Ja bym powiedział że Twoje zakłamanie w stosunku do wiary, używanie Jezus Maria i "co ty pieprzysz" świadczy o tym że jesteś pięknym przedstawicielem kościoła, aż miło popatrzeć. I ta miłość katolicka, aż radość dupe ściska.MuK pisze:Nie wiem co jest głupsze. Twoje nieśmieszne lewackie żarty czy posty Yoriego.Chyba raczej katolickim Slaneeshem...
Napinka ku chwale Lorda WE
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Tak teraz temat powinien zejść do religii i już będzie extra A wszystko przez jedną małą figurkę
Malowanie figurki nie jest zle (chodzi o kolory) , ale wole jednak tradycyjne zielone WE. Co do tej rozmowy o wyrazaniu opinii na temat pracy Lesthad'a, to toleruje wypowiedzi Yori'ego, jednak moim zdaniem wypowiedzi te czyta sie ,,dziwnie'' i nie pasuja one do klimatu tego forum
Widzisz, nie trafiłeś. Nie każdy kogo irytują Twoje żarty musi być katolikiem. To nie ma nic wspólnego z ideologia po prostu są głupie.Ja bym powiedział że Twoje zakłamanie w stosunku do wiary, używanie Jezus Maria i "co ty pieprzysz" świadczy o tym że jesteś pięknym przedstawicielem kościoła, aż miło popatrzeć. I ta miłość katolicka, aż radość dupe ściska.
I pomyśleć, że koleś chciał, aby ocenić pracę. A tym czasem to to jest jakaś pyskówka A właśnie. A'propos figurki. Nie jest to może jakieś arcydzieło, ale ujdzie! IMO czerwona gałązka na płaszczu pasuje, ale można by coś pokombinować z torsem.
W takim razie jakie klimaty są odpowiednie dla tego forum?Emilianek pisze:Co do tej rozmowy o wyrazaniu opinii na temat pracy Lesthad'a, to toleruje wypowiedzi Yori'ego, jednak moim zdaniem wypowiedzi te czyta sie ,,dziwnie'' i nie pasuja one do klimatu tego forum
Wulgarne słownictwo jest bardziej klimatyczne?
Panie i Panowie dotychczas standardem było, że jak ktoś pokazał figurkę to dostał zjebkę, natomiast gdy ktoś porównał do Wyspiańskiego to huzia na Józia, zaiste niezłe klimaty...
To już lepiej pójdę malować [machnięcie ręką].
Pominę to że Twoje ostatnie zdanie było absolutnie nie gramatyczne i bez sensu.MuK pisze:
Widzisz, nie trafiłeś. Nie każdy kogo irytują Twoje żarty musi być katolikiem. To nie ma nic wspólnego z ideologia po prostu są głupie.
Widać że jakoś ty nie trafiasz na odpowiedni tok myślenia. Otóż oczywiście, nie każdy kogo irytują moje żarty musi być katolikiem. Natomiast osoba która w "potrzebie" publicznie wzywa Jezusa i Marię, osoby o dużym znaczeniu dla katolików, kończąc wezwanie przekleństwami jest:
a) true katolik od Ojca Rydzyka
b) bluźnierca
c) opóżniony
Z mojej strony to wszystko.
Ludzie!! Lesthad chciał tylko żebyście ocenili jego figse!, ale lektura waszej "rozmowy" była bardzo miła i odprężająca
Przyznam się, że jest to jeden z niewielu tematów w galerii, w którym skupiłem sie na czytaniu postów a nie na patrzeniu na figurkę !!
Co do figsy to powiem tyle: beżowe beżowe jeb czerwone podejście do WE inne niż preferuje co nie znaczy, że gorsze!! Może gdybyś zamiast czerwonego dał zielony mniej rzucało by się w oczy. Popracuj trochę nad nią i będzie spoko!
Przyznam się, że jest to jeden z niewielu tematów w galerii, w którym skupiłem sie na czytaniu postów a nie na patrzeniu na figurkę !!
Co do figsy to powiem tyle: beżowe beżowe jeb czerwone podejście do WE inne niż preferuje co nie znaczy, że gorsze!! Może gdybyś zamiast czerwonego dał zielony mniej rzucało by się w oczy. Popracuj trochę nad nią i będzie spoko!
Fanatyk ty naprawde przesadzasz czasem w probach tworzenia swojego wizerunku intelektualisty.
Niegramatyczne to jest to:
@Logo: korzystamy tylko z nieobecnosci moda :]
Niegramatyczne to jest to:
a bez sensu twoje dowcipy. Przestan byc irytujacym malym gnomemFanatyk pisze:nie gramatyczne
@Logo: korzystamy tylko z nieobecnosci moda :]
Fanatyk
oraz trio ze studia na "L":
Raptaparat,
Kura,
Muk,
dostajecie ostrzeżenia za robienie syfu. Cała czwórka.
A Ty, Yori, zastanów się dwa razy zanim coś napiszesz. Jak nie pomoże, zastanów się raz trzeci.
Starczy.
oraz trio ze studia na "L":
Raptaparat,
Kura,
Muk,
dostajecie ostrzeżenia za robienie syfu. Cała czwórka.
A Ty, Yori, zastanów się dwa razy zanim coś napiszesz. Jak nie pomoże, zastanów się raz trzeci.
Starczy.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl