Total War: Warhammer potwierdzony

Moderator: Zaklinacz Kostek

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Martin von Carstein
Kradziej

Re: Total War: Warhammer potwierdzony

Post autor: Martin von Carstein »

Jest marzec, gra ma być wydana za dwa miesiące - obecnie graficznie wygląda właśnie jak Call of Warhammer (gdy grałem w niego w 2011!) z większą pulą animacji... a to jest grafika, coś co zawsze wychodziło CA dobrze i zakrywało wszystkie inne dziury. :?

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Naviedzony »

Sentyment przez ciebie przemawia. Call of Warhammer graficznie nie był wcale jakiś super, a W:TW wygląda bardzo dobrze.

http://www.gry-online.pl/S022.asp?ID=11115

Kerwantes
Mudżahedin

Post autor: Kerwantes »

Gierka z dlc WoCh już zamówiona, szkoda że dopiero za 2 miesiące będzie :?

Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

Post autor: Afro »

to jeszcze jeden ;)
https://www.youtube.com/watch?v=9SFM6-LC6io

@Kerwantes
Gdzie kupiłeś? Ja chyba też się skuszę na preorder :)
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"

Awatar użytkownika
Martin von Carstein
Kradziej

Post autor: Martin von Carstein »

Ja tam poczekam na recenzję AngryJoe zanim pomyślę o jakimkolwiek posunięciu związanym z nabyciem sprzętu oraz samej gry.

Naviedzony pisze:Sentyment przez ciebie przemawia. Call of Warhammer graficznie nie był wcale jakiś super, a W:TW wygląda bardzo dobrze.

http://www.gry-online.pl/S022.asp?ID=11115

Grafikę ze screenów na tej stronie można najwyżej między bajki włożyć - grafiki promocyjne od CA zawsze, ale to zawsze były podrasowane tak aby ludzie się rzucili na preordery.

Obrazek

Lepiej patrzyć na to co w filmach.
Żaden sentyment. Mod nie poprawiał roślinności, nie dopieszczał miast ale modele żołnierzy oraz szczególnie z późniejszych wersji moda były świetne. Zwłaszcza żołnierze Imperium.

Obrazek

To 2011 (na silniku z co najmniej 2006), zdjęcie z gry bez obróbki. Nie widziałem na filmikach-gameplayach nic co by to drastycznie przebiło i wymusiło "Wow".

Awatar użytkownika
Dziad
Chuck Norris

Post autor: Dziad »

https://www.youtube.com/watch?v=9SFM6-LC6io Nie trzeba chyba komentować jak klimatycznie wygląda to miasto i jak fajnie wyglądają jednostki. Jedyne co mi się średnio podoba to świecące oczy szkieletów ale to tylko takie narzekanie :wink:

Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

Post autor: Afro »

Wrzuciłem to dwa posty wyżej :D
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"

Awatar użytkownika
Dziad
Chuck Norris

Post autor: Dziad »

Sorry myślałem że jestem pierwszy :)

Awatar użytkownika
Grand Admiral Thrawn
Falubaz

Post autor: Grand Admiral Thrawn »

Martin von Carstein pisze:Ja tam poczekam na recenzję AngryJoe zanim pomyślę o jakimkolwiek posunięciu związanym z nabyciem sprzętu oraz samej gry.

O to to. Plus pre-order gry od CA jeszcze nigdy nikomu na dobre nie wyszedł.
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.

Kerwantes
Mudżahedin

Afro pisze:to jeszcze jeden ;)
https://www.youtube.com/watch?v=9SFM6-LC6io

@Kerwantes
Gdzie kupiłeś? Ja chyba też się skuszę na preorder :)
Gryonline

valve
Mudżahedin

Post autor: valve »

Wiecie moze czy bedzie aktywna pauza ?

Awatar użytkownika
Byqu
Masakrator

Post autor: Byqu »

WELCOME TO ESTALIA GENTLEMEN

Awatar użytkownika
Chomikozo
Chuck Norris

Post autor: Chomikozo »

Łał. Według mapy na początku filmiku, wszystkie frakcje Starego Świata będą w grze. Szykuje się wodospad dlc.
Prawdziwy krasnolud gardzi słonecznikiem.

Awatar użytkownika
Stan
Postownik Niepospolity

Post autor: Stan »

Niekoniecznie, taki kislev pewnie będzie miastem/prowincją i niczym więcej.
Ale zobaczymy, potencjał jest ogromny.

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Wiadomo, że wszystkie będą, ale nie wszystkie raczej będą grywalne.

Kerwantes
Mudżahedin

Mi wystarczy podstawowe 15 armii :mrgreen:

Martwi mnie jedynie że może nie być Chadecji :(

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Słyszałem, że Warhammer:TW ma z założenia być trylogią. W pierwszej części dostaniemy Stary Świat, a grywalne będzie Imperium, Krasie, Zieloni, Wampiry i Chaos. Później podobno ma wyjść DLC z Brettonią. Raczej nie wierzę w ugrywalnienie innych frakcji. Powstaje pytanie, co będzie materiałem na drugą grę. Jestem zdania, że druga gra będzie obejmowała obszary Ulthuanu, Naggarond i Lustrii z grywalnymi HE, DE i Lizakami. Trzecia natomiast to dla mnie kompletna zagadka.

Awatar użytkownika
Kopyt
Kradziej

Post autor: Kopyt »

3 to pewnie będzie jak zawsze na koniec armagedon czyli inwazja szczurów i demonów. Sam się grą jaram niemiłosiernie i już czekam na zakup lapka ( niestety takie inaczej nie dam rady)na dzień premiery. W sumie to 1 gra TW która zakupie nie dla kampanii ale dla multi. BTW wiadomo coś o kampanii co op?
Obrazek

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Post autor: Artein »

Naviedzony pisze:Słyszałem, że Warhammer:TW ma z założenia być trylogią. W pierwszej części dostaniemy Stary Świat, a grywalne będzie Imperium, Krasie, Zieloni, Wampiry i Chaos. Później podobno ma wyjść DLC z Brettonią. Raczej nie wierzę w ugrywalnienie innych frakcji. Powstaje pytanie, co będzie materiałem na drugą grę. Jestem zdania, że druga gra będzie obejmowała obszary Ulthuanu, Naggarond i Lustrii z grywalnymi HE, DE i Lizakami. Trzecia natomiast to dla mnie kompletna zagadka.
Zostają WE, TK, Skaveni, Ogry, Demony i Bestie. Dużo.

Kerwantes
Mudżahedin

Artein pisze:
Naviedzony pisze:Słyszałem, że Warhammer:TW ma z założenia być trylogią. W pierwszej części dostaniemy Stary Świat, a grywalne będzie Imperium, Krasie, Zieloni, Wampiry i Chaos. Później podobno ma wyjść DLC z Brettonią. Raczej nie wierzę w ugrywalnienie innych frakcji. Powstaje pytanie, co będzie materiałem na drugą grę. Jestem zdania, że druga gra będzie obejmowała obszary Ulthuanu, Naggarond i Lustrii z grywalnymi HE, DE i Lizakami. Trzecia natomiast to dla mnie kompletna zagadka.
Zostają WE, TK, Skaveni, Ogry, Demony i Bestie. Dużo.
No i Chaos Dwarfy :| Mam nadzieję że ich nie odpulą i będę mógł sobie pośmigać Drazhoathem [-o<

ODPOWIEDZ