Total War: Warhammer potwierdzony
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: Total War: Warhammer potwierdzony
Jest już trailer do Beastmenów... znowu trzeba kaskę na DLC szykować.
trailer wyszedl juz jakis czas temu.
dlc jest juz dostepne. w sensie mozna juz kupic. 28 lipca bedzie mozna grac bestiami.
dlc jest juz dostepne. w sensie mozna juz kupic. 28 lipca bedzie mozna grac bestiami.
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
- SaperHeart
- Piłkarz
4 - Tomb Kings czy Skaveni ? Widzę, że razem z Bestiami wprowadzają dużego nerfa dla magii. CDR zwykłego czaru będzie na poziomie 60 s...Artein pisze:1 DLC to był WoCh.
2 DLC to krew.
3 DLC to Bestie.
Wycieki mówią, że WE to będzie 5 DLC. Nie wiadomo co będzie 4.
Teraz Lore of Beast, potem pewnie Life, żeby się zgrywało z WE, które będą miały do niego dostęp (i z Bretką?).
Co do Legendarnych Lordów to chyba Wurzzag jest potwierdzony. Co do VC to ktoś wykopał jakieś pliki z głosami Isabelli, więc pewnie albo ona albo Vlad.
https://www.youtube.com/watch?v=FFW54sq5H8s
trochę kampanii bestii
trochę kampanii bestii
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
- Loremaster
- Oszukista
That being said, with Beastmen labeled as DLC3 in the files, and being the 3rd DLC, so far they're following the same progression.
For those too short on time to look up the discussion of this find at the other forums, here are the list of DLC/Expansion races, in the order they were intended to come out originally:
DLC5 - Wood Elves
DLC8 - Tomb Kings
DLC10 - Skaven
DLC13 - Chaos Dwarfs
DLC15 - Ogre Kingdoms
Exp1 - Dark Elves, High Elves, Lizardmen
Exp2 - Chaos Nurgle, Chaos Tzeentch, Chaos Slaanesh, Chaos Khorne
Nieźle, gra zapowiada się modnie, jeżeli niebawem wyjdą Beastmeni i niedługo potem WE Pięknie będzie jak wyjdzie jeszcze Exp z Elfami bo Chaos mnie średnio grzeje.
For those too short on time to look up the discussion of this find at the other forums, here are the list of DLC/Expansion races, in the order they were intended to come out originally:
DLC5 - Wood Elves
DLC8 - Tomb Kings
DLC10 - Skaven
DLC13 - Chaos Dwarfs
DLC15 - Ogre Kingdoms
Exp1 - Dark Elves, High Elves, Lizardmen
Exp2 - Chaos Nurgle, Chaos Tzeentch, Chaos Slaanesh, Chaos Khorne
Nieźle, gra zapowiada się modnie, jeżeli niebawem wyjdą Beastmeni i niedługo potem WE Pięknie będzie jak wyjdzie jeszcze Exp z Elfami bo Chaos mnie średnio grzeje.
- Infernal Puppet
- Masakrator
15 Dlc-ków do jednej gry . W jakich czasach my żyjemy .
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
- Loremaster
- Oszukista
Nie no jasne co kto lubi mi Chaos nie jest do szczęścia potrzebny
Ja mam nadzieję, że usprawnią AI i system w ten sposób,że nawet po pokonaniu inwazji Chaosu coś się dzieje. Bo w tej chwili to potem rozgrywka jest martwa
Bez przesady akurat w tym wypadku to nie mam do twórców pretensji, oprócz krwi i oderwanych kończyn, które mogłoby być w grze te DLC są naprawdę porządne, a sama gra warta swojej ceny bo nie miała zastraszającej liczy bugów, rozgrywka miodna, klimat Warhammera zachowany. Samej podstawowej wersji nic nie brakuje. A jednak jak DLC będą naprawdę trzymać poziom to nie mam pretensji, że wychodzi to jako DLC.
A jak ktoś nie chce płacić to może poczekać 1,5 roku i kupić pełną edycję ze wszystkimi dodatkami i DLC w cenie podstawowej gry.
Ja mam nadzieję, że usprawnią AI i system w ten sposób,że nawet po pokonaniu inwazji Chaosu coś się dzieje. Bo w tej chwili to potem rozgrywka jest martwa
Bez przesady akurat w tym wypadku to nie mam do twórców pretensji, oprócz krwi i oderwanych kończyn, które mogłoby być w grze te DLC są naprawdę porządne, a sama gra warta swojej ceny bo nie miała zastraszającej liczy bugów, rozgrywka miodna, klimat Warhammera zachowany. Samej podstawowej wersji nic nie brakuje. A jednak jak DLC będą naprawdę trzymać poziom to nie mam pretensji, że wychodzi to jako DLC.
A jak ktoś nie chce płacić to może poczekać 1,5 roku i kupić pełną edycję ze wszystkimi dodatkami i DLC w cenie podstawowej gry.
- Loremaster
- Oszukista
Nie mam pojęcia, ja opalałem na TV w FullHD 50 calowym i śmigało mega
Sądzę że jak pojawi się więcej nacji to gra znacznie się ożywi, siłą rzeczy będzie więcej konfliktów. Ja właśnie gram Vampirami na wysokiej trudności i Archaon skupił całe swoje pierdutnięcie na mnie. Sądziłem że jak wpadnie to zajmie się Imperium bo Karl ładnie pozamiatał prowincje ale już samo pojawienie się Chaosu (jeszcze bez Archaona) wraz z klanami Maruderów wdeptało imperialnych w glebę. Teraz czekają mnie dwie mega obrony Zamków Templehof (Kemler) i Drakenhof (Manfred).
- SaperHeart
- Piłkarz
Niestety, grając Vampirami, Dwarfami czy Orkami to Chaos i jego wojska zawsze skupiają swoją uwagę na Tobie. Szczególnie na Legendzie. Jest to Trochę irytujące, ponieważ nagle cały świat jest przeciwko tobie ;( Teraz próbuje zakończyć kampanie OnG ale słabo to widzę, ponieważ Chaos ciągle naciera, plus kurduple. Możliwe, że teraz wprowadzili jakieś modyfikacje ale mam już dosyć kopania dupy Archaona po raz czwarty...Kerwantes pisze:Sądzę że jak pojawi się więcej nacji to gra znacznie się ożywi, siłą rzeczy będzie więcej konfliktów. Ja właśnie gram Vampirami na wysokiej trudności i Archaon skupił całe swoje pierdutnięcie na mnie. Sądziłem że jak wpadnie to zajmie się Imperium bo Karl ładnie pozamiatał prowincje ale już samo pojawienie się Chaosu (jeszcze bez Archaona) wraz z klanami Maruderów wdeptało imperialnych w glebę. Teraz czekają mnie dwie mega obrony Zamków Templehof (Kemler) i Drakenhof (Manfred).
Szczerze to jestem bardzo zadowolony z pracy studia CA. IMO Beastmeni są zrobieni rewelacyjnie. Szczególnie Gorebull i Miniatury robią wrażenie. Szkoda tylko, że DLC 5 to WE. Wolałbym najpierw zobaczyć TK lub Skaveny. Dodatkowo, nie mogę się doczekać pierwszych mistrzostw...musze tylko kupić lepszy sprzęt i będę streamowal
Nie wiadomo, oficjalnie nie ma żadnych informacji. Nieoficjalnie masz kilka postów prędzej:
That being said, with Beastmen labeled as DLC3 in the files, and being the 3rd DLC, so far they're following the same progression.
DLC5 - Wood Elves
DLC8 - Tomb Kings
DLC10 - Skaven
DLC13 - Chaos Dwarfs
DLC15 - Ogre Kingdoms
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
- SaperHeart
- Piłkarz
- SaperHeart
- Piłkarz
+1lohost pisze:mi tez sie bardzo podoba, zwlaszcza ze jest ta kampania oko za oko dzieki czemu mozna zobaczyc co i jak zanim zacznie sie podbijac stary swiat. nareszcie te inne zdolnosci dla bohaterow
Ja to już czekam tylko na Skaveny i TK. Dodatkowo, CA bardzo fajnie zrobiło, że jak chcesz mieć dodatkowych Lordów to musisz ukończyć Kampanię daną frakcją. Niestety, względem Borisa działa to tylko w kampanii Oko za oko.
Czy jest jakieś Polskie Forum TWW ?
jest dział na forum http://forum.totalwar.org.pl/forumdispl ... d2cc49df3e
Może jestem starym marudą, ale na razie nie mam zamiaru nic do gry dokupować - ewidentnie mi nie podeszła i nie jestem w stanie się wciągnąć. IHMO za dużo Total Wara a za mało Warhammera...