The Witcher 3: Wild Hunt
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: The Witcher 3: Wild Hunt
Nie wiem czy to naprawili, ale jak za bardzo eksplorujesz to potem za questy dostajesz zanizona wersje expa, wiec trzeba to zrownowazenie robic. Z gryfem tez sie napocilem pamietam chyba najbardziej z poczatkowych "bossow". Mnie wkurza, ze nie mam zaliczonego questa karty do gwinta, wszystkie limity wygralem, wsyzstkich karczmarzy co sprzedaja karty tak samo odwiedzilem i nadal dupa Ten quest powinien pokazywac na mapie iles tam pktow zeby czlowiek wiedzial
Ale tak jest wg zamierzeń, nie? Bo te niskopoziomowe questy mają niskopoziomowych przeciwników, więc na wysokim levelu się za bardzo nie napociszZiemko pisze:Nie wiem czy to naprawili, ale jak za bardzo eksplorujesz to potem za questy dostajesz zanizona wersje expa
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
Niby tak, ale ten sposob blokuje full explore mode, bo wiadomo jak bedziesz wszystko sprawdzal to levele sobie wyzsze nabijesz i nagle pojdziesz do main questa, a ten bedzie wyszarzony i dostaniesz za niego 5 exp :/ nie do konca mi sie to podoba, uwazam, ze powinno byc zrobione tak ze po prostu low levelowe questy proporcjonalnie daja mnie exp niezaleznie kiedy one sa robione.
Dokładnie tak, to chyba jedyny "znaczący" minus tej gry jaki dostrzegamZiemko pisze:Niby tak, ale ten sposob blokuje full explore mode, bo wiadomo jak bedziesz wszystko sprawdzal to levele sobie wyzsze nabijesz i nagle pojdziesz do main questa, a ten bedzie wyszarzony i dostaniesz za niego 5 exp :/ nie do konca mi sie to podoba, uwazam, ze powinno byc zrobione tak ze po prostu low levelowe questy proporcjonalnie daja mnie exp niezaleznie kiedy one sa robione.
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Dla mnie to plus. Wymusza zbalansowaną rozgrywkę. Trochę queszczenia, trochę exploracji, trochę main questa.
Dla mnie nie, bo nie znajac gry nie jestes w stanie okreslic ile side questow mozesz jeszcze robic a ile nie. Duzo questow mi sie poszlo j........ za ktore dostalem pozniej 5 exp :/ W ogole strasznie nie pasuje mi, ze za zabijanie stworow jest tak malo doswiadczenia, na obecnym 39 poziomie za stwory dostaje 1exp od sztuki
E tam Ziemas marudzisz, i tak maxymalne poziomy na wiedzminski sprzet (39 i 70 bodaj) sie dalo zrobić
Ja skellige nie tykam cos tam przebieglem, ale po tym jak system zapisu gry (autozapis w zlym miejscu + mojan ieuwaga) "przegral" mi turniej w gwinta przez co nie moge zrobic 100% ze 100% to olałem i czekam na epicki dodatek
Ja skellige nie tykam cos tam przebieglem, ale po tym jak system zapisu gry (autozapis w zlym miejscu + mojan ieuwaga) "przegral" mi turniej w gwinta przez co nie moge zrobic 100% ze 100% to olałem i czekam na epicki dodatek
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Gram dla grania i de facto czepiam sie takiej pierdoly, bo gra jest tak genialna, ze nie ma co sie jej czepiac nigdzie indziej. (choc np. powinni dawac bonusy za iles tam rzeczy z zestawu skoro zzynaja to z D3 to juz niech to zerzna porzadnie) Tak czy sieak W3 jest dla mnie najlepsza gra jaka w zyciu gralem i nie wiem czy predko cos ja pobije. Potwierdzili premiere dodatku 31 maja.
https://www.youtube.com/watch?v=Fwz9vWh_QtQ
Hype jest
@edit
Jakby ktoś chciał zobaczyć - gameplay z GOL z dodatku (wiadomo - spoilery są, więc oglądać na własną odpowiedzialność) Toussaint wygląda obłędnie
https://www.youtube.com/watch?v=KIc45QwUf-o
Hype jest
@edit
Jakby ktoś chciał zobaczyć - gameplay z GOL z dodatku (wiadomo - spoilery są, więc oglądać na własną odpowiedzialność) Toussaint wygląda obłędnie
https://www.youtube.com/watch?v=KIc45QwUf-o
- GrimgorIronhide
- Masakrator
W ogóle, te stroje, zbroje, bokobrody i wąsiki, bufiaste dublety i spodnie z rzezaniami... zupełnie jakby Geralt trafił do warhammerowego Imperium
Co do Serc z Kamienia to mała obiekcja Dziad Zbych - typowo słowiański klimat Dziadów, obrzędów i wierzeń, imion, mentalności, historyjek i bogów najbardziej widoczny był w podstawce.
Serca z Kamienia wprowadzają już zupełnie inny klimat stricte polskości, sarmackości (postać Olgierda to najlepiej oddany polski szlachcic w grach EVER), fantazji, miłości, paktowania z diabłem, ogrania diabła, nawet wesele bardziej niż zwykłe chłopskie pije do Wesela Wyspiańskiego.
Teraz zupełna zmiana klimatu świetnie odda to, że akcja dziać się będzie pół świata dalej w środku Nilfgaardu. Już gameplay pokazuje, że będą wątki dworskie, patos rycerski i polowanie na wampiry Jeśli ktoś nie zawodzi w dzisiejszych czasach to zdecydowanie REDzi. Nie mogę się doczekać aż zagram.
Co do Serc z Kamienia to mała obiekcja Dziad Zbych - typowo słowiański klimat Dziadów, obrzędów i wierzeń, imion, mentalności, historyjek i bogów najbardziej widoczny był w podstawce.
Serca z Kamienia wprowadzają już zupełnie inny klimat stricte polskości, sarmackości (postać Olgierda to najlepiej oddany polski szlachcic w grach EVER), fantazji, miłości, paktowania z diabłem, ogrania diabła, nawet wesele bardziej niż zwykłe chłopskie pije do Wesela Wyspiańskiego.
Teraz zupełna zmiana klimatu świetnie odda to, że akcja dziać się będzie pół świata dalej w środku Nilfgaardu. Już gameplay pokazuje, że będą wątki dworskie, patos rycerski i polowanie na wampiry Jeśli ktoś nie zawodzi w dzisiejszych czasach to zdecydowanie REDzi. Nie mogę się doczekać aż zagram.
Oglądając ten gameplay miałem dokładnie te samo wrażenie...GrimgorIronhide pisze:W ogóle, te stroje, zbroje, bokobrody i wąsiki, bufiaste dublety i spodnie z rzezaniami... zupełnie jakby Geralt trafił do warhammerowego Imperium
W4, otwarty swiat, mozesz grac lotrzykiem/magiem/najemnikiemZiemko pisze:Tak czy sieak W3 jest dla mnie najlepsza gra jaka w zyciu gralem i nie wiem czy predko cos ja pobije. Potwierdzili premiere dodatku 31 maja.
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Czy ktos ogarnia gdzie na PS4 moge zamowic preorder limitowanego dodatku? Serce z kamiani mam limitowane to pozostale 2 talie do gwinta tez zgarne chetnie
O dzieki to po pracy sobie zamowie