Hearthstone
Moderator: Zaklinacz Kostek
dosc krótko, około 2/3hAndrzejAndrzej pisze:Ile trwa wbicie 20lvl w wowie?
do 10 normalnie robisz Q, pozniej battlegroundy, od 15 instancje
tank, healer czeka krócej w kolejce na instancje.
"Our weapons cut through them like blade through air!"
"Double or nothing, aim for his cock"
"Double or nothing, aim for his cock"
- Infernal Puppet
- Masakrator
Btw, z ostatniej gry zauważyłem, że Reno Jerkson ma teraz oznaczenie kolorystyczne odnosnie tego, czy zadziała czy nie. No nareszcie, choć oznacza to też, że ten patafian będzie pojawiał się jeszcze częściej ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Chyba Ty ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
specjalnie 2 właśnie na pył zrobiłem i klepnąlem jedną nową wszystko działa
i można już naxxa dustować :3
![Obrazek](http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/283/485/635937282953969201.png)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
specjalnie 2 właśnie na pył zrobiłem i klepnąlem jedną nową wszystko działa
![Obrazek](http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/283/484/635937282427519799.png)
![Obrazek](http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/283/485/635937282953969201.png)
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Czyli de facto do kompetytywnej zabawy zamieniam na pyl calego naxramassa? 100% ceny kart, czy normalny przelicznik?
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Normalny
Tylko karty erratowane będą dawały 100%
GvG też możesz pyłować![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Tylko karty erratowane będą dawały 100%
GvG też możesz pyłować
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
- Infernal Puppet
- Masakrator
Można, ale IMHO nie warto. Bez jakiegoś extra przelicznika pyłowanie w proporcji 1 do 4 jakoś mi się nie uśmiecha. Poza tym, i GvG i Naxxem dalej będzie można grać, tyle tylko że w formacie dzikim.GvG też możesz pyłować
Btw pochwalę się drugą wydropioną legendą
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
Ja tam czekam aż odpalą formaty i wtedy wszystko co poza standardem wyleci u mnie.
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
-
- Oszukista
Gdzieś się przewijały ploty, że część kart może być "w przyszłości" dołączona do klasyków. Ja tam nie spieszę się z pyłowaniem ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
- Infernal Puppet
- Masakrator
Druga karta to taki niestabilny portal dla każdego
.
serio ? deal dmg to minion to kuppa gorsze o X od frostbolta evi, wratha basha no najgorsze dmg jaki chyba jest obecnie dostepny
(no ok dragon flame jest gorszy
Heal jest BARDZOOOOO mocny za 5 heal 10 albo za 10 heal 20
no to jest heal a nie jakas popierdolka
summon minion no taki sredni bo jak by rozrzut ma jak unstable portal tylko troche gorsze i lepsze
bo portal daje koszt -3 i za 2 mozesz miec booma a tutaj masz mniejsze prawdopodobniestwo szitu jak 1 0/4 shieldbearer albo cos takiego jak 1 2/1 gnom albo cos takiego
bo rzucajac za 7 - 8 many dostajem w chyba 70% jakas legende wiec nie takie straszne ale portal i tak bije na glowe
akurat te karty to sa super do dustowania
bo epick
imo bez sensu ~ na pyl git !
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Heal jest BARDZOOOOO mocny za 5 heal 10 albo za 10 heal 20
summon minion no taki sredni bo jak by rozrzut ma jak unstable portal tylko troche gorsze i lepsze
akurat te karty to sa super do dustowania
Ja na moim kutrze, sam sobie sterem, wędkarzem i rybą !
Infernal Puppet pisze:Druga karta to taki niestabilny portal dla każdego.
No dla priesta tylko
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Tak dobrze, że to karta paladyna xD
Dmg w miniona - mage
Przyzwanie - prieset
Heal - paladyn
więc żadne wombo combo ;D
Dmg w miniona - mage
Przyzwanie - prieset
Heal - paladyn
więc żadne wombo combo ;D
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Heartstone Ci sam teraz decki uklada ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."