a wiec tak stwierdzajac ze magia he jest tak naprawdę nie za silna biorę teclisa który dodaje super powera rozpisce
a wiec tak :
Heroes:
Teclis, the High Loremaster
475
Mag 2lev
Seerstaff of Saphery(seer)
Scroll
185
Noble
konik z bardingiem HA Shield Lance
Battle Banner
216
core:
2x10 Archers
210
special:
5xDP StB banner of ellyrion
185
5x DP
150
12x PG
FCG Banner of Sorccery skeinsilver
285
2x7 White Lions
210
Rare:
4x Boltthrower
400 pts
i jak wam się podoba ogólnie to magia teclisa jest na tyle mocna że smusze przeciwnika do ruchu jeśli zaczne to i z dwarfami nei powinno być żle
HE 2300
- Shakin' Dudi
- Masakrator
gdzie masz opena na 2300? ;] no chyba ze w domu chcesz zagrac
ja tez se nad openem myslalem i bym bral (oprocz wiadomego teclisa ) jeszcze dragon maga i caradryana, ten ostatni w polaczeniu z takich gdzies 13-14 os oddzialkiem WL z championem z gem of courage powinien zapewnic 100% nieruszalnosc ok 1000pkt... (mozna nawet sprobowac wtedy im dac sorcery zamiast balance... caradryan daje im odp na fear, wiec terrora tez nie zdaja, a na jakas zablakana panike gem powinien starczyc... ale to tylko teoria, niczym nie poparta )
p.s.
caradryan sie naprawde oplaca, to jakies 80pkt darmowych bonusow w stosunku do zwyklego nobla uzbrojonego po zeby... nawet korhil to jakies 20 pkt darmowek... ale jest i tak nie ma co ukrywac mega duzo gorszy
pzdr
p.s.
caradryan sie naprawde oplaca, to jakies 80pkt darmowych bonusow w stosunku do zwyklego nobla uzbrojonego po zeby... nawet korhil to jakies 20 pkt darmowek... ale jest i tak nie ma co ukrywac mega duzo gorszy
pzdr
Open nie open tylko u nas sie nie gra ze specialami.
Mi się ta rozpiska podoba i chętenie moj B.Gelt by powalczył z tym.
Mi się ta rozpiska podoba i chętenie moj B.Gelt by powalczył z tym.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
mag z seerem pozwala mi utrzymać magie w dobrej kondycji wiesz zawsze się przyda ktoś kto ma inny lore choć dragon mag by tu siadł albo Caradryn to kurcze nie miałbym pts na armię
Baltazar walczył dzielnie, szli łep w łep no ale niestety Teclis go zmiótł w 3 turze
Caradryan to świetna postać korchil to plewa okrótna gdyby dali mu S7 to byłby prze wymiatacz popychasz go z shadowa czarem na rydwany np TK i rozwala je wszystkie aż miło
co do tego czy można brać speciali to w BB stwierdziliśmy ze można bo taka jest koncepcja GW ale u nas działa zasada valorus person czy jakoś tak za zabićie Speciala otrzymujesz dodatkowe 50 pts czasem 100pts
poza tym nie ma nic lepszego w świecie jak widzisz gdy przeciwnik ściąga turbo przegiętego super zabijake:D
Baltazar walczył dzielnie, szli łep w łep no ale niestety Teclis go zmiótł w 3 turze
Caradryan to świetna postać korchil to plewa okrótna gdyby dali mu S7 to byłby prze wymiatacz popychasz go z shadowa czarem na rydwany np TK i rozwala je wszystkie aż miło
co do tego czy można brać speciali to w BB stwierdziliśmy ze można bo taka jest koncepcja GW ale u nas działa zasada valorus person czy jakoś tak za zabićie Speciala otrzymujesz dodatkowe 50 pts czasem 100pts
poza tym nie ma nic lepszego w świecie jak widzisz gdy przeciwnik ściąga turbo przegiętego super zabijake:D
Gdzie ja to słyszałem, plagiatorzeIce-T pisze: poza tym nie ma nic lepszego w świecie jak widzisz gdy przeciwnik ściąga turbo przegiętego super zabijake:D
Moje ogry chętnie pożrą trochę elfiaków, a taki Teclis, to dopiero rarytas, niemal jak kawior - nie najesz się ale smak egzotyczny