Gra o Tron - serial
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Wątek Dorne jakiś taki niejasny jest. W tamtym sezonie wszystkie siostry zostały w Dorne a teraz 2 z nich nagle pojawiły się na statku (i wolę nic więcej nie pisać bo jeszcze za dużo spojlerów będzie)
ps.
Ser Davos jak zwykle najlepszy (a i ostatnia scena WTF)
ps.
Ser Davos jak zwykle najlepszy (a i ostatnia scena WTF)
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.
Dawajcie spoilery wyszarzone, bo nie kazdy chce tutaj wejsc i popsuc sobie zabawe gervaz.
Ja nie wiem, im dalej z tym serialem, tym słabszy mi się wydaje. Znów w odcinku z 10 trupów, niby sporo wątków pokazali, ale nic konkretnego. No i ta ostatnia scena to faktycznie wtf, jaki był cel?
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
Bardzo mi sie odcinek podobal, duzo zaczynaja cisnac elementami, ktorych nie ma w ksiazce. Ostatnia scena mocna i ciekawa, majaca na celu zrobic wtf
Afro genialny gif. Aktorka co gra melisander jest fajna dupa Pozniej no coz...
SPOILER:
Obstawiam, ze ten naszyjnik po prostu robi iluzje, ze ona mlodziej wyglada, a w rzeczywistosci jest leciwa staruszka.
SPOILER:
Obstawiam, ze ten naszyjnik po prostu robi iluzje, ze ona mlodziej wyglada, a w rzeczywistosci jest leciwa staruszka.
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Ziemko pisze:Bardzo mi sie odcinek podobal, duzo zaczynaja cisnac elementami, ktorych nie ma w ksiazce. Ostatnia scena mocna i ciekawa, majaca na celu zrobic wtf
Tylko ten motyw Dorne...
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.
Biedny Stanis.... Nie wiedział chłop co brał. Dlatego właśnie makijaż (szczególnie magiczny) u kobiet to ZUO
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
Dorne pozamiatane Natomiast to tez jest juz akcja poza ksiazka... Jakby tak Dorne ruszylo na stolice - byloby gruuuubo
- GrimgorIronhide
- Masakrator
No to spoilerując:
- imho barykadowanie się z ciałem Johna i wezwanie Dzikich jakiś sens niby zachowuje; jakkolwiek w książce całe tysiące Dzikich z Tormundem i Wun Wunem były tuż obok w Czarnym Zamku tak jak rycerze chroniący królową Selyse. Tak więc pewnie skończy się rzezią zdrajców
- Brienne jest gurwa remedium na wszystko. Żywy przykład na to, że serial ekranizujący książkę kręcony przez dwóch debili łypiących tylko na oglądalność musi być porażką. Wcisnąć ją do KAŻDEGO wątku jakkolwiek mało by tam pasowała, pomijając już że jest praktycznie wszędzie. I tak z postaci drugo a nawet trzecioplanowej popkultura wyrabia głównego bohatera. Przykre.
- Doran, gość który wymyślił najbardziej podstępny, krwawy i ostateczny plan zemsty lvlem intrygi przebijający miałkie przy nim kombinacje innych rodów zabity w środku swojego pałacu "za bezczynność" xD Z jakiegoś powodu jego syna też mordują xD Dornijczycy be like: "córka z nieprawego łoża pomniejszego lorda i jej bękarcice wymordowały nam rodzinę panującą... nie no gurwa spoko"
- uniewinniona królowa Margaery ma gorzej niż Cersei po całej swojej wpadce z robieniem w konia Wiary ? seems legit
- to z Melisandre wydaje się legitne bo zawsze nosiła ten naszyjnik i jak hintował nie raz GRRuby był zapewne źródłem jej mocy ale nawet jak tak to trochę z dupy moment na ujawnienie
- imho barykadowanie się z ciałem Johna i wezwanie Dzikich jakiś sens niby zachowuje; jakkolwiek w książce całe tysiące Dzikich z Tormundem i Wun Wunem były tuż obok w Czarnym Zamku tak jak rycerze chroniący królową Selyse. Tak więc pewnie skończy się rzezią zdrajców
- Brienne jest gurwa remedium na wszystko. Żywy przykład na to, że serial ekranizujący książkę kręcony przez dwóch debili łypiących tylko na oglądalność musi być porażką. Wcisnąć ją do KAŻDEGO wątku jakkolwiek mało by tam pasowała, pomijając już że jest praktycznie wszędzie. I tak z postaci drugo a nawet trzecioplanowej popkultura wyrabia głównego bohatera. Przykre.
- Doran, gość który wymyślił najbardziej podstępny, krwawy i ostateczny plan zemsty lvlem intrygi przebijający miałkie przy nim kombinacje innych rodów zabity w środku swojego pałacu "za bezczynność" xD Z jakiegoś powodu jego syna też mordują xD Dornijczycy be like: "córka z nieprawego łoża pomniejszego lorda i jej bękarcice wymordowały nam rodzinę panującą... nie no gurwa spoko"
- uniewinniona królowa Margaery ma gorzej niż Cersei po całej swojej wpadce z robieniem w konia Wiary ? seems legit
- to z Melisandre wydaje się legitne bo zawsze nosiła ten naszyjnik i jak hintował nie raz GRRuby był zapewne źródłem jej mocy ale nawet jak tak to trochę z dupy moment na ujawnienie
Coś czuje ze naszyjnik dostanie teraz Snow i jakimś cudem wstanie
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Te laski się teleportowały na statek nie wiadomo skąd (tzn. wiadomo, z głów scenarzystów). Najprawdopodobniej Johny wstanie w 4 odcinku (jest dłuższy)Kerwantes pisze:Te laski na statku to jakieś takie inne niż te 3 siostry... Mi szkoda Snowa, to był mój ulubiony bohater i myślałem że ruda czarownica go uratuje, a ona się uwaliła do wyra...
A scena z Melisą ma pokazać jej załamanie wiary czy jakoś tak.