Laik mam dokładnie tak samoLaik pisze:+1debelial pisze:A ja uważam, że zarówno książka i serial są świetne.
ja traktuje je osobno i z ta perspektywa jest mi dobrze
Gra o Tron - serial
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Gra o Tron - serial
Jak dla mnie w porównaniu do książki to serial gigantycznie traci jeśli chodzi o Dorne i Aegona. W książce to były moje 2 ulubione wątki, natomiast w serialu Aegona nie ma wogóle, a Dorne to jakiś żal.
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę ( ), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
I jak wrażenia po dzisiejszym odcinku? Końcówka bardzo satysfakcjonująca....te twarze pełne energii
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.
Jeszcze nie widzialem, bez spojlerow prosze
Czekam az bedzie na kinomanie bo mam tam premium.
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Mi się tylko jedna scena bardzo nie spodobała dotycząca północy w Winterfell.
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Ja na serwisach tego nie oglądam - nie wiem jak inni.
No wybór jest duży
Zatoka Piratów
HBO o 3 w nocy
HBO GO
Zatoka Piratów
HBO o 3 w nocy
HBO GO
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Ja wole online ogladac po tym jak kumpel mial sprawe w sadzie za torrenty
Przyznam szczerze, ze w ttym sezonie liczy sie dla mnie tylko to - co znajdzie Ned w tower of joy, bylo slychac krzyki lyanny... Oby rodzila, a nie ginela... (zabili 2 straznikow, jeszcze 1 zostal)
W ogole scena walki neda i jego chlopakow kontra 2 rzeznikow mega udana. Ten koles z 2 mieczami FTW!!!
Przyznam szczerze, ze w ttym sezonie liczy sie dla mnie tylko to - co znajdzie Ned w tower of joy, bylo slychac krzyki lyanny... Oby rodzila, a nie ginela... (zabili 2 straznikow, jeszcze 1 zostal)
W ogole scena walki neda i jego chlopakow kontra 2 rzeznikow mega udana. Ten koles z 2 mieczami FTW!!!
Eh czemu te odcinki tak krótko trwają, człowiek się w wątek wciągnie a tu już napisy lecą. ...