Pigeon Bomby???
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
Pigeon Bomby???
Czy ktoś może przybliżyć zasadę rozpatrzenia wybuchu po gołębiu??? Na 5+ ląduje tam gdzie uprzednio wskazaliśmy i book dalej twierdzi...rozpatrz wybuch .....ale jak??? Tak rozpatrujemy wybuch jak po uderzeniu stone trowerem czy jak po uderzeniu hellstormem??? Reasumując każdy obrywa co jest chociaż częściowo objęty czy ci częściowo na 4+???
A prosze cie bardzo... Any single model directly under the template's hole is automaticly hit, even if its base is not completely covered
to z helstorma jest cudny bo nie rzucasz na 4+ czy przykryty ważne by choc częściowo objęło jednostke przy gołębiach natomiast widnieje
5-6 bla bla bla place the template over the target model and resolve the explosion.....
resolve ale jak????? hehehe skąd ta pewność ze gołąb trafia jak katapa nie jest napisane resolve explosion like a catapult hit
to z helstorma jest cudny bo nie rzucasz na 4+ czy przykryty ważne by choc częściowo objęło jednostke przy gołębiach natomiast widnieje
5-6 bla bla bla place the template over the target model and resolve the explosion.....
resolve ale jak????? hehehe skąd ta pewność ze gołąb trafia jak katapa nie jest napisane resolve explosion like a catapult hit

- GreatTaurus
- Chuck Norris
- Kontakt:
a nie template. Wilqu, czujesz tę misterną różnicę?Wilqu pisze:A prosze cie bardzo... Any single model directly under the template's hole is automaticly hit, even if its base is not completely covered
Panowie racja !!!!!! Proszę o otrzeźwienie mnie ze zdziwki czy to znaczy że modele niepokryte całkowicie przez wybuch w przypadku helblastera są trafiane na 4+????
To kompletnie by zmieniło moje podejście do tej maszyny hehehe Ja jednak to tłumacze inaczej jakikolwiek model dokładnie pod ciastkiem jest trafiony automatycznie, nawet jeśli jego baza nie jest całkowicie przykryta..wiec nomen omen wystarczy zahaczyć i już jest trafienie no wytłumaczcie mi to bo pogubiłem sie.
No chyba że chodzi tu o tą dziurkę w ciastku a jeśli tak to ta maszyna robi się w moich oczach plewem. Heheheh a ile walk tym wygrałem ......

No chyba że chodzi tu o tą dziurkę w ciastku a jeśli tak to ta maszyna robi się w moich oczach plewem. Heheheh a ile walk tym wygrałem ......
- GreatTaurus
- Chuck Norris
- Kontakt:
dokładnie tak. chyba że są pod "dziurką".Wilqu pisze:Panowie racja !!!!!! Proszę o otrzeźwienie mnie ze zdziwki czy to znaczy że modele niepokryte całkowicie przez wybuch w przypadku helblastera są trafiane na 4+????
ni cholery.To kompletnie by zmieniło moje podejście do tej maszyny hehehe Ja jednak to tłumacze inaczej jakikolwiek model dokładnie pod ciastkiem jest trafiony automatycznie, nawet jeśli jego baza nie jest całkowicie przykryta..wiec nomen omen wystarczy zahaczyć i już jest trafienie no wytłumaczcie mi to bo pogubiłem sie.
wałowałeś i tyle.No chyba że chodzi tu o tą dziurkę w ciastku a jeśli tak to ta maszyna robi się w moich oczach plewem. Heheheh a ile walk tym wygrałem ......