OczywiścieAsmodai pisze:Ale działa jak 1+ i od niego zaczniesz liczenie AP i modyfikatorów z S tak dla przypomnieniaale Sv na 0+ wygląda fajnie

Moderator: JarekK
OczywiścieAsmodai pisze:Ale działa jak 1+ i od niego zaczniesz liczenie AP i modyfikatorów z S tak dla przypomnieniaale Sv na 0+ wygląda fajnie
Wiecie co, a w zasadzie gdzie jest napisane, ze Sv nie mize byc 0+?? Prejrzalem podręcznik i znalazlem info ze owszem, współczynniki charakteryzujące postać tj S,T,Ws,Bs itd, nie ma tam info o Sv, musza sie mieścić w granicach 1-10. Ma ktoś zapis odnośnie tego, ze Sv również??Asmodai pisze:Ale działa jak 1+ i od niego zaczniesz liczenie AP i modyfikatorów z S tak dla przypomnieniaale Sv na 0+ wygląda fajnie
Rb, s. 75.Jeronimo pisze:Wiecie co, a w zasadzie gdzie jest napisane, ze Sv nie mize byc 0+?? Prejrzalem podręcznik i znalazlem info ze owszem, współczynniki charakteryzujące postać tj S,T,Ws,Bs itd, nie ma tam info o Sv, musza sie mieścić w granicach 1-10. Ma ktoś zapis odnośnie tego, ze Sv również??
Niestety zauważyłem, że w Polsce jest o to wielkie ciśnienie. Przy eventach spoza naszych granic podejście jest lżejsze i w z tego co widziałem w T9A nie ma parcia na WYSIWYG. Nie wiem z czego to wynika, dla mnie to ograniczenie to "zdupping" ale rozumiem, że komuś może się podobać.debelial pisze:WYSIWYG to nie jest wymóg systemowy tylko turniejowy, tak było w 8 edycji i nic się nie zmieniło w T9A.