Nowe modele od GW
-
- Chuck Norris
Re: Nowe modele od GW
Znowu White Dwarf stał się miesięcznikiem:
https://www.games-workshop.com/en-PL/Wh ... -Intro-ENG
#dobrazmiana .
WFB wróci szybciej niż się spodziewacie.
https://www.games-workshop.com/en-PL/Wh ... -Intro-ENG
#dobrazmiana .
WFB wróci szybciej niż się spodziewacie.
"Blood Bowl is like a war- no winners, just survivors"
-
- Chuck Norris
Bo takich jeszcze nie ma.Kuros pisze:Jak to? Bo mój mały móżdżek nie słyszał łisperówIn_the_sea_of_blood pisze: WFB wróci szybciej niż się spodziewacie.
Co jak co ale w GW na liczbach się znają. Liczą i widzą że popełnili dużo błędów dlatego robią ciągle zmiany żeby to naprawić np. zestawy startowe po przystępnych cenach.
Jeżeli nie pogrąża całkiem WFB to niedługo system ten się odrodzi jak feniks z popiołów, zapewne w stylu herezji Horusa a AoS trafi do działu specjalist games.
"Blood Bowl is like a war- no winners, just survivors"
Po mojemu to aos idzie coraz lepiej, coraz częściej coś o nim słyszę.
Repack wampirów, wydanie orruków, to wszystko przyciąga ludzi.
Wychodzi na to, że największym błędem była zbytnia koncentracja planu wydawniczego na sigmarines.
Inne armie cieszą się zdecydowanie większą popularnością.
Repack wampirów, wydanie orruków, to wszystko przyciąga ludzi.
Wychodzi na to, że największym błędem była zbytnia koncentracja planu wydawniczego na sigmarines.
Inne armie cieszą się zdecydowanie większą popularnością.
GW zawsze bazowało na nowych graczach, wiec to nie powinno dziwić że z czasem AoW będzie coraz więcej ludzi grało. To taka mała wylęgarnia graczy 9ed. Tak jak lotr był wylęgarnią dla battla.
30zł miesięcznie za gazetkę Tesco co miesiąc? To jest deal!
Widzieliście to? Nowe we:
Driado upiory jako figsy dużo korzystniej niż na artach, z resztą ocen się wstrzymam, bo na tych miniaturach niewiele widzę, ale Drycha na koksie mi niezbyt leży. Allarielle całkiem znośna.
Bravely bold Sir Robin
Rode forth from Camelot.
He was not afraid to die,
Oh brave Sir Robin.
Rode forth from Camelot.
He was not afraid to die,
Oh brave Sir Robin.
Driady z mieczami, gigantyczna drycha, minidrzewka strzelające z olbrzymich łuków...po kiepskich zdjęciach ciężko ocenić, modele same w sobie nie wydają się złe ale...z Wood Elfami te figury nie mają absolutnie nic wspólnego. Ale wiadomo... inny świat, inne realia, inny klimat.
Miałem to samo napisać. Modele nie są złe ale do WE nie pasują.Azgaroth pisze:Driady z mieczami, gigantyczna drycha, minidrzewka strzelające z olbrzymich łuków...po kiepskich zdjęciach ciężko ocenić, modele same w sobie nie wydają się złe ale...z Wood Elfami te figury nie mają absolutnie nic wspólnego. Ale wiadomo... inny świat, inne realia, inny klimat.