Obejrzalem - Gokish srsly? Brusik gra super, watkow jest naprawde niewiele i sa swietnie prowadzone, logicznie, powoli, w calosci. Co sie z Toba dzieje

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Ja wczoraj skończyłem ten sezon i uważam, że był dużo lepszy, niż poprzedni. Ostatni odcinek super.Ziemko pisze:Ostatni odcinek vikingow - gruuubo, szczegolnie koncowka i popchniecie do przodu czasu...
Sciana.... maaanGokish pisze:Ty to final juz Limitki? ło kurde to ja muszę nadrobić dziś odcinek ostatani
Akurat ja tak nie uważam, widać, że scenarzyści za dużo się naoglądali jakichś fantasy i niskobudżetowych filmideł o 'wajkingach' klasy D, a reżyser nowej Gry o Tron co żadną miarą nie jest dobrą tendencją.Naviedzony pisze:Ja wczoraj skończyłem ten sezon i uważam, że był dużo lepszy, niż poprzedni. Ostatni odcinek super.Ziemko pisze:Ostatni odcinek vikingow - gruuubo, szczegolnie koncowka i popchniecie do przodu czasu...