Nowe modele od GW
Re: Nowe modele od GW
Modele bardzo ciekawe tylko ten żółty kolor dużo psuje.
- GrimgorIronhide
- Masakrator
JAKIE FAJNE NOBY DO 40stki! ...a nie.... czekajcie...
Gorku i Morku, widzicie i z dyńki nie rozpieprzacie
Szaman jest bardzo fajny, w pytę mi się podoba ale znowuż za drogi będzie żeby kupować
Ale Noby to jest ordynarnie zerżnięcie z 40k bez bioniki, przewodów i z biedniejszą rzeźbą wypraną z detali zmiksowane z boxem Sawadży. Te kołnierze ortopedyczne, zero blizn, tatuaży, dywersyfikacji kłów normalnie armia orko-klonów z Kamino. Straszna bieda. Nawet rębaki, które są najlepsze z całych modeli to z tymi doczepianymi kłami są ordynarną zrzynką z chopp z 40k. Zakład, że zaraz power klawy zobaczymy?
Dziki są strasznie pokraczne, nieproporcjonalne, ogólnie zniesmaczają rzeźbą no i potencjał malarski niewielki. Plastikowemu boxowi boar boyzów mogą kopyta lizać.
A wywerna, rozumiem jaranie się nią to sarkazm? Obejrzyjcie zdjęcia z boku/tyłu - toć to wygląda jak jakaś kupa albo spasłe żabsko po siłce i sterydach, któremu ktoś dla picu doczepił małe, bezużyteczne skrzydełka.
Gorku i Morku, widzicie i z dyńki nie rozpieprzacie
Szaman jest bardzo fajny, w pytę mi się podoba ale znowuż za drogi będzie żeby kupować
Ale Noby to jest ordynarnie zerżnięcie z 40k bez bioniki, przewodów i z biedniejszą rzeźbą wypraną z detali zmiksowane z boxem Sawadży. Te kołnierze ortopedyczne, zero blizn, tatuaży, dywersyfikacji kłów normalnie armia orko-klonów z Kamino. Straszna bieda. Nawet rębaki, które są najlepsze z całych modeli to z tymi doczepianymi kłami są ordynarną zrzynką z chopp z 40k. Zakład, że zaraz power klawy zobaczymy?
Dziki są strasznie pokraczne, nieproporcjonalne, ogólnie zniesmaczają rzeźbą no i potencjał malarski niewielki. Plastikowemu boxowi boar boyzów mogą kopyta lizać.
A wywerna, rozumiem jaranie się nią to sarkazm? Obejrzyjcie zdjęcia z boku/tyłu - toć to wygląda jak jakaś kupa albo spasłe żabsko po siłce i sterydach, któremu ktoś dla picu doczepił małe, bezużyteczne skrzydełka.
pokaz te fotki to raz, dwa wyglada uber duper. A zadne plastikwoe dziki nie maja startu do metali, nic nie zrobisz. Za to imo shaman to najslabszy z serii furiat
Niestety drogie to
Niestety drogie to
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Pancerze wyglądają faktycznie na czterdziestkowe terminatorki, Tartarusy dokładniej. Ale i w sumie widać, że nie są to Power Armory, tylko płyty blachy, bez uszczelek.
Żółty posysa równo.
Stworek od przodu ma naprawdę mega minę. Chociaż ten Ork wrośnięty w niego mocno zastanawia (przyjrzycie się nogom Orka).
Żółty posysa równo.
Stworek od przodu ma naprawdę mega minę. Chociaż ten Ork wrośnięty w niego mocno zastanawia (przyjrzycie się nogom Orka).
- GrimgorIronhide
- Masakrator
Zdjecia wywerny grimgor
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
- GrimgorIronhide
- Masakrator
Właśnie szukam, były na fejsbukowej grupie AgeofŚmiech, udostępniane z jakiegoś orkowego fp
EDIT: Z komentarzy ludzi wnioskuję, że jakaś mroczna siła usunęła. Ciekawe czy GW wyśle team pacyfikacyjny na chatę tego gościa co adminuje na The Mexican Orc za udostępnianie więcej niż pozwolono
EDIT: Z komentarzy ludzi wnioskuję, że jakaś mroczna siła usunęła. Ciekawe czy GW wyśle team pacyfikacyjny na chatę tego gościa co adminuje na The Mexican Orc za udostępnianie więcej niż pozwolono
- SaperHeart
- Piłkarz
Szamani wyglądają bardzo spoko i wkomponują się bez problemu w wiele armii O&G. Jeźdźcy dzików też całkiem fajni, za to same dziki to jest jakiś ponury i zmutowany żart..."Stare" dziczki są 1000x ładniejsze od tego gówna. Wiwerna jak dla mnie za bardzo przerośnięta, może w innej pozie robiłaby lepsze wrażenie.
Ja też uważam że szamani wyglądają nieźle ( ten z kielichami przypomina trochę Guldana z Warcrafta ) ale same dziki wyglądają aż zbyt groteskowo , ale do AoS pasują więc chyba cel został osiągnięty .
Ostatnio zmieniony 18 kwie 2016, o 20:17 przez Dziad, łącznie zmieniany 3 razy.
ktory model jest muzykiem?Durant pisze: Poza muzykiem wszystkie modele mi się podobają, muzyk jest jakiś dziwny ale może na żywo będzie fajniejszy.
ten z porami? i spiewa leek spin?
co do swini, czemu ona ma ostrza jakiejs broni, zamontowane w dolnej szczece?
ktos pytal co mozna by z nich zrobic - moze razorgor do bestii?
bestia kozacka (jestescie pewni, ze to wyverna?) bardzo przypomina lodowa bestie z pierwszej czesci thora, jak walczyli z lodowymi gigantami.
ok, powiem szczerze, ze zolty kolor sporo psuje, ale nie wiem czy inne malowanie jest w stanie odratowac te figsy.
jak normalnie nie narzekam, to te przedstawione sa po prostu brzydkie (oczywiscie moim zdaniem)
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
To ten ork "Muzyk" ma co w rękach, marakasy, pory czy kielichy ?
To na pewno muzyk ?
To na pewno muzyk ?
Krasnoludy, krzaty, Dorfy (znani też jako ważniacy ze złotem) – jedna z ras humanoidalnych, są to praktycznie niscy Żydzi zrobieni z mięśni, alkoholu, bród i zarąbistości.
To bedzie moimi arachnarokami w takim razie, jak nie wywerką No i nie moge sie doczekac na wywerne w takim razie