Impreza urodzinowa Border Princes

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Gilda
Chrzestna Wróżka

Post autor: Gilda »

Szaman pisze:gadalem wczoraj z Kuba (dla tych, ktorzy nie wiedza - menager Paradoxu). sala jest zarezerwowana, ale jako, ze nikt nie wnosil inaczej, knajpa bedzie czynna w standardowych godzinach, czyli do polnocy. jesli chcemy impreze przedluzyc, musimy o tym poinformowac Kube jak najszybciej.
poza tym bedzie kilka kobiet, ktore wyrazily chec potanczenia. ze strony Paradoxu nie ma problemu - dysponuja na miejscu odpowiednimi nagraniami. jak na potancowke zapatruja sie forumowicze (a zwlaszcza meska czesc)? :wink:
Przyprowadz żone,wez jakies nagrania typu "survivin' the party" a bede zapatrywac sie na potancowke pozytywnie ;p

Awatar użytkownika
Fensir
Chuck Norris

Post autor: Fensir »

Skąd wam takie pomysły do głowy przychodzą :lol:

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Potańcówka jest bardzo dobrym pomysłem. Może dzięki temu moja lepsza połówka da się namówić, bo ogólnie na imprezach w tzw. środowisku z reguły się wynudza straszliwie ;)
Koniecznie najpierw obejrzyjcie:
http://video.google.pl/videoplay?docid= ... 0595414198
:D

UWAGA!
Będzie konkurs wiedzy o Border Princes - jak, kto, gdzie, kiedy, komu (znajomość historii powstania, upadku i znowu powstania forum), a także najsłynniejsze cytaty (np. trzeba będzie dopasować autorów), słynni zbanowani i tym podobne rzeczy ;) Radzę zacząć przeczesywać forum i przypomnieć sobie co lepsze napinki :D Temat o BP na NG też powinien być nie od czapy.
System nagród w konkursie będzie następujący: za prawidłową odpowiedź - Ostrzeżenie. Dwa (lub trzy, jeszcze ustalimy) ostrzeżenia wymienia się na jednego Bana. W barze będzie można zamienić bana na piwo :D
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Fensir
Chuck Norris

Świetne! Tylko ja jestem na forum od niedawna ;(
BTW: Zróbcie jakieś pytanie o mnie, proszę xD

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Tomash pisze:Potańcówka jest bardzo dobrym pomysłem. Może dzięki temu moja lepsza połówka da się namówić, bo ogólnie na imprezach w tzw. środowisku z reguły się wynudza straszliwie ;)
To mnie chcecie zniechęcić :P dobra, kto lubi niech tańczy, ja będę pić za wszystkie dziewczyny ;)
Tomash pisze: UWAGA!
Będzie konkurs wiedzy o Border Princes - jak, kto, gdzie, kiedy, komu (znajomość historii powstania, upadku i znowu powstania forum), a także najsłynniejsze cytaty (np. trzeba będzie dopasować autorów), słynni zbanowani i tym podobne rzeczy ;) Radzę zacząć przeczesywać forum i przypomnieć sobie co lepsze napinki :D Temat o BP na NG też powinien być nie od czapy.
System nagród w konkursie będzie następujący: za prawidłową odpowiedź - Ostrzeżenie. Dwa (lub trzy, jeszcze ustalimy) ostrzeżenia wymienia się na jednego Bana. W barze będzie można zamienić bana na piwo :D
Haha, fajne :D Szczególnie, że mam bardzo dobrą pamięć :badgrin:

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Post autor: b_sk »

I pomyśleć, że z racji pełnionej funkcji miałbym wiele do powiedzenia o forumowych napinkach, a tu niestety wpaść nie mogę z racji miejsca zamieszkania. :)
A licky boom boom down!!!

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Oj, potańczyłbym i popiłbym sobie...chlip... :(

Awatar użytkownika
Gilda
Chrzestna Wróżka

Post autor: Gilda »

Skavenblight pisze:To mnie chcecie zniechęcić :P dobra, kto lubi niech tańczy, ja będę pić za wszystkie dziewczyny ;)
Moja watroba Ci podziekuje :D

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Gilda pisze:
Skavenblight pisze:To mnie chcecie zniechęcić :P dobra, kto lubi niech tańczy, ja będę pić za wszystkie dziewczyny ;)
Moja watroba Ci podziekuje :D
Moje nogi powiedzą nawzajem :)

Awatar użytkownika
Fensir
Chuck Norris

Wątrobę ma się jedną, trzeba ją dobrze wykorzystać, a teraz nadarza się ku temu okazja :D

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

Gilda pisze:Przyprowadz żone
to juz mamy ustalone :mrgreen:
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Post autor: b_sk »

Właśnie się dowiedziałem, że mam w sobotę jachać do Janek kupować meble, co daje szansę na moją obecność na imprezie o ile uda mi się załatwić stempelek na lagitymacji studenckiej, żeby za pociąg dwa razy tyle nie płacić.
A licky boom boom down!!!

Awatar użytkownika
trikk
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: trikk »

Do zobaczenia za jakieś 2h!

Awatar użytkownika
Szmajson
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Szmajson »

Yo!

Ja bede od 19 :) do zobaczenia.
Spokój to kłamstwo, jest tylko pasja. Dzięki pasji, osiągam siłę. Dzięki sile, osiągam potęgę. Dzięki potędze, osiągam zwycięstwo.

Obrazek

Nehan
Masakrator

Post autor: Nehan »

tak jak ja.

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Wypadam z domu, c'ya! :)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Szczęściarze... :(

Awatar użytkownika
Jasiuuu
Undead, Flying, Lucky Git

Post autor: Jasiuuu »

w Angli tez mozesz znalesc przyjaciół , troche dobrej woli :)

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

my wypadamy z domu za 45 minut - impreza, z tego co pamietam, na 20.00 :D
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Jasiuuu pisze:w Angli tez mozesz znalesc przyjaciół , troche dobrej woli :)
Dobra wola dobrą wolą ale ciężko jest pić większość czasu i ciągle jarać blanty :wink:

Bawcie sie, bawcie. :D

ODPOWIEDZ