Przyznaję w Jaworzu trochę tych buków rośnie, a poza tym oczywistym jest, że wiedza z zakresu dendrologi na pod forum WE powinna stać na wysokim poziomie Nie to co u krasnoludów, bo one to rozróżniają tylko te kamieniory z ziemi wygrzebane
Witam. Ostatnio zrobiłem takiego oto orła. Wcześniej miałem modele z bodajże starych warhawków metalowych i w sumie nie do końca satysfakcjonowały mnie te modele. Sprawiłem sobie nowe, od Hobbita. I muszę przyznać że wyglądają bardzo dobrze a na stole jeszcze lepiej ;s
Fajne malowanie- głównie żuczek. Kurcze szkoda ze nie ma do czego w T9A tego modelu wykorzystać.. Myślałem troche żeby uznać go za forest dragona ale na podstawkę 50x100 chyba raczej nie wejdzie
Czopek pisze:Ariellka nowa, w galerii głównej już chwilę wisi ale tu też się przyda. Niedługo wrzucę foty treekinów, driadoelfów i drzewkodriady z plajstrami miodu
zmiesci sie na rydwanowej podstawce?
myslalem o przerobieniu tego skarabeusza na khanopic titana do tk, a takze nad uzywaniem go jako sfinksa i stad to pytanie.
Po troszku szykuję się spróbować swoich sił w 9th Age.
Stąd pierwszy oddział do Leśniaków - chociaż ostatnio słyszę, że treekiny nie są na topie i wyrzucono na biedaków wiadro nerfów ;P
Oby to szybko "odkręcili" ;P