Ja w sumie też nie narzekam, jedyny mój ból to zabranie S5 na driadach, zwłaszcza, że niedawno pomalowałem sobie cały oddział z fileremDziad Zbych pisze:Szczerze to spodziewałem się dużo gorszych zmian. Jedyny nerf który bardzo mnie "zabolał" to osłabienie Tancerzy i to że nawet mimo tego ich koszt nie spadł co według mnie jest trochę dziwne.
9 Age
Moderator: Gremlin
Re: 9 Age
Moja rozpa praktycznie nietknięta 
Tylko kosmetyka i nawet pkt więcej wyszło
Zmiany logiczne, ciekawe i kilka fajnych kmin już się pojawiło
Tylko kosmetyka i nawet pkt więcej wyszło
Zmiany logiczne, ciekawe i kilka fajnych kmin już się pojawiło
Zwyciężaj bez przechwalania się, przegrywaj bez biadolenia, a inni wkrótce zaczną cię szanować - Napoleon Hill
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.
nie martw się - jakoś się będzie dało grać taką słabą corową piechotą z S4Azgaroth pisze:Ja w sumie też nie narzekam, jedyny mój ból to zabranie S5 na driadach, zwłaszcza, że niedawno pomalowałem sobie cały oddział z fileremDziad Zbych pisze:Szczerze to spodziewałem się dużo gorszych zmian. Jedyny nerf który bardzo mnie "zabolał" to osłabienie Tancerzy i to że nawet mimo tego ich koszt nie spadł co według mnie jest trochę dziwne.Ale zdaje sobie sprawę, że było to jedno z większych przegięć tej książki
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Gram Sylvan ElvesVeta92 pisze:To koniecznie powiedz na czym grasz ;D
A tak na serio to
Biegacz z whirling blade
4lv light
2x dryad matriarch 1lv
Hero na stagu z bluffer helm (MVP
BSB treekin z banerem swiftstride
30 łuków z flammingami (black arrow)
2x5 fasta z banerem w ambushu
orzeł
10 treekinów FCG
Jak narazie sprawdzało się kapitalnie
Wiadomo, to i owo trzeba doszlifować ale zarys niezmieniony
Bardzo mi się zmiany podobają
Sensowne i słuszne.
Zwyciężaj bez przechwalania się, przegrywaj bez biadolenia, a inni wkrótce zaczną cię szanować - Napoleon Hill
Herosa oczywiście nie, ale lorda już jak najbardziej:oczko pisze:nie wiem jak chcecie skleić biegacza z savem 2+ i przerzutem - to raczej nie wykonalne
Shapeshifter + Mithril Mail + Dusk Stone + Ogre Sword
Gra mi się tym lordem naprawdę fajnie, wiele razy się sprawdził
@edit
Dopiero teraz zauważyłem, że Mithril Mail podrożał i Ogre Sword już nie wchodzi...Trzeba będzie poszukać innej maczety dla niego
Ostatnio zmieniony 9 mar 2016, o 08:19 przez Azgaroth, łącznie zmieniany 1 raz.
A dragon mantle, light armour, elven cloak, shield i ogre blade wtedy - zmieści się? O ile się nie zmieniło to jeszcze dragonbane gem wejdzie
Ostatnio zmieniony 9 mar 2016, o 08:26 przez Laik, łącznie zmieniany 1 raz.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Ja chyba będę sprawdzał Shapeshifter + Mithril Mail + Whirlwind Blade + Lucky Charm. Wcześniej grałem z potką siły i to sprawdzało się fajnie bo z S8 nie bylo juz problemu z ASv, a multiple robily robotę. Do tego zestawienia nie jestem przekonany ale - trzeba sprawdzić 
Nie potrzebuje rerol save na biegaczu bo nic mi nie oddaje.
Potrzebuje Holy Attacks i Multiple Wound 2
Taki biegacz trzyma większość pojebów na dystans.
A jak coś podejdzie to ja tam nie narzekam
Potrzebuje Holy Attacks i Multiple Wound 2
Taki biegacz trzyma większość pojebów na dystans.
A jak coś podejdzie to ja tam nie narzekam
Co im osłabili? Gram ostatnio mało, ale zmieniło się coś? Mają owszem mniej inicjatywy, ale używają dwóch broni, więc to nadal I6.Dziad Zbych pisze:Szczerze to spodziewałem się dużo gorszych zmian. Jedyny nerf który bardzo mnie "zabolał" to osłabienie Tancerzy i to że nawet mimo tego ich koszt nie spadł co według mnie jest trochę dziwne.