Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()
Czekam na rezygnacje trenera hiszpaniSiweusz pisze:Piękna sprawa, ćwoki do domu, RH zrezygnował (podobno), bo niezrozumiałe jest dla mnie jak taki debil zdobył tę posadę.
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
VdB swoje sukcesy ma, Hiszpania odpadła z Włochami (bezbłędnymi ), Gokish, to chyba nie ta półka do porównania.Gokish pisze:Czekam na rezygnacje trenera hiszpaniSiweusz pisze:Piękna sprawa, ćwoki do domu, RH zrezygnował (podobno), bo niezrozumiałe jest dla mnie jak taki debil zdobył tę posadę.
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Gokish pisze:Siweusz chyba jednak na Pana już pora
Ponoć ... WengerSiweusz pisze:
Idąc dalej w dyskusji, jeszcze nie myślałem, kto mógłby zastąpić VdB. Ale jeśli chciałbyś podzielić się własnymi przemyśleniami, to ja chętnie posłucham.
PS. błagam, tylko bez takich jak Bielsa albo Martimo.![]()
Pozdro.
smiejagreg pisze:Ponoć ... WengerSiweusz pisze:
Idąc dalej w dyskusji, jeszcze nie myślałem, kto mógłby zastąpić VdB. Ale jeśli chciałbyś podzielić się własnymi przemyśleniami, to ja chętnie posłucham.
Pozdro.... Hmmm. Angole mają sentyment do oldboyów....
Życie usiłowało mnie złamać... Na szczęście obyło się tylko na rezygnacji z figsów i zmianie trybu życiaSiweusz pisze:smiejagreg pisze:Ponoć ... WengerSiweusz pisze:
Pozdro.... Hmmm. Angole mają sentyment do oldboyów....
![]()
W maskę jeża, Grzesiu, gdzie się podziewałęś? Wbijaj częściej.