![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderator: Zaklinacz Kostek
Ale tak jest wg zamierzeń, nie? Bo te niskopoziomowe questy mają niskopoziomowych przeciwników, więc na wysokim levelu się za bardzo nie napociszZiemko pisze:Nie wiem czy to naprawili, ale jak za bardzo eksplorujesz to potem za questy dostajesz zanizona wersje expa
Dokładnie tak, to chyba jedyny "znaczący" minus tej gry jaki dostrzegamZiemko pisze:Niby tak, ale ten sposob blokuje full explore mode, bo wiadomo jak bedziesz wszystko sprawdzal to levele sobie wyzsze nabijesz i nagle pojdziesz do main questa, a ten bedzie wyszarzony i dostaniesz za niego 5 exp :/ nie do konca mi sie to podoba, uwazam, ze powinno byc zrobione tak ze po prostu low levelowe questy proporcjonalnie daja mnie exp niezaleznie kiedy one sa robione.
Oglądając ten gameplay miałem dokładnie te samo wrażenie...GrimgorIronhide pisze:W ogóle, te stroje, zbroje, bokobrody i wąsiki, bufiaste dublety i spodnie z rzezaniami... zupełnie jakby Geralt trafił do warhammerowego Imperium![]()
W4, otwarty swiat, mozesz grac lotrzykiem/magiem/najemnikiemZiemko pisze:Tak czy sieak W3 jest dla mnie najlepsza gra jaka w zyciu gralem i nie wiem czy predko cos ja pobije. Potwierdzili premiere dodatku 31 maja.