Przyprowadz żone,wez jakies nagrania typu "survivin' the party" a bede zapatrywac sie na potancowke pozytywnie ;pSzaman pisze:gadalem wczoraj z Kuba (dla tych, ktorzy nie wiedza - menager Paradoxu). sala jest zarezerwowana, ale jako, ze nikt nie wnosil inaczej, knajpa bedzie czynna w standardowych godzinach, czyli do polnocy. jesli chcemy impreze przedluzyc, musimy o tym poinformowac Kube jak najszybciej.
poza tym bedzie kilka kobiet, ktore wyrazily chec potanczenia. ze strony Paradoxu nie ma problemu - dysponuja na miejscu odpowiednimi nagraniami. jak na potancowke zapatruja sie forumowicze (a zwlaszcza meska czesc)?
Impreza urodzinowa Border Princes
Potańcówka jest bardzo dobrym pomysłem. Może dzięki temu moja lepsza połówka da się namówić, bo ogólnie na imprezach w tzw. środowisku z reguły się wynudza straszliwie
Koniecznie najpierw obejrzyjcie:
http://video.google.pl/videoplay?docid= ... 0595414198
UWAGA!
Będzie konkurs wiedzy o Border Princes - jak, kto, gdzie, kiedy, komu (znajomość historii powstania, upadku i znowu powstania forum), a także najsłynniejsze cytaty (np. trzeba będzie dopasować autorów), słynni zbanowani i tym podobne rzeczy Radzę zacząć przeczesywać forum i przypomnieć sobie co lepsze napinki Temat o BP na NG też powinien być nie od czapy.
System nagród w konkursie będzie następujący: za prawidłową odpowiedź - Ostrzeżenie. Dwa (lub trzy, jeszcze ustalimy) ostrzeżenia wymienia się na jednego Bana. W barze będzie można zamienić bana na piwo
Koniecznie najpierw obejrzyjcie:
http://video.google.pl/videoplay?docid= ... 0595414198
UWAGA!
Będzie konkurs wiedzy o Border Princes - jak, kto, gdzie, kiedy, komu (znajomość historii powstania, upadku i znowu powstania forum), a także najsłynniejsze cytaty (np. trzeba będzie dopasować autorów), słynni zbanowani i tym podobne rzeczy Radzę zacząć przeczesywać forum i przypomnieć sobie co lepsze napinki Temat o BP na NG też powinien być nie od czapy.
System nagród w konkursie będzie następujący: za prawidłową odpowiedź - Ostrzeżenie. Dwa (lub trzy, jeszcze ustalimy) ostrzeżenia wymienia się na jednego Bana. W barze będzie można zamienić bana na piwo
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
To mnie chcecie zniechęcić dobra, kto lubi niech tańczy, ja będę pić za wszystkie dziewczynyTomash pisze:Potańcówka jest bardzo dobrym pomysłem. Może dzięki temu moja lepsza połówka da się namówić, bo ogólnie na imprezach w tzw. środowisku z reguły się wynudza straszliwie
Haha, fajne Szczególnie, że mam bardzo dobrą pamięćTomash pisze: UWAGA!
I pomyśleć, że z racji pełnionej funkcji miałbym wiele do powiedzenia o forumowych napinkach, a tu niestety wpaść nie mogę z racji miejsca zamieszkania.
A licky boom boom down!!!
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Właśnie się dowiedziałem, że mam w sobotę jachać do Janek kupować meble, co daje szansę na moją obecność na imprezie o ile uda mi się załatwić stempelek na lagitymacji studenckiej, żeby za pociąg dwa razy tyle nie płacić.
A licky boom boom down!!!
Wypadam z domu, c'ya!
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny