PMOTM6 - Chaos Dwarfs
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Teogonista Niku
- Wałkarz
Heh Chaos Dwarfy mają smieszne czapki,takie kapelutki przypominają mi MR Nucleara z komiksów o Freedom Force
Rzuć jakiegoś black inka na kolczugi i będzie od razu lepiej
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- GreatTaurus
- Chuck Norris
- Kontakt:
a ja tam lubię te plastikowe ChaDeki... kolczugom faktycznie przyda się dopieszczenie, poza tym ślicznie
Racja zbroje musza byc poprawione! Wez jakiego inka czy cos... Narazie sa tylko pokolorowane... Szkoda tez ze atak klonow... Mogles cos z nimi zrobic... BTW: fjane podstawki...
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
Mnie się bardzo podoba Twój regiment, szczególnie ciekawie się prezentują podstawki, gdy skończę swoją armię Krasnoludów na 2000 pkt. - wówczas mam zamiar ruszyć swoje figsy Chaos Dwarfów, których dziś jeszcze się na siłach, aby je tknąć... zbyt cenne są
Jeśli idzie o konwersje - chaos dwarfy są dziś tak trudne do zdobycia, że same w sobie są unikalne, konwersje to można robić z krasnoludów ze Skull Passa, ale konwertowanie tych zabytkowych mroczniaków uważam za profanację.
Kawał porządnej roboty, już dawno nie widziałem pełnego regimentu oryginalnych chaos dwarfów, a nie konwersji właśnie.
Co do przyciemnienia łuski - chyba warto byłoby, to przysporzyłoby im wiarygodności, w końcu żyją terenach wulkanicznych, gdzie nie łatwo jest utrzymać zbroję na wysoki połysk.
Ale nie jest to obowiązkowe, w tej formie zachowują konwencję Chaos Dwarfów z połowy lat dziewięćdziesiątych, tak się ich wtedy malowało, aż się łza w oku kręci.
Dla mnie bomba, tak trzymaj. HASHUT !!!
Jeśli idzie o konwersje - chaos dwarfy są dziś tak trudne do zdobycia, że same w sobie są unikalne, konwersje to można robić z krasnoludów ze Skull Passa, ale konwertowanie tych zabytkowych mroczniaków uważam za profanację.
Kawał porządnej roboty, już dawno nie widziałem pełnego regimentu oryginalnych chaos dwarfów, a nie konwersji właśnie.
Co do przyciemnienia łuski - chyba warto byłoby, to przysporzyłoby im wiarygodności, w końcu żyją terenach wulkanicznych, gdzie nie łatwo jest utrzymać zbroję na wysoki połysk.
Ale nie jest to obowiązkowe, w tej formie zachowują konwencję Chaos Dwarfów z połowy lat dziewięćdziesiątych, tak się ich wtedy malowało, aż się łza w oku kręci.
Dla mnie bomba, tak trzymaj. HASHUT !!!
- GreatTaurus
- Chuck Norris
- Kontakt:
normalnie z ust mi wyjął!Yori pisze:Jeśli idzie o konwersje - chaos dwarfy są dziś tak trudne do zdobycia, że same w sobie są unikalne, konwersje to można robić z krasnoludów ze Skull Passa, ale konwertowanie tych zabytkowych mroczniaków uważam za profanację.
o! tak właśnie!HASHUT !!!
- GreatTaurus
- Chuck Norris
- Kontakt:
jak robiłeś błyskawice na tarczach? i lawę na podstawkach?
Atakują klony!!Będa nas miliony.
Coś widze że Chadecja coraz popularniejsza.
Regiment przyjemnie się prezentuje ale modele to brzydale.
Coś widze że Chadecja coraz popularniejsza.
Regiment przyjemnie się prezentuje ale modele to brzydale.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
nie robilem konwersji bo te figurki byly juz malowane (kupilem na ebay) a pozatym wolalbym zeby byli oryginalni ... inka dalem ale chyba zabardzo pozniej rozjasnilem mitrilem ... a pozatym to plastik z ktrorym nie nialem zamiaru sie za bardzo bawic w jakies tam szczegulowe malowanie ... teraz juz tylko kupuje metale bo faktycznie kichowate sa te plastiki z 5 ed ... fajnie tez sa te CD z przed 5 ed i nie sa takie dregie na ebaju ...
poprawie te zbroje luskowe ... ale nie teraz ... chwilowo mam ich dosc
GreatTaurus ; blyskawice to banal ... poprostu pomalowalem je na czarno i dodalem kontur przyciemnionym codex gray
co do lawy to - red gore , 1/2 red gore i 1/2 blood red , blood red , 1/2 blood red i 1/2 sunburst yellow i na koncu sunburst yellow
poprawie te zbroje luskowe ... ale nie teraz ... chwilowo mam ich dosc
GreatTaurus ; blyskawice to banal ... poprostu pomalowalem je na czarno i dodalem kontur przyciemnionym codex gray
co do lawy to - red gore , 1/2 red gore i 1/2 blood red , blood red , 1/2 blood red i 1/2 sunburst yellow i na koncu sunburst yellow
Ostatnio zmieniony 1 gru 2007, o 18:07 przez Treevill, łącznie zmieniany 1 raz.
- GreatTaurus
- Chuck Norris
- Kontakt:
1.nie są kichowate.
2.jak czasem brakuje modeli do oddziału blundich, sprawdzają się doskonale jako pozostałe szeregi.
2.jak czasem brakuje modeli do oddziału blundich, sprawdzają się doskonale jako pozostałe szeregi.
- Artek'sWorkshop
- Chuck Norris
nom, figurki bardzo fajne, achh te czapki:P
A ja tam mam całą armię skonwertowaną, nie żebym starych nie lubił...są cholernie trudne do zdobycia Yori spróbuj trochę pokonwertowac, ja swoją armię robiłem ponad rok łącznie z malowaniem, wierz mi nie tylko ze skull passa (z tego tylko kilkunastu blundich)...
Szczerze mówiąc jak zobaczyłem ceny na ebayu, to już jestem bardziej skłonny do konwersji, ale oczywiście z umiarem, żeby chłopaki nie stracili swojej miodności Absolutnie czapki zostają Jestem także zainteresowany konwertowaniem gobosów na hobgobliny, gdyż są to tanie typy, a figurek jest mało w związku z tym jest to konieczne, by nie wiało nudą