EURO 2016 w piłkę nożną

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Aldean
Kretozord

Re: EURO 2016 w piłkę nożną

Post autor: Aldean »

gramy bardzo dobra piłke. oby tak dalej.

damy im rade!!!
"Our weapons cut through them like blade through air!"

"Double or nothing, aim for his cock"

Durant
Falubaz

Post autor: Durant »

Nie wiem jak skończy się mecz, ale wiem jedno nawet najgorszy scenariusz oznacza że dali radę nie zawiedli....

Brawo!

I jeszcze jedno zaczynają grać jak siatkarze HORRROR :D :D

Awatar użytkownika
Murmandamus
Niszczyciel Światów

Post autor: Murmandamus »

No i karne. Teraz to już loteria.
zapraszam na Polskie Forum Kings of War

https://kow.fora.pl/

Awatar użytkownika
Big Boss M.
Falubaz

Post autor: Big Boss M. »

wielka szkoda, Polska zagrała super mecz, sukces historyczny i uważam że nie ma winnych w naszym teamie, każdy zagrał na maxa. Piękne mistrzostwa dla nas.
BRAWO Kuba, mimo że nie strzelił Karnego!

Awatar użytkownika
Aldean
Kretozord

Post autor: Aldean »

Murmandamus pisze:No i karne. Teraz to już loteria.
kuzwa jego mac

z calego serca moge powiedziec ze bylismy lepsi.

brawo Polska!
"Our weapons cut through them like blade through air!"

"Double or nothing, aim for his cock"

Awatar użytkownika
Azgaroth
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Azgaroth »

Biało - Czerwoni zagrali świetny mecz, miejscami aż kopara opadała jak ta piłka chodzi :) Wynik niesprawiedliwy, bo Portugalia i Krystyna prezentowali bardzo słaby poziom, tym samym pozostał niedosyt, ale taka jest piłka...Ja jestem wdzięczny chłopakom za te wszystkie mecze i emocje, duma jest :)

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

Grali bardzo spoko. Ale czy tylko mi się wydaje, Grosik zagrał całe 5 minut w tym meczu a potem to już gorzej i gorzej było.
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW :D
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

Awatar użytkownika
loko
Masakrator

Post autor: loko »

Milik to piąta kolumna.
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Meczyk dobry, wyrozumowany, dawno nie widziałem naszej repry, która z silnym przeciwnikiem nie gra rozpaczliwie, tworzy co jakiś czas ciekawe akcje i gra jak równy z równym. Na wiele zagrań patrzyło się z przyjemnością. Jedynie wielka szkoda, że nie udźwignął mistrzostw Zieliński. Właśnie ofensywnego pomocnika nam brakuje, trochę żałuję, że Nawałka nie zaryzykował ze Starzyńskim, bo ten naprawdę umie posłać prostopadłe podanie... Ale w sumie nie miał kiedy ryzykować, wszystkie mecze wyrównane i ani razu nie goniliśmy wyniku... Nie ma co krytykować - klątwa Bońka została zdjęta, ćwierćfinał to sukces nie lada po wieeeelu chudych latach. Wielkie brawa i kropka!

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Każdy tam był hitem.

Ze słabą gra Portugalii bym się wstrzymał - po prostu rozumna gra bardzo defensywnie i skutecznie w tym aspekcie + błysk geniuszu. Moim zdaniem narzucili poprzeczkę bardzo wysoko
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Albo_Albo
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Albo_Albo »

wystarczylo wyeliminowac jednego chlopa Sancheza z Portugali jak sobie przesledzicie mecze np z Chorwacja to ten chlop zrobil m gre tak samo bylo tu

to bedzie kiedys jeden z najlepszych rozgrywajacych

Awatar użytkownika
wrogu
Falubaz

Post autor: wrogu »

Obrazek

In_the_sea_of_blood
Chuck Norris

Post autor: In_the_sea_of_blood »

smiejagreg pisze:Meczyk dobry, wyrozumowany, dawno nie widziałem naszej repry, która z silnym przeciwnikiem nie gra rozpaczliwie, tworzy co jakiś czas ciekawe akcje i gra jak równy z równym. Na wiele zagrań patrzyło się z przyjemnością. Jedynie wielka szkoda, że nie udźwignął mistrzostw Zieliński. Właśnie ofensywnego pomocnika nam brakuje, trochę żałuję, że Nawałka nie zaryzykował ze Starzyńskim, bo ten naprawdę umie posłać prostopadłe podanie... Ale w sumie nie miał kiedy ryzykować, wszystkie mecze wyrównane i ani razu nie goniliśmy wyniku... Nie ma co krytykować - klątwa Bońka została zdjęta, ćwierćfinał to sukces nie lada po wieeeelu chudych latach. Wielkie brawa i kropka!
Fakt, to co mnie najbardziej dziwiło to to że jeżeli już padł gol w meczu to zawsze to nasi strzelali pierwsi.
Mecz jak najbardziej dobry i wyrównany. Nikt na pewno nie będzie miał im za złe tej przegranej.
Jeżeli chodzi o Zielińskiego to też się zgodzę całkowicie bo tak naprawdę jedynym zawodnikiem w tym meczu który wyprowadzał akcje przez środek był.... Piszczek. Reszta z uporem maniaka szła po linii, co szczególnie u Grosickiego kończyło się stratami. Kuba też w sumie mógł zaryzykować bo kilka goli po zejsciu w środek na 16 zdobył, dzięki czemu ratował nam nie raz dupę. Może i tym razem było by podobnie.
"Blood Bowl is like a war- no winners, just survivors"

Awatar użytkownika
wrogu
Falubaz

Post autor: wrogu »

Środek faktycznie jest naszą najsłabszą strefą. Mączyński nie był zły, ale z graczem dygującym grą o umiejętnościach odpowiadających grze na skrzydle Błaszcza/Piszcza/Groszka a o Lewym w ataku nie wspominając nasza repa byłaby duuużo groźniejsza. Może z Zielińskiego będą jeszcze ludzie :) A może pojawi się ktoś zupełnie inny.

Bardzo fajnie, że wreszcie kadra coś pokazała. Mam nadzieję, że to nie jest jednorazowy wybryk. Większość graczy jeszcze pogra, mam ogromną nadzieję, że nowi gracze będą wprowadzani sukcesywnie i projekt Kadra w P.N. będzie długo żyjącym i rozwijającym się przedsięwzięciem :D

Awatar użytkownika
Klafuti
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Klafuti »

Dobry mecz, ale mam nadzieję, że Portugalię dojadą w półfinale. Dlatego tylko, żeby Ronaldo dupa trzasnęła z frustracji.

Jak można być taką cipą.

Taki Rooney biega z rozbitym łbem i się nie przejmuje. Rooney to brzydki Khornowiec.
Khorne > Slaanesh.
Obrazek
"Głos opinii publicznej nie jest substytutem myślenia."
~Warren E. Buffett

Awatar użytkownika
Kołata
Prawie jak Ziemko

Post autor: Kołata »

Brawo Walia! lukaku, fellaini i reszta 'belgow' do domu.
Teraz trzymam kciuki za włochów i Islandię 8)

Awatar użytkownika
JaceK
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: JaceK »

Kołata pisze:Brawo Walia! lukaku, fellaini i reszta 'belgow' do domu.
Żenujący rasizm.
Jeden i drugi urodzili się w Belgii, więc są tak samo Belgami, jak Ty Polakiem.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Kołata
Prawie jak Ziemko

Post autor: Kołata »

Straszne.
Po prostu nie lubię jak reprezentacje są opierane na importowanych zawodnikach. To nie piłka klubowa. Dlatego niech Niemcy i Francuzi idą w ślady Belgów.

Awatar użytkownika
Inglief
Mudżahedin

Post autor: Inglief »

JaceK pisze:Żenujący rasizm.
Jeden i drugi urodzili się w Belgii, więc są tak samo Belgami, jak Ty Polakiem.
Żenująca poprawność polityczna.
Mysz urodziła się w stajni więc jest arabską klaczą :wink:

Mam nadzieję, że Włosi łatwo poradzą sobie z Joachimem "zapaszkiem" Loewem, a w finale zobaczymy Islandię i Walię [-o<
"This quiet offends Slaanesh! Things shall get loud now."

Awatar użytkownika
JaceK
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: JaceK »

Kołata pisze:Straszne.
Po prostu nie lubię jak reprezentacje są opierane na importowanych zawodnikach. To nie piłka klubowa. Dlatego niech Niemcy i Francuzi idą w ślady Belgów.

Jeszcze raz - jeden i drugi urodzili się w Belgii.
Oczywiście możesz udawać, że tak nie jest i dalej promować swoje teorie.
Inglief pisze:Żenująca poprawność polityczna.
Szacunek do innych ras i narodowości.
Wiem, nie rozumiesz tego uczucia.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami :)
Obrazek

ODPOWIEDZ