Ranking 2016
Moderator: swieta_barbara
Re: Ranking 2016
Problem dotyczy większej ilości graczy.
Drugi temat to mieszanka starych i nowych nazw armii (Wood/Sylvan Elves np.)
Drugi temat to mieszanka starych i nowych nazw armii (Wood/Sylvan Elves np.)
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Problem jest, bo organizatorzy używają skrótów armii, których nie ma w słowniku - np. WDG.... ja nie mam pojęcia co to jest.
Prosiłem już o opracowanie aktualnej listy armii, ale jakoś nikt się nie podjął...
Prosiłem już o opracowanie aktualnej listy armii, ale jakoś nikt się nie podjął...
Powinno być lepiej
!!!????? przecież rozmawiałeś ze mną na priv i dostałeś linka na PM...adeon pisze:Problem jest, bo organizatorzy używają skrótów armii, których nie ma w słowniku - np. WDG.... ja nie mam pojęcia co to jest.
Szmajson pisze:zapodałem tutaj... jest jakaś możliwość
ze jakby ktoś wpisał po staremu to i tak do kalkulacji przemieniło by na nowy?
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 9#p1401839
w weekend będę debugować, ale bankowo jest to związane z nowymi armiami.
Strona jest chwilowo niedostępna - kwestia ustawienia adresu domeny po zmianie serwera się przedłuża.
Jako, że trochę już nie mam ochoty na kolejne przepychanki - to jest ostatni sezon przez jaki ranking będzie przeze mnie będzie prowadzony.
Macie cały sezon na ogarnięcie nowego rozwiązania.
Aktualny adres rankingu:
adeon.org.pl
Jako, że trochę już nie mam ochoty na kolejne przepychanki - to jest ostatni sezon przez jaki ranking będzie przeze mnie będzie prowadzony.
Macie cały sezon na ogarnięcie nowego rozwiązania.
Aktualny adres rankingu:
adeon.org.pl
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Czy przesłano wyniki mastera w Krakowie?
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
![Obrazek](https://u.cubeupload.com/B0imir.png)
Ranking zaktualizowano
Bo nie zostaly wysłane?
Id turnieju poproszę.