Przypadek?PS. Skoro najlepsze wyniki u Niemców czy Rosjan mieli ich kapitanowie i selekcjonerzy to może za rok ja też powinienem startować na naszego selekcjonera?
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderator: swieta_barbara
Przypadek?PS. Skoro najlepsze wyniki u Niemców czy Rosjan mieli ich kapitanowie i selekcjonerzy to może za rok ja też powinienem startować na naszego selekcjonera?
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
+1Lazur pisze:Obecnie gre robimy praktycznie sami dla siebie. Podejście wykorzystywania bubli zamiast ich naprawianie uważam za mega niezdrowe. Po wydaniu ostatecznego draftu przed ETC wtedy można wprowadzać cisze przedwyborczą.
jak dla mnie nie chodzi o cisze zupelna a jedynie o niepokazywanie rozpisek, ktorymi gramy wprost.swieta_barbara pisze:Shino, Szaitis
Tak w nawiązaniu do rozmowy z tematu Krakowa jak rozumiem chcielibyście odciąć w 100% jakikolwiek feedback z Polski?
Hmm, no, pewnie masz racje, w zwiazku z tym co proponujesz?Talladil pisze:Macie ogarnieta mete poza granicami kraju, bo jest zupelnie inna niz u nas... ? zaryzykuje nawet stwierdzenie, ze top u nas nie koniecznie musi sie sprawdzic na etc..