EURO 2016 w piłkę nożną
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: EURO 2016 w piłkę nożną
gramy bardzo dobra piłke. oby tak dalej.
damy im rade!!!
damy im rade!!!
"Our weapons cut through them like blade through air!"
"Double or nothing, aim for his cock"
"Double or nothing, aim for his cock"
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
No i karne. Teraz to już loteria.
- Big Boss M.
- Falubaz
wielka szkoda, Polska zagrała super mecz, sukces historyczny i uważam że nie ma winnych w naszym teamie, każdy zagrał na maxa. Piękne mistrzostwa dla nas.
BRAWO Kuba, mimo że nie strzelił Karnego!
BRAWO Kuba, mimo że nie strzelił Karnego!
Biało - Czerwoni zagrali świetny mecz, miejscami aż kopara opadała jak ta piłka chodzi Wynik niesprawiedliwy, bo Portugalia i Krystyna prezentowali bardzo słaby poziom, tym samym pozostał niedosyt, ale taka jest piłka...Ja jestem wdzięczny chłopakom za te wszystkie mecze i emocje, duma jest
Grali bardzo spoko. Ale czy tylko mi się wydaje, Grosik zagrał całe 5 minut w tym meczu a potem to już gorzej i gorzej było.
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Milik to piąta kolumna.
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Meczyk dobry, wyrozumowany, dawno nie widziałem naszej repry, która z silnym przeciwnikiem nie gra rozpaczliwie, tworzy co jakiś czas ciekawe akcje i gra jak równy z równym. Na wiele zagrań patrzyło się z przyjemnością. Jedynie wielka szkoda, że nie udźwignął mistrzostw Zieliński. Właśnie ofensywnego pomocnika nam brakuje, trochę żałuję, że Nawałka nie zaryzykował ze Starzyńskim, bo ten naprawdę umie posłać prostopadłe podanie... Ale w sumie nie miał kiedy ryzykować, wszystkie mecze wyrównane i ani razu nie goniliśmy wyniku... Nie ma co krytykować - klątwa Bońka została zdjęta, ćwierćfinał to sukces nie lada po wieeeelu chudych latach. Wielkie brawa i kropka!
Każdy tam był hitem.
Ze słabą gra Portugalii bym się wstrzymał - po prostu rozumna gra bardzo defensywnie i skutecznie w tym aspekcie + błysk geniuszu. Moim zdaniem narzucili poprzeczkę bardzo wysoko
Ze słabą gra Portugalii bym się wstrzymał - po prostu rozumna gra bardzo defensywnie i skutecznie w tym aspekcie + błysk geniuszu. Moim zdaniem narzucili poprzeczkę bardzo wysoko
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
wystarczylo wyeliminowac jednego chlopa Sancheza z Portugali jak sobie przesledzicie mecze np z Chorwacja to ten chlop zrobil m gre tak samo bylo tu
to bedzie kiedys jeden z najlepszych rozgrywajacych
to bedzie kiedys jeden z najlepszych rozgrywajacych
-
- Chuck Norris
Fakt, to co mnie najbardziej dziwiło to to że jeżeli już padł gol w meczu to zawsze to nasi strzelali pierwsi.smiejagreg pisze:Meczyk dobry, wyrozumowany, dawno nie widziałem naszej repry, która z silnym przeciwnikiem nie gra rozpaczliwie, tworzy co jakiś czas ciekawe akcje i gra jak równy z równym. Na wiele zagrań patrzyło się z przyjemnością. Jedynie wielka szkoda, że nie udźwignął mistrzostw Zieliński. Właśnie ofensywnego pomocnika nam brakuje, trochę żałuję, że Nawałka nie zaryzykował ze Starzyńskim, bo ten naprawdę umie posłać prostopadłe podanie... Ale w sumie nie miał kiedy ryzykować, wszystkie mecze wyrównane i ani razu nie goniliśmy wyniku... Nie ma co krytykować - klątwa Bońka została zdjęta, ćwierćfinał to sukces nie lada po wieeeelu chudych latach. Wielkie brawa i kropka!
Mecz jak najbardziej dobry i wyrównany. Nikt na pewno nie będzie miał im za złe tej przegranej.
Jeżeli chodzi o Zielińskiego to też się zgodzę całkowicie bo tak naprawdę jedynym zawodnikiem w tym meczu który wyprowadzał akcje przez środek był.... Piszczek. Reszta z uporem maniaka szła po linii, co szczególnie u Grosickiego kończyło się stratami. Kuba też w sumie mógł zaryzykować bo kilka goli po zejsciu w środek na 16 zdobył, dzięki czemu ratował nam nie raz dupę. Może i tym razem było by podobnie.
"Blood Bowl is like a war- no winners, just survivors"
Środek faktycznie jest naszą najsłabszą strefą. Mączyński nie był zły, ale z graczem dygującym grą o umiejętnościach odpowiadających grze na skrzydle Błaszcza/Piszcza/Groszka a o Lewym w ataku nie wspominając nasza repa byłaby duuużo groźniejsza. Może z Zielińskiego będą jeszcze ludzie A może pojawi się ktoś zupełnie inny.
Bardzo fajnie, że wreszcie kadra coś pokazała. Mam nadzieję, że to nie jest jednorazowy wybryk. Większość graczy jeszcze pogra, mam ogromną nadzieję, że nowi gracze będą wprowadzani sukcesywnie i projekt Kadra w P.N. będzie długo żyjącym i rozwijającym się przedsięwzięciem
Bardzo fajnie, że wreszcie kadra coś pokazała. Mam nadzieję, że to nie jest jednorazowy wybryk. Większość graczy jeszcze pogra, mam ogromną nadzieję, że nowi gracze będą wprowadzani sukcesywnie i projekt Kadra w P.N. będzie długo żyjącym i rozwijającym się przedsięwzięciem
Dobry mecz, ale mam nadzieję, że Portugalię dojadą w półfinale. Dlatego tylko, żeby Ronaldo dupa trzasnęła z frustracji.
Jak można być taką cipą.
Taki Rooney biega z rozbitym łbem i się nie przejmuje. Rooney to brzydki Khornowiec.
Khorne > Slaanesh.
Jak można być taką cipą.
Taki Rooney biega z rozbitym łbem i się nie przejmuje. Rooney to brzydki Khornowiec.
Khorne > Slaanesh.
Żenujący rasizm.Kołata pisze:Brawo Walia! lukaku, fellaini i reszta 'belgow' do domu.
Jeden i drugi urodzili się w Belgii, więc są tak samo Belgami, jak Ty Polakiem.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
Żenująca poprawność polityczna.JaceK pisze:Żenujący rasizm.
Jeden i drugi urodzili się w Belgii, więc są tak samo Belgami, jak Ty Polakiem.
Mysz urodziła się w stajni więc jest arabską klaczą
Mam nadzieję, że Włosi łatwo poradzą sobie z Joachimem "zapaszkiem" Loewem, a w finale zobaczymy Islandię i Walię
"This quiet offends Slaanesh! Things shall get loud now."
Kołata pisze:Straszne.
Po prostu nie lubię jak reprezentacje są opierane na importowanych zawodnikach. To nie piłka klubowa. Dlatego niech Niemcy i Francuzi idą w ślady Belgów.
Jeszcze raz - jeden i drugi urodzili się w Belgii.
Oczywiście możesz udawać, że tak nie jest i dalej promować swoje teorie.
Szacunek do innych ras i narodowości.Inglief pisze:Żenująca poprawność polityczna.
Wiem, nie rozumiesz tego uczucia.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami