Hearthstone

Moderator: Zaklinacz Kostek

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

Re: Hearthstone

Post autor: Afro »

Nie no, do patrona to nawet podobne nie jest. Grałem jakiś czas temu podobną talia, ale jakoś za długo mi się tym gra. Wolę w tym czasie zagrać dwie gry szybszym deckiem. Zabawnie jest jak przeciwnik ma jakieś murloki ;)
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Post autor: Lazur »

Lepiej już zabrać tego co daje +2/+1. Poza tym murlocladin nie zniknie po zmianie stylu grania bo większość murloków jest z podstawki
Obrazek

Awatar użytkownika
Infernal Puppet
Masakrator

Post autor: Infernal Puppet »

Tyle, że dowódca murloków ( po o tym tu mowa ) daje owe +2/+1 wszystkim murlokom na stole, wrogim też :mrgreen: . Trochę głupio zabierać przeciwnikowi mobka który go buffuje by wystawić go gdy i tak będzie go bufował :wink: .
Mad Mike pisze:
kwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezara
Ach te uroki bycia ciągle głodnym ;) .

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Nie śmiejcie się, ale : czy ten nowy dodatek będzie podobny do poprzedników, tzn. też ma się składać ze skrzydeł do wykupienia, czy jakaś inna formuła? Niespecjalnie czytam newsy...

kevinior
Chuck Norris

Post autor: kevinior »

To jest dostatek czyli coś jak gvg same pakiety a skrzydła są w przygodach
Ja na moim kutrze, sam sobie sterem, wędkarzem i rybą !

Awatar użytkownika
Żaba
Masakrator

Post autor: Żaba »

OTK murlokdin-em sporo grałem no i niestey w aggro mecie nie działa - niby konsekracje, doom sayery, equality, wild pytomanserzy itd.ale jak nie pójdzie ręka to :wink: bo generalnie nie masz creatur na stole, a patron spokojnie może grać z aggro, palladyn jest lepszy vs control.
zresztą i tak jest to dek na pograniczu for fun :wink:

@ to jest dodatek - same karty w pakietach (tak jak gobliny/turniej), w przygodach nie masz losowych kart tylko misje (liga, góra. naxx)

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Infernal Puppet pisze:Tyle, że dowódca murloków ( po o tym tu mowa ) daje owe +2/+1 wszystkim murlokom na stole, wrogim też :mrgreen: . Trochę głupio zabierać przeciwnikowi mobka który go buffuje by wystawić go gdy i tak będzie go bufował :wink: .
Kto mowi ze go wystawisz ? Tak samo oplaca sie zabrac legende murlokowa.

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Infernal na tym to polega żeby zabrać i nie wystawiać...
Dzisiaj rano grałem z dwoma murlokladinami. Jeden się nie doczłapał do 10 many a drugi mnie zabił mając jeden hp...
Obrazek

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

Patrzę na karty to ten deck dalej będzie miło banglał tylko innego taunta trzeba włożyć :D.

A wiecie jak ten deck fajnie bangla vs mag z mirrorem? :D
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW :D
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

Awatar użytkownika
Infernal Puppet
Masakrator

Post autor: Infernal Puppet »

Nie śmiejcie się, ale : czy ten nowy dodatek będzie podobny do poprzedników, tzn. też ma się składać ze skrzydeł do wykupienia, czy jakaś inna formuła? Niespecjalnie czytam newsy...
Będzie dodatkiem podobnym do Gnomów i Goblinów, albo wielkiego turnieju. Czyli dużo ( 134 dokładnie ) nowych kart, zdobywanych poprzez pakiety do kupienia, zrobienia z pyłu albo wylocenia. Btw, z owym dodatkiem Nerdstone przeskoczy granicę 1000 kart :mrgreen: .
Mad Mike pisze:
kwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezara
Ach te uroki bycia ciągle głodnym ;) .

Awatar użytkownika
lajkonik
Masakrator

Post autor: lajkonik »

A nie zapowiadali tam też nowej przygody przy okazji na wiosnę?
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami :)
lajkonik Obrazek

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Niet. Na lato przygoda ;)
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Gokish pisze:Oj Ziemuś otk murlokowy to kilometry od patrona.
Mocny i trudny do kontry, ale troche od drawa zalezy a sam ma go raczej late gameowy (jak nie wyjdzie combo doomsayer solemn vigil)
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

_reszka
Chuck Norris

Post autor: _reszka »

Tez nim troszke pogralem. Jesli przeciwnik wie co robic, to deck jest sredni. Jezeli przeciwnik go nie ogarnia, latwe zwyciestwo. Fakt, ze nie trafilem na spam facow i cancerow, bo pewnie byloby trudniej. Dla mnie najwieksza zaleta, ze rzeza znienawidzonego druida na kombie.

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Post autor: Artein »

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Małe gówno za 1 jest złe :D
a legenda hmm no nie wiem
Brettonia 23/1/13

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Obie są dosyć spoko. Fireball restorujący hp seems good
Obrazek

Awatar użytkownika
Aldean
Kretozord

Post autor: Aldean »

a obwódka nie sugeruje ze to karta pod shamana?
"Our weapons cut through them like blade through air!"

"Double or nothing, aim for his cock"

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Ah no tak mag ma błękitną. Shaman też ma niezłego bursta. Z lightning stormem to może być niezły comeback
Obrazek

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

z fire elementalem to juz w ogole jackson :D
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

ODPOWIEDZ