Total War: Warhammer potwierdzony

Moderator: Zaklinacz Kostek

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Grand Admiral Thrawn
Falubaz

Re: Total War: Warhammer potwierdzony

Post autor: Grand Admiral Thrawn »

Cenega tu zagląda? Przypadek? Nie sądzę :wink:
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Grand Admiral Thrawn pisze:Cenega tu zagląda? Przypadek? Nie sądzę :wink:
Well lepszych specjalistow ktorzy znaja swiat warhammera i mechaniki bitew nie znajda. Profi podejscie.

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Post autor: Artein »

Jako forum to trochę ciężko. Prawie 8 tysięcy użytkowników. Nawet jeśli kilkuset jest mniej lub badziej aktywnych.... Zresztą chcą rozdawać gry do recenzji czy zakładają, że wszyscy zainteresowani mają?

kevinior
Chuck Norris

Post autor: kevinior »

Hardy pisze:Ja już mam ściągniętą ale dopiero jutro o 9 będzie można pograć :(
skad to wiesz ? na steamie pisza ze odblokuja za ok 10 godzin czyli okolo 17 :( chyba ze mam mylne info :D to sie uraduje
Ja na moim kutrze, sam sobie sterem, wędkarzem i rybą !

Awatar użytkownika
Azgaroth
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Azgaroth »

Jak już będziecie mieli i pogracie chłopaki to dajcie proszę znać, na jakich kompach śmigacie i jak wam chodzi. Nie wiem czy na moim lapku (nie takim najgorszym w sumie) pochodzi to sensownie a 180 zł w błoto wyrzucać nie chcę :)

Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

Post autor: Afro »

Jak empik nie zlami, to ja dzisiaj odbieram moją kopię, trochę mnie boli, że jest też premiera overwatcha. Tak dużo gier, tak mało czasu ;D
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"

kevinior
Chuck Norris

Post autor: kevinior »

Afro pisze:Jak empik nie zlami, to ja dzisiaj odbieram moją kopię, trochę mnie boli, że jest też premiera overwatcha. Tak dużo gier, tak mało czasu ;D
i forsycji :D a sesja sie zbliza :P
Ja na moim kutrze, sam sobie sterem, wędkarzem i rybą !

Awatar użytkownika
Entombet
Chuck Norris

Post autor: Entombet »

Ciekaw jestem czy wersje kupiona w mm da sie aktywowac na steam/orgin itp.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Wymagan nie ma, oferuja klucz steam dla kogos do testingu czy ktos kto siedzi w tematyce gier i ogarnia recenzje podjalby sie tego ?

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Nawet terminu tej recenzji nie ma? Bez żadnego deadline'a to się każdy może zgłosić, zgarnąć grę a recenzja "Jeszcze nie skończyłem".

Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

Post autor: Przemcio »

ja już mam pudełko :D
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...

Awatar użytkownika
Entombet
Chuck Norris

Ziemko pisze:Wymagan nie ma, oferuja klucz steam dla kogos do testingu czy ktos kto siedzi w tematyce gier i ogarnia recenzje podjalby sie tego ?
Gdybym nie miał wątpliwości czy gra odpali na moim kaszlaku mogłbym prubować, a tak wole swoją kas3 ryzykować niż cudzą.

Awatar użytkownika
Entombet
Chuck Norris

Do tego jeszcze pytanie czy chcą szczerą recenzje czy " masz darmowy klucz i napisz jak zajebista jest nasza gra".

Awatar użytkownika
dzikki
Kretozord

Post autor: dzikki »

Ziemko pisze:Wymagan nie ma, oferuja klucz steam dla kogos do testingu czy ktos kto siedzi w tematyce gier i ogarnia recenzje podjalby sie tego ?
Jeśli ofiarują klucz to kwestia pozostaje ile wierszy potrzebują w tej recenzji. Czy chcą ją mieć ogarniętą od strony klimatycznej, technicznej czy fana Warhammera?
Jest to spokojnie do ogarnięcia.
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Po przemyśleniu sprawy, mogę się tego podjąć. Może do piątku by mi się udało pograć na tyle, żeby coś naskrobać.

Awatar użytkownika
Jan z Czarnolasu
Mudżahedin

Post autor: Jan z Czarnolasu »

Również mógłbym się podjąć napisania recenzji.
Nikt nie da nam zbawienia.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Pogadam dajcie mi chwilke i wroce do was.

Kozioł
Chuck Norris

Post autor: Kozioł »

Pytanie do tych co już mają:
Na pudełku z grą piszę że wymaga stabilnego połączenia z internetem - jako że nie gram zbytnio ostatnio i się nie orientuje a w total war w ogóle nie grałem - to jest klasyczna formułka do steama i internet jest potrzebny do uruchomienia steama i ewentualnie multiplayera ale można normalnie offline pykać kampanie czy jest tak jak d3 że nawet w singla grasz online ?

Awatar użytkownika
Janus
Masakrator

Post autor: Janus »

W poprzednich Total warach dało się offline, Warhammera nie mam, ale myślę że nic się nie zmieniło
Obrazek
Wind Sower pisze:Nawet w średniowieczu papież nerfił strzelanie.
"Jak ja nie cierpię Vampirów"

Awatar użytkownika
Loremaster
Oszukista

Post autor: Loremaster »

Gra działa offline, musisz mieć tylko steama i ją tam zarejestrować więc połączenie z netem jest Ci potrzebne na kilka minut i nie musi być szybkie nic nie musisz ściągać.

Gra sama w sobie mega miodna, jak na razie nie zauważyłem jakiejś niestabilności czy bugów (co sprawiało problemy w poprzednich total warach) gram na razie Imperium i naprawdę goście się przyłożyli gra wręcz ocieka klimatem Warhammera. WOW nie mogę się doczekać części z Elfami.

ODPOWIEDZ