Niezwykli 2.0 (mekka bezmyślnego spamu)

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

Stefek, Ty moj ukochany lewaczku =D>
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Kruti pisze:
Fanatyk pisze:
Raptaparat pisze:Ja sie zastanawiam czemu lewica tego nie zrobila kiedy mogla. To bylby najbardziaj chwalebny czyn z ich strony.
Dajcie nam 2/3 w Sejmie.
Dajcie? Weź się do roboty. Z tego co pamiętam to praca jest osnową myśli lewicowej młodzieńcze
Gdyby nie to że jestem za granicą, już dawno bym był członkiem SLD i dział.

Awatar użytkownika
Fensir
Chuck Norris

Post autor: Fensir »

Gdzie lewaki? :twisted:
Dobra niezwykli, bywajcie do niedzieli ;)

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

Fanatyk pisze:
Weź się do roboty. Z tego co pamiętam to praca jest osnową myśli lewicowej młodzieńcze
Gdyby nie to że jestem za granicą, już dawno bym był członkiem SLD i dział.
pewnie bys i dzial, cokolwiek to znaczy :lol2:

BTW od kiedy czlonkowstwo w SLD gwarantuje dzialanie?!
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

HAHAHA, obczajcie tego land raidera na dole strony: :lol: http://www.wargaming.sk/modules/newbb/v ... &start=180

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Raptaparat pisze:HAHAHA, obczajcie tego land raidera na dole strony: :lol: http://www.wargaming.sk/modules/newbb/v ... &start=180
Jaki słodki :D

Awatar użytkownika
trikk
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: trikk »

Kruti pisze: Wy nie jesteście czerwoną zarazą tylko czerwoną galaretką na podwieczorek, która niestety nikomu nie smakuje, jest kwaśna i wali stęchlizną.
Abstrahując od poglądów politycznych, tekst strasznie mi się spodobał :D

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Stefan, skończ waść. W ciągu ostatniego tygodnia udzieliłeś się na BP w bodajże czterech dyskusjach, w każdej próbując maksymalnie zaognić i wywołać dalszy flejm. Ogarnij się, człowieku. Sam sobie poradziłeś - zajmij się kopaniem rowów i rozrabianiem wapna, przynajmniej na tydzień - bo mam wrażenie, że tak przeintelektualizowane zajęcie jak uczestnictwo w internetowym forum Cię zdecydowanie przerasta.

Bez urazy - też tak czasem mam. Parę dni przerwy pomaga, serio. Pomaga nabrać dystansu do forum.

Kolego lewaku ;)

Jeszcze a'propos pracy - pracując na cały etat (w wakacje, w trakcie roku akadem. na pół) comiesięcznie zasilam skarb państwa podatkami i ZUSami w kwocie wyższej niż pensja wielu Polaków. I nie marudzę, bo wiem, że rozbudowany socjal w państwie musi być jakoś opłacony.
Etos pracy fizycznej i "żadnej innej" pasuje mi bardziej do skinheadów i ich toposu "working class".

Aha - pracowałem kiedyś fizycznie. Nie ma porównania do złożonej i absorbującej na 100% pracy głową jak np. programowanie. Naprawdę, gdyby była szansa zarobienia w Polsce takiej samej kasy na budowie co rozwijaniu aplikacji w RoR, z przyjemnością zmieniłbym branżę.

Do SLD/LiD nie wstąpię, bo brzydzę się koniunkturalizmem, klerykalnością, układnością i mdłością tej partii. Zagłosowałem na nich (bo "Racja" nie zarejestrowała się do wyborów), ale miałem ochotę zrobić to, jak francuzi, w białych rękawiczkach. Fuj.
Z czerwoną galaretką, śmierdzącą stęchlizną i kwasem, zgadzam się. Szkoda, że nie zauważyłeś totalnej ironii w tym tekście o "czerwonej zarazie".
Ostatnio zmieniony 8 gru 2007, o 14:14 przez Tomash, łącznie zmieniany 1 raz.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Tiger Brown
Kradziej

Post autor: Tiger Brown »

Raptaparat pisze:HAHAHA, obczajcie tego land raidera na dole strony: :lol: http://www.wargaming.sk/modules/newbb/v ... &start=180
Czeski jest uroczy (post 189):
"ten barbar konar vyzera dobre, ale ta odhalena zuzka ruleeeeeeeeeeeeeeez......"
Fanatyk pisze: Zakład? Wystarczy usunąć Kościół Katolicki z polityki i finansów i opodatkować. Od razu zobaczysz wzrost tolerancji w szkołach, a stamtąd dalej. Jakoś więcej pieniędzy będzie (może uda się załatać pare dziur) a i Polska przestanie być postrzegana jako kraj inkwizycyjny Europy.
Jak rozczulające są te młodzieńcze proste recepty na to, żeby było lepiej. To przekonanie, że się odkryło SPOSÓB (na który oczywiście nikt wcześniej nie wpadł). Świetnie robi na samopoczucie. :lol2:
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

PS. A Ciebie, Fanatyk, po raz kolejny proszę o skończenie z zaśmiecaniem tego tematu flejmem politycznym, Znamy Twoje poglądy, naprawdę. Jak bym się z nimi nie zgadzał, są zdecydowanie "za ciężkie" gatunkowo na ten temat.
PS2. Znaczy, prośbę mam dokładnie taką samą jak do Stefana. Przy czym Tobie też fizyczna praca pomogłaby na zdrowie i figurę ;)

Kto będzie dziś w PRDX napić za rocznicę? :D
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

ja tam nie wiem czy to czeski bo forum jest slowackie :)

EDIT: mnie nie bedzie bo robie za opiekunke do dzieci :]

Awatar użytkownika
Tiger Brown
Kradziej

Post autor: Tiger Brown »

Raptaparat pisze:ja tam nie wiem czy to czeski bo forum jest slowackie :)
:oops: Khehm ... no, tego... w każdym razie jedno nie wyklucza drugiego. :-#

Z piątkowej próbnej matury z WOS:

"LiD - Lewici i Demokraci" :lol2:
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Tomash pisze: Kto będzie dziś w PRDX napić za rocznicę? :D
My z Hakiem będziemy :D

@Tiger Brown
Takie kwiatki przypominają mi o mojej maturze... tj. moim roczniku matur :) Teksty w stylu "Jan Nowak-Jeziorański był gościem niedzielnym w Gazecie Wyborczej" albo "Iwaszkiewicz był właścicielem cmentarza i często na nim wypoczywał" :lol:
Wtedy się śmiałam... ale ja też musiałam napłodzić niezłe bzdury, bo jako jedna z najlepszych z polskiego osób w klasie maturę napisałam... dość słabo.

Pamiętam z 1. klasy gimnazjum mój tekst z wypracowania o Jurandzie ze Spychowa - " Zapomnieli jednak [Krzyżacy], że to oni, zabijając mu żonę, mieli zły wpływ na jego psychikę." :lol:

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Poza tym PiS musi walczyć o demokrację i w Polsce i o wolność słowa, która jest zagrożona - dodał były premier.
:lol:
Kiedyś za możliwość czytania takich absurdów trzeba było wydać kilkanaście/kilkadziesiąt złotych na książeczkę Tyma czy jakiegoś kabareciarza :lol:

Awatar użytkownika
Kapitan Hak
Bosman
Kontakt:

Post autor: Kapitan Hak »

Ktoś mi kiedyś wspominał o kajdankach z różowego pluszu - nie wiedzieć czemu teraz mi się to przypomniało.

Zachwycony jestem jednookim squigiem (ma w sobie coś z nurtu sztuki reprezentowanej przez Maxa).

No i świetna niewolnica S/M, która przypomina mi Bandę Opętanych Skavenblight.
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!
ObrazekObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Kruti
Dżentelmen Ludowy

Post autor: Kruti »

Tomash pisze:Stefan, skończ waść. W ciągu ostatniego tygodnia udzieliłeś się na BP w bodajże czterech dyskusjach, w każdej próbując maksymalnie zaognić i wywołać dalszy flejm.
Tomku, skończ waść. W ciągu ostatniego tygodnia udzieliłeś się na BP w bodajże osiemdziesięciu dyskusjach, w każdej próbując maksymalnie zaognić i wywołać dalszy flejm.

Na marginesie - myślałem, że tak trzeba... Ale git - już kumam. Najpierw mówimy sobie trudne rzeczy potem liżemy się po pytkach. Może być i tak…
Tomash pisze: Z czerwoną galaretką, śmierdzącą stęchlizną i kwasem, zgadzam się. Szkoda, że nie zauważyłeś totalnej ironii w tym tekście o "czerwonej zarazie".

Już ja wiem co zauważyłem…

Nie lubię po prostu jak z porządnych idei robi się modę na sukces...
Obrazek

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Gotyckie natężenie wielokropków widzę w ostatnim poście :twisted:

Dobra, przestańmy się spinać, czas się napić. Do Paradoxu! :)

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

Mieliśmy różowe motolity a teraz Land Raider ala Fancy Pussy :lol:

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Kruti pisze:

Nie bójmy się mówić otwarcie i bawić się w podchody. Zarzucasz komuś robienie mody na sukces z porządnej idei? A jeżeli tak to komu?

Awatar użytkownika
Kruti
Dżentelmen Ludowy

Post autor: Kruti »

Fanatyk pisze:
Kruti pisze:

Nie bójmy się mówić otwarcie i bawić się w podchody. Zarzucasz komuś robienie mody na sukces z porządnej idei? A jeżeli tak to komu?
Józek - mieliśmy skończyć. Możemy?
Obrazek

Zablokowany