[MASTER] Kraków-Zielonki 20-21.02.2016, 3x2500 9 Age
- swieta_barbara
- habydysz
Re: [MASTER] Kraków-Zielonki 20-21.02.2016, 3x2500 9 Age
Bo chcę mieć fajną grę.
Teraz i tak jeszcze wszystkie amie będą się mocno zmieniać, więc to ostatni moment - nie planowałem po Krakowie wrzucać już rozp, które robią u nas turnieje.
Teraz i tak jeszcze wszystkie amie będą się mocno zmieniać, więc to ostatni moment - nie planowałem po Krakowie wrzucać już rozp, które robią u nas turnieje.
Musiało minąć 5 lat (DMP 2011) abym przypomniał sobie dopiero w Zielonkach, jak wiele straciłem nie jeżdżąc na mastery.
Wielkie dzięki dla Szczwaniaka i Bałagana za wspólne granie w "Trójkącie Bermudzkim". Nasz wynik 17/25 może nie powala, ale dla nas - gdzie ja po pięciu latach masterowej przerwy, Szczwaniak zagrał pierwszy master ever (!), a Bałagan pierwszy master na 9th Age - to w sumie nie jest zły wynik
Dziękówa też Esco za zgranie nas na forum.
Gratulacje dla zwycięzców. Choć po wynikach widać, że TOP5 było tak wyjątkowo ciasne, że przy 6 rundzie wahałbym się kogo obstawić.
Dzięki teamom, które się z nami zmierzyły: Ośmiornicy, Nemezis Rampampam, SS i 8 bila Rymar.
Oraz wszystkim towarzyszom nocnych dyskusji w zielonkowej chatce. Fajnie było o sobie przypomnieć i poznać nowe twarze.
Do zobaczenia w Szczyrku (a może i wcześniej:).
Wielkie dzięki dla Szczwaniaka i Bałagana za wspólne granie w "Trójkącie Bermudzkim". Nasz wynik 17/25 może nie powala, ale dla nas - gdzie ja po pięciu latach masterowej przerwy, Szczwaniak zagrał pierwszy master ever (!), a Bałagan pierwszy master na 9th Age - to w sumie nie jest zły wynik

Gratulacje dla zwycięzców. Choć po wynikach widać, że TOP5 było tak wyjątkowo ciasne, że przy 6 rundzie wahałbym się kogo obstawić.
Dzięki teamom, które się z nami zmierzyły: Ośmiornicy, Nemezis Rampampam, SS i 8 bila Rymar.
Oraz wszystkim towarzyszom nocnych dyskusji w zielonkowej chatce. Fajnie było o sobie przypomnieć i poznać nowe twarze.
Do zobaczenia w Szczyrku (a może i wcześniej:).
+1swieta_barbara pisze:Bo chcę mieć fajną grę.
Może jeszcze gracze niech podpisują zobowiązania przed turniejem, że szczegółów rozpisek nie ujawnią?
Dzięki za przypomnienie, dlaczego nie jeżdżę na drużynówki

Uprawa warzyw od 1997 roku

Super turniej, świetna zabawa, organizacja, miejscówka - tip top. Przeciwnicy bez spiny, drużyna zdająca animozję zarówno w zwycięstwie jak i porażce. Wynik za to do bani
Kolejny raz, kolejna edycja, ta sama nauczka - walec piechoty to może sobie co najwyżej kurz na półce rozjechać 

Nie mój drogi, to Ty to napisałeśShino pisze:mam nadzieje, ze zdajesz sobie sprawe z tego, ze to co napisales nie ma sensu.

W każdym razie poziom napinki, która wychodzi np. w kwestii Wielkiej Rozpiskowej Tajemnicy (na co najmniej dwie wersje przed wersją, która będzie na ETC), jest nie na moje warzywnictwo. I tyle. Nie, żebym komuś tego bronił oczywiście, fajnie, że są ludzie których to kręci.
Uprawa warzyw od 1997 roku

@Glonojad - Piszesz, że grasz na ostatnich stołach i jesteś warzywem, a przeszkadza Ci flame na to, że ktoś udostępnia rozpiski. Może nie załapałeś, ale nie o twoje tęgie kminy się rozchodzi, tylko topu.
Jak wiadomo chłopaki z najwyższych stołków z 9th age też nie do końca łapią te combosy, które sami umożliwiają i jak nasz top coś wymyśli to jest szansa, że zostanie to nie wykryte i będze można tego użyć na ETC, a jak zobaczą to potną. Argument "w Polsce tym grają" działa na niekorzyść balansowanej jednostki i jest on podobno serio brany mocno pod uwagę.
Jak wiadomo chłopaki z najwyższych stołków z 9th age też nie do końca łapią te combosy, które sami umożliwiają i jak nasz top coś wymyśli to jest szansa, że zostanie to nie wykryte i będze można tego użyć na ETC, a jak zobaczą to potną. Argument "w Polsce tym grają" działa na niekorzyść balansowanej jednostki i jest on podobno serio brany mocno pod uwagę.
Ja rozumiem podejście Barbary - ja też chcę mieć dobrą grę.
Z drugiej strony nie ma co liczyć że inne kraje będą równie chętnie dzieliły się rozpiskami w celu ich pocięcia (nie oszukujmy się) - tutaj powstanie nierówność - dlatego rozumiem też podejście selekcjonerów którzy prosili żeby rozpisek nie publikować.
Z drugiej strony nie ma co liczyć że inne kraje będą równie chętnie dzieliły się rozpiskami w celu ich pocięcia (nie oszukujmy się) - tutaj powstanie nierówność - dlatego rozumiem też podejście selekcjonerów którzy prosili żeby rozpisek nie publikować.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.