Ale jak admini zadecydują, tak będzie...
Ja klikam od razu na rozpiski VC i tyle.Christos pisze:Teraz mamy za dużo rozgałęzień. Żeby zobaczyć rozpe VC muszę wejść na forum rozpisek, do podforum VC, i do konkretnego tematu.
O, to zupełnie jak wejście na podforum rozpisekAsassello pisze:tylko ze klikniecie na ta opcje zmusza potem do przegrzebania kilku/kilkudziesieciu/kilkuset (->zalezy jak czesto odwiedzamy forum) nagłówków tematów nie koniecznie zwiazanych z tym co mnie interesuje
Ok ale to nadal bez sensu. Skoro mamy działy armijne to po cholerę robić dział szczegółowy (czyt. Rozpiski) i dzielić go na poszczególne armie skoro już mamy podział na poszczególne armie??Heinrich_von_Tod pisze:Ja klikam od razu na rozpiski VC i tyle.Christos pisze:Teraz mamy za dużo rozgałęzień. Żeby zobaczyć rozpe VC muszę wejść na forum rozpisek, do podforum VC, i do konkretnego tematu.
chyba sam widzisz roznice ilosciowa miedzy samymi "rozpiskami" a "rozpiskami + reszta forum"Tomash pisze:O, to zupełnie jak wejście na podforum rozpisekAsassello pisze:tylko ze klikniecie na ta opcje zmusza potem do przegrzebania kilku/kilkudziesieciu/kilkuset (->zalezy jak czesto odwiedzamy forum) nagłówków tematów nie koniecznie zwiazanych z tym co mnie interesuje![]()
Dobra, widzę że zmiana średnio się przyjęła. Czekam jeszcze na opinie, jak będą wciąż niezbyt pozytywne, to się odkręci zmianę
to niech mod działu VC linkuje te rozpyHeinrich_von_Tod pisze:Ale nie wszyscy to robią :/