oj tam, poradziłbyś sobieChristos pisze:Tak i najlepiej niech je jeszcze koloruje
prośba do adminów i modów.
chcesz sie tym zajac?Shinue pisze:to wcale nie jest dożo pracy. 1-2 rozpiski tygodniowo dla danej armii...
1-2 rozpiski tygodniowo x 14 armii - to tylko ok 3 rozpisek dziennie
Ankieta. Czas trwania 5 dni. Niech zadziała demokracja
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
ewentualnie mam jeszcze jeden pomysł:
niech każda rozpiska zaczyna sie sie od nazwy armii np.
[VC] wampirki na 1500pts
i jeżeli mod będzie tego pilnował to wyszukiwanie stanie się BARDZO łatwe.
wydaje mi się, że jest to salomonowe rozwiązanie.
należy jeszcze poprosić by w miarę możliwości, wszyscy którzy zamieszczali rozpiski zaktualizowali ich tytuły o skrót armii.
niech każda rozpiska zaczyna sie sie od nazwy armii np.
[VC] wampirki na 1500pts
i jeżeli mod będzie tego pilnował to wyszukiwanie stanie się BARDZO łatwe.
wydaje mi się, że jest to salomonowe rozwiązanie.
należy jeszcze poprosić by w miarę możliwości, wszyscy którzy zamieszczali rozpiski zaktualizowali ich tytuły o skrót armii.
chyba minęło już te 5 dni
28 oddanych głosów jak na ponad 1400 użytkowników to z deka niereprezantatywna grupa Niech dobije tak do 100.
nie denerwowac mnie!! zadnego przedłuzania.
odczekałem spokojnie te 5 dni - meczyłem sie przegladajac to forum rozpisek.. teraz chciałbym by admin dotrzymał danego słowa i przywrócił format forum rozpisek sprzed 6 dni
pozdrawiam
odczekałem spokojnie te 5 dni - meczyłem sie przegladajac to forum rozpisek.. teraz chciałbym by admin dotrzymał danego słowa i przywrócił format forum rozpisek sprzed 6 dni
pozdrawiam
Mimo ,ze opowiadałem się za podziałem to .....
Lepiej było wcześniej Tylko dodałbym do regulaminu wymóg podawania armii i ewentualnie pkt. Od znajdowania starszych rozpisek jest magiczna opcja szukaj
Lepiej było wcześniej Tylko dodałbym do regulaminu wymóg podawania armii i ewentualnie pkt. Od znajdowania starszych rozpisek jest magiczna opcja szukaj
Dobra, stare forum rozpisek powróci jutro
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
to jutro chyba było wczorajTomash pisze:Dobra, stare forum rozpisek powróci jutro
- GreatTaurus
- Chuck Norris
- Kontakt:
skoro większość z 1400 osób olała ten temat, tzn. że albo jest im to obojętne, albo poprzednia wersja była dla nich ok. proste. pospolite ruszenie nie wypaliło tym razem.Heinrich pisze:28 oddanych głosów jak na ponad 1400 użytkowników to z deka niereprezantatywna grupa Niech dobije tak do 100.