Hearthstone
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: Hearthstone
Nie no, do patrona to nawet podobne nie jest. Grałem jakiś czas temu podobną talia, ale jakoś za długo mi się tym gra. Wolę w tym czasie zagrać dwie gry szybszym deckiem. Zabawnie jest jak przeciwnik ma jakieś murloki 

"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
- Infernal Puppet
- Masakrator
Tyle, że dowódca murloków ( po o tym tu mowa ) daje owe +2/+1 wszystkim murlokom na stole, wrogim też
. Trochę głupio zabierać przeciwnikowi mobka który go buffuje by wystawić go gdy i tak będzie go bufował
.

Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.

- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Nie śmiejcie się, ale : czy ten nowy dodatek będzie podobny do poprzedników, tzn. też ma się składać ze skrzydeł do wykupienia, czy jakaś inna formuła? Niespecjalnie czytam newsy...
OTK murlokdin-em sporo grałem no i niestey w aggro mecie nie działa - niby konsekracje, doom sayery, equality, wild pytomanserzy itd.ale jak nie pójdzie ręka to
bo generalnie nie masz creatur na stole, a patron spokojnie może grać z aggro, palladyn jest lepszy vs control.
zresztą i tak jest to dek na pograniczu for fun
@ to jest dodatek - same karty w pakietach (tak jak gobliny/turniej), w przygodach nie masz losowych kart tylko misje (liga, góra. naxx)

zresztą i tak jest to dek na pograniczu for fun

@ to jest dodatek - same karty w pakietach (tak jak gobliny/turniej), w przygodach nie masz losowych kart tylko misje (liga, góra. naxx)
Kto mowi ze go wystawisz ? Tak samo oplaca sie zabrac legende murlokowa.Infernal Puppet pisze:Tyle, że dowódca murloków ( po o tym tu mowa ) daje owe +2/+1 wszystkim murlokom na stole, wrogim też. Trochę głupio zabierać przeciwnikowi mobka który go buffuje by wystawić go gdy i tak będzie go bufował
.
Patrzę na karty to ten deck dalej będzie miło banglał tylko innego taunta trzeba włożyć
.
A wiecie jak ten deck fajnie bangla vs mag z mirrorem?

A wiecie jak ten deck fajnie bangla vs mag z mirrorem?

LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW

Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
- Infernal Puppet
- Masakrator
Będzie dodatkiem podobnym do Gnomów i Goblinów, albo wielkiego turnieju. Czyli dużo ( 134 dokładnie ) nowych kart, zdobywanych poprzez pakiety do kupienia, zrobienia z pyłu albo wylocenia. Btw, z owym dodatkiem Nerdstone przeskoczy granicę 1000 kartNie śmiejcie się, ale : czy ten nowy dodatek będzie podobny do poprzedników, tzn. też ma się składać ze skrzydeł do wykupienia, czy jakaś inna formuła? Niespecjalnie czytam newsy...

Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.

Mocny i trudny do kontry, ale troche od drawa zalezy a sam ma go raczej late gameowy (jak nie wyjdzie combo doomsayer solemn vigil)Gokish pisze:Oj Ziemuś otk murlokowy to kilometry od patrona.
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Tez nim troszke pogralem. Jesli przeciwnik wie co robic, to deck jest sredni. Jezeli przeciwnik go nie ogarnia, latwe zwyciestwo. Fakt, ze nie trafilem na spam facow i cancerow, bo pewnie byloby trudniej. Dla mnie najwieksza zaleta, ze rzeza znienawidzonego druida na kombie.
z fire elementalem to juz w ogole jackson 

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."