Tak to prawda - są wtedy niesamowici zwłaszcza jak regenka siądzie przy okazji. Obecnie będę testował inną rozpiskę z magiem na life. Grałem też w wawie jeden turniej ze slanem z life i na razie szału nie było.lwieserce85 pisze:Ja bym zmienil domene na life....tg z t8 sa nie do zabicia; )
Ta rozpiska pozostaje w ramach teoretycznej rozkminy i backupu jeśli tamta się nie sprawdzi w ogóle. Po prostu duże klocki piechoty to nie mój styl - nie dlatego w 8ed wybrałem tą armię White magic grałem w 8ed, niewiele się zmieniła i myślę, że nadal będzie skuteczna zwłaszcza, ze deje sporą elastyczność ustawienia się pod przeciwnika.
Czymś zawsze trzeba odginać, zwłaszcza w defensywie. Jak pisałem w tym układzie mam 5 potencjalnych oddziałów do tego celu. Ale może się okazać, ze lepiej będzie poświęcić jedną salkę jeśli kameleony zaczną buszować na tyłach strącając działa itp. Temat do ogrania. Baza w każdym razie wygląda nieźle.Okoń pisze: Natomiast jeżeli chciałbyś ich wykorzystywać jako odginaczki, to pomyśl nad zmniejszeniem ich liczebności w oddziałach.