Seriale wszelakie
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Seriale wszelakie
Anulowane
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Chyba najlepszy serial tego roku
drugi co jest mega dobry Długa noc.
drugi co jest mega dobry Długa noc.
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
waaaaaat?Gokish pisze:Anulowane
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Nic nie mów. To co całemu światu się podobało miało chujowe słupki oglądalności w murice :/ od zajebistego ratingu przez pierwsze 10 odcinkow na poziomie 8.0 finał tylko 5,7 a drugi sezon taki potencjał miał
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
A lucyfer sie wygrzebał... ;P
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
No i to mnie kur.... dziwi. Naprawdę sensowny Limitless nie dostaje sezonu średni lucek dostaje gdzie oglądalność o połowę słabsza i dostaje drugi sezon z 22 odcinkami...
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Ogladalnosc jednak rosla + moda na komiksowe? Preacher siadl ostro, czekam na drugi sezon
Qc nie bardzo
od 7.0 ratingu kończąc sezon na 3.8 to nie bardzo rosło
od 7.0 ratingu kończąc sezon na 3.8 to nie bardzo rosło
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Nowy Narcos - cudowny!
limitless byl straszliwie wtorny, oraz niektore pomysly ktore mial byly mocno dziecinne.Gokish pisze:No i to mnie kur.... dziwi. Naprawdę sensowny Limitless nie dostaje sezonu średni lucek dostaje gdzie oglądalność o połowę słabsza i dostaje drugi sezon z 22 odcinkami...
Dodatkowo jakosc strasznie tam spadala z bardzo slabym finalem. Nie powinno dziwic, ze nie dostal kontynuacji.
Lucyfer inna sprawa tez wybitnym serialem nie jest. Ale w sumie arrowy, flashe itp. tez nie a jakos widownie zbieraja przed telewizorami, a to chyba podobny target.
Ja ostatnio obejzalem 11.22.63, ktory calkiem przyjemnie sie oglada, choc ma kilka roznic wzgledem pierwowzoru.
Preacher, musze przyznac, ma lepsza fabule od komiksu (gdzie odin quincannan dopiero pod koniec sie pokazuje), choc strasznie wolno ja rozkrecal. Az nie moge sie doczekac na kolejny sezon.
powoli zaczynam nadrabiac zaleglosci w sw: rebels. W 3cim sezonie ma sie pojawic Thrawn (czyli powrot postaci do kanonu. Moze tez sie pojawi w innych produkcjach sw w koncu?)
W preacherze serialu 1 sezon to tak naprawdę jeden prequel, z tym że wplata fabułę która tam się pojawia około 60 issue Więc zakręcone ale świetnie to grają postacie Imo
si senor, verdadZiemko pisze:Nowy Narcos - cudowny!
nie wiem gdzie było laboratorium ale ten produkt trafia natychmiastowo, daje mocny i ciekawy trip, uzależnia
dodatkowo wzmocniono działanie w stosunku do partii która była na rynku w zeszłym roku
dystrybutor może liczyć na znaczne zyski, nowe rynki, przejęcie konkurencji i poszerzenie działalności
poziom aktorstwa zwiastuje deszcz nagród w zimie
no i rzadko spotykana ocena krytyków (zazwyczaj niższa) drugiej serii - 100%
https://www.rottentomatoes.com/tv/narcos/s02/
oj cokolwiek będzie oglądane po Narcos będzie miało pecha - ciężko osiągnąć taki poziom
Zostal mi ostatni odcinek dzisiaj sobie jako deser go potraktujeDZIK pisze:si senor, verdadZiemko pisze:Nowy Narcos - cudowny!
nie wiem gdzie było laboratorium ale ten produkt trafia natychmiastowo, daje mocny i ciekawy trip, uzależnia
dodatkowo wzmocniono działanie w stosunku do partii która była na rynku w zeszłym roku
dystrybutor może liczyć na znaczne zyski, nowe rynki, przejęcie konkurencji i poszerzenie działalności
poziom aktorstwa zwiastuje deszcz nagród w zimie
no i rzadko spotykana ocena krytyków (zazwyczaj niższa) drugiej serii - 100%
https://www.rottentomatoes.com/tv/narcos/s02/
oj cokolwiek będzie oglądane po Narcos będzie miało pecha - ciężko osiągnąć taki poziom
40stego. I choc sam Odin jest znacznie mniej niepokojacy (ten obrazek troche pokazuje jakie klimaty potrafil miec komiks:-Qc- pisze:W preacherze serialu 1 sezon to tak naprawdę jeden prequel, z tym że wplata fabułę która tam się pojawia około 60 issue Więc zakręcone ale świetnie to grają postacie Imo
http://media.comicbook.com/2015/09/odin ... 151195.jpg)
choc znacznie bardziej przekonujacy.