Seriale wszelakie

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Durant
Falubaz

Re: Seriale wszelakie

Post autor: Durant »

Flash zdecydowanie na plus, końcówka zachęciła mnie do oglądania kolejnego sezonu, niestety nie mogę tego powiedzieć o Arrow, koniec taki przewidywalny i sztampowy. Może mają jakiś fajny pomysł na następny sezon, ale puki co kiepsko.
Marvel Agents też ciekawie choć sezon miał słabsze momenty.
Gotham spodziewam się skoku w czasie tak ok 5-6 lat, Harvey sobie kiepsko radzi, Jim wraca z córką która jednak nie umarła, a Bruce zaczyna skakać po dachach.

A jeszcze Legends średnio ale może być lepiej.

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Post autor: Artein »

Ten sezon Agentów SHIELD całkiem spoczko. Tak jak pierwszy dopiero zrobił się dobry po wydarzeniach z Zimowego Żołnierza, drugi cały czas mi się nie podobał, tak trzeci cały był fajny. I właśnie wpadłem dlaczego drugi sezon był taki słaby.... za mało Warda. Z najgorszej i najnudniejszej postaci stał się najlepszą. Zupełne przeciwieństwo Felicity. :roll:

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

http://9gag.com/gag/aeGvpxv

Gokish płacz po Palmerze :(

Tak serio to to dopeiro początek fajnych opcji ktore moga byc w s3
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Lenny zginął w Legendach a aktor podobno ma się pojawiać w trzecim sezonie Flasha.

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

Qc jak dobrze pamiętam ten film to tam jest pierdylion ważnych postaci a która z nich pokaże się w serialu? Cyborg?
Nie wiem co oni wymyślą ale jakiś czuć jest, że zjebią ten serial. (tak samo jak położyli Arrow'a i nie dziwie się, że na reddicie nagle wierni fani nawet wyparowali i tak samo jak LoT leży i kwiczy)
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW :D
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Preacher jest meeeega ale nie do konca go rozumiem :D
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

Post autor: Afro »

-Qc- pisze:Preacher jest meeeega ale nie do konca go rozumiem :D
Mam bardzo podobne odczucia, fajny jest ten teksański klimat, bardzo dobrze mi się to ogląda.
Ze swojej strony polecam Gomorrę, odkryłem niedawno, dla mnie serial roku :D
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"

Waldi
Masakrator

Post autor: Waldi »

-Qc- pisze:Preacher jest meeeega ale nie do konca go rozumiem :D
W komiksie lepiej to było ukazane. Bardziej jako "kino drogi". Choć serial jest niezły. Fajnie zrobiony Cassidy (choć w komiksie bardziej bał się słońca). Tulip też ok tylko nieco nachalna.

Polecam Ash vs Evil Dead. Niezła makabreska.

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Po co kolejny arrow :D SUper był trailer JL

Awatar użytkownika
Dorn
Wałkarz

Post autor: Dorn »

Widział ktoś outcasta i powie czy warto?

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Stranger Things ludki oglądać !! :D
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

Kamil.Sz
Falubaz

Post autor: Kamil.Sz »

Gokish pisze:Stranger Things ludki oglądać !! :D
Rozkreca się w dalszej części sezonu, bo obejrzałem 4 pierwsze odcinki i jak dla mnie raczej bez rewelacji?
"Mam sto rąk, sto sztyletów... gdy chcę, sto ran zadam."

Awatar użytkownika
Galharen
Kretozord
Kontakt:

Post autor: Galharen »

Ogladal ktos Ballers? Jak wrazenia?:)
Zapraszam do obejrzenia mojej galerii:

Galharen's painting blog

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Kamil.Sz pisze:
Gokish pisze:Stranger Things ludki oglądać !! :D
Rozkreca się w dalszej części sezonu, bo obejrzałem 4 pierwsze odcinki i jak dla mnie raczej bez rewelacji?
Nie, Gokish ma jakiś dziwny gust

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Qc pierdolisz głupoty aż smutno. :D

Cały serial dobry i końcówka tak samo
Brettonia 23/1/13

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Ja nawet tego nie widzialem, zalozylem ze skoro Ci sie podoba to jest takie se :*

Jak tam z premierami seriali? 19 gotham 17 Lucyfer co jeszcze wychodzi?

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

3 październik Westworld (będzie dobre :D)

Dziś całe Narcos rusza (Afro rację miał to dobre jest ;D weekend stracony)
14 wrzesień Blindspot
20 Shield
23 MacGyver
24 Star Wars Rebel :D
25 Quantico
30 Luke Cage

3.10 Timeless
4.10 Flashu
5.10 Parówka Arrow
13.10 PArówki Legendy :D
Brettonia 23/1/13

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Limitless?

ODPOWIEDZ