. Można mi zabrać książki, laptopa, jedzenie a nawet fajke - i jakoś to przeżyje. Natomiast jedyną rzeczą która jest dla mnie święta i jest zbrodnią przeciwko ludzkości i samobójstwem to obudzenie mnie albo przeszkadzanie w zaśnięciu. A mój....porąbany sąsiad nie daje mi spać bo mamy ściany z tekstury i nie rozumie że głośno mówi.
Bydlak.
Bydlak angielski.
Bydlak.
Bydlak angielski.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Rapta 
Codziennie rano przechodzę koło kiosku, gdzie wisi "Fakt". Parę dni temu zapowiadali tam, że ukazujący się od dłuższego czasu na pierwszej stronie Zbawca Narodu Premier Donald Tusk [żeby było jasne, zniesmacza mnie nie Tusk, a propaganda, jaką mu robią media] zostanie na jeden dzień szefem "Faktu". Dziś ukazał się "redagowany" przez niego numer.
Spojrzałam z ciekawości na ostatnią stronę [jako że w wywieszce widzę tylko pierwszą i ostatnią] i...
Nie ma gołej baby [która przecież obowiązkowo się zwykle tam pojawia]!!!
Czy premier pomyślał o tysiącach wyborców?

Codziennie rano przechodzę koło kiosku, gdzie wisi "Fakt". Parę dni temu zapowiadali tam, że ukazujący się od dłuższego czasu na pierwszej stronie Zbawca Narodu Premier Donald Tusk [żeby było jasne, zniesmacza mnie nie Tusk, a propaganda, jaką mu robią media] zostanie na jeden dzień szefem "Faktu". Dziś ukazał się "redagowany" przez niego numer.
Spojrzałam z ciekawości na ostatnią stronę [jako że w wywieszce widzę tylko pierwszą i ostatnią] i...
Nie ma gołej baby [która przecież obowiązkowo się zwykle tam pojawia]!!!
Czy premier pomyślał o tysiącach wyborców?

A wirzysz w cuda Skaenblight.Skavenblight pisze:Czy premier pomyślał o tysiącach wyborców?
Warto mieć marzenia ale nie warto na nie liczyć
Mniejwięcej 4 razy w tym roku jeździłem do Nadarzyna pod Warszawą z Lubartowa gdzie mieszkam. Za każdym razem na poboczach pusto - żadnych panienek. A tu w środę jadę kolejny raz i widzę co chwile jakieś paniusie w miniówach z dekoltami przypatrójące się jadącym samochodom... Zmieniła się władza! 

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Mnie to chyba nie baby, a faceci, i to chyba nie w liczbie mnogiejFensir pisze:Czy wam tylko gołe baby w głowach?

Śmieszy mnie to "przyciąganie uwagi" i dawanie na ostatniej stronie nagiej panienki obok artykułu o człowieku-drzewcu, dziesięciu odcieniach skóry Michaela Jacksona na przestrzeni ostatnich 15 lat czy niezwykle wstrząsającej historii pewnego napadu, gdzie lekko uśmiechnięty zabandażowany positive guy z trudem uszedł z łap bandziorów.
Szczerze mówiąc to nie pamiętam kiedy to malowałem
To było daaawno temu
A jest tyle bo na tym sie obrazek kończył 

Sykstus, ten obrazek jest z jakiegoś eRPGa? bo dziwnie znajomy, Neverwinter nights, Morrwind, Baldurs gate?
no chyba ze się mylę, jeśłi to Twoje własne to gratuluje; 

Każdy kto to czyta ma odpuszczone uczynki dobre, za darmo, amen.
Idźcie w Chaosie .
Idźcie w Chaosie .