Seriale wszelakie
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Seriale wszelakie
Flash zdecydowanie na plus, końcówka zachęciła mnie do oglądania kolejnego sezonu, niestety nie mogę tego powiedzieć o Arrow, koniec taki przewidywalny i sztampowy. Może mają jakiś fajny pomysł na następny sezon, ale puki co kiepsko.
Marvel Agents też ciekawie choć sezon miał słabsze momenty.
Gotham spodziewam się skoku w czasie tak ok 5-6 lat, Harvey sobie kiepsko radzi, Jim wraca z córką która jednak nie umarła, a Bruce zaczyna skakać po dachach.
A jeszcze Legends średnio ale może być lepiej.
Marvel Agents też ciekawie choć sezon miał słabsze momenty.
Gotham spodziewam się skoku w czasie tak ok 5-6 lat, Harvey sobie kiepsko radzi, Jim wraca z córką która jednak nie umarła, a Bruce zaczyna skakać po dachach.
A jeszcze Legends średnio ale może być lepiej.
Ten sezon Agentów SHIELD całkiem spoczko. Tak jak pierwszy dopiero zrobił się dobry po wydarzeniach z Zimowego Żołnierza, drugi cały czas mi się nie podobał, tak trzeci cały był fajny. I właśnie wpadłem dlaczego drugi sezon był taki słaby.... za mało Warda. Z najgorszej i najnudniejszej postaci stał się najlepszą. Zupełne przeciwieństwo Felicity. 

http://9gag.com/gag/aeGvpxv
Gokish płacz po Palmerze
Tak serio to to dopeiro początek fajnych opcji ktore moga byc w s3
Gokish płacz po Palmerze

Tak serio to to dopeiro początek fajnych opcji ktore moga byc w s3
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Qc jak dobrze pamiętam ten film to tam jest pierdylion ważnych postaci a która z nich pokaże się w serialu? Cyborg?
Nie wiem co oni wymyślą ale jakiś czuć jest, że zjebią ten serial. (tak samo jak położyli Arrow'a i nie dziwie się, że na reddicie nagle wierni fani nawet wyparowali i tak samo jak LoT leży i kwiczy)
Nie wiem co oni wymyślą ale jakiś czuć jest, że zjebią ten serial. (tak samo jak położyli Arrow'a i nie dziwie się, że na reddicie nagle wierni fani nawet wyparowali i tak samo jak LoT leży i kwiczy)
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13

Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Preacher jest meeeega ale nie do konca go rozumiem 

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Mam bardzo podobne odczucia, fajny jest ten teksański klimat, bardzo dobrze mi się to ogląda.-Qc- pisze:Preacher jest meeeega ale nie do konca go rozumiem
Ze swojej strony polecam Gomorrę, odkryłem niedawno, dla mnie serial roku

"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
W komiksie lepiej to było ukazane. Bardziej jako "kino drogi". Choć serial jest niezły. Fajnie zrobiony Cassidy (choć w komiksie bardziej bał się słońca). Tulip też ok tylko nieco nachalna.-Qc- pisze:Preacher jest meeeega ale nie do konca go rozumiem
Polecam Ash vs Evil Dead. Niezła makabreska.
Łoj dobry ten Comic-Con
https://www.youtube.com/watch?v=5LGQRbPERaU
Tylko Arrow cały czas do dupy
https://www.youtube.com/watch?v=LxG7JR4-nCM
https://www.youtube.com/watch?v=5LGQRbPERaU
Tylko Arrow cały czas do dupy
https://www.youtube.com/watch?v=LxG7JR4-nCM
Po co kolejny arrow
SUper był trailer JL

Ogladal ktos Ballers? Jak wrazenia?:)
Nie, Gokish ma jakiś dziwny gustKamil.Sz pisze:Rozkreca się w dalszej części sezonu, bo obejrzałem 4 pierwsze odcinki i jak dla mnie raczej bez rewelacji?Gokish pisze:Stranger Things ludki oglądać !!
Qc pierdolisz głupoty aż smutno. 
Cały serial dobry i końcówka tak samo

Cały serial dobry i końcówka tak samo
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13

Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Ja nawet tego nie widzialem, zalozylem ze skoro Ci sie podoba to jest takie se :*
Jak tam z premierami seriali? 19 gotham 17 Lucyfer co jeszcze wychodzi?
Jak tam z premierami seriali? 19 gotham 17 Lucyfer co jeszcze wychodzi?
3 październik Westworld (będzie dobre
)
Dziś całe Narcos rusza (Afro rację miał to dobre jest ;D weekend stracony)
14 wrzesień Blindspot
20 Shield
23 MacGyver
24 Star Wars Rebel
25 Quantico
30 Luke Cage
3.10 Timeless
4.10 Flashu
5.10 Parówka Arrow
13.10 PArówki Legendy

Dziś całe Narcos rusza (Afro rację miał to dobre jest ;D weekend stracony)
14 wrzesień Blindspot
20 Shield
23 MacGyver
24 Star Wars Rebel

25 Quantico
30 Luke Cage
3.10 Timeless
4.10 Flashu
5.10 Parówka Arrow
13.10 PArówki Legendy

Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13

Limitless?