Niezwykli 2.0 (mekka bezmyślnego spamu)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Gdyby nie to że jestem za granicą, już dawno bym był członkiem SLD i dział.Kruti pisze:Dajcie? Weź się do roboty. Z tego co pamiętam to praca jest osnową myśli lewicowej młodzieńczeFanatyk pisze:Dajcie nam 2/3 w Sejmie.Raptaparat pisze:Ja sie zastanawiam czemu lewica tego nie zrobila kiedy mogla. To bylby najbardziaj chwalebny czyn z ich strony.
pewnie bys i dzial, cokolwiek to znaczyFanatyk pisze:Gdyby nie to że jestem za granicą, już dawno bym był członkiem SLD i dział.Weź się do roboty. Z tego co pamiętam to praca jest osnową myśli lewicowej młodzieńcze

BTW od kiedy czlonkowstwo w SLD gwarantuje dzialanie?!
"I fart in your general direction" 

HAHAHA, obczajcie tego land raidera na dole strony:
http://www.wargaming.sk/modules/newbb/v ... &start=180

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Jaki słodkiRaptaparat pisze:HAHAHA, obczajcie tego land raidera na dole strony:http://www.wargaming.sk/modules/newbb/v ... &start=180

Stefan, skończ waść. W ciągu ostatniego tygodnia udzieliłeś się na BP w bodajże czterech dyskusjach, w każdej próbując maksymalnie zaognić i wywołać dalszy flejm. Ogarnij się, człowieku. Sam sobie poradziłeś - zajmij się kopaniem rowów i rozrabianiem wapna, przynajmniej na tydzień - bo mam wrażenie, że tak przeintelektualizowane zajęcie jak uczestnictwo w internetowym forum Cię zdecydowanie przerasta.
Bez urazy - też tak czasem mam. Parę dni przerwy pomaga, serio. Pomaga nabrać dystansu do forum.
Kolego lewaku
Jeszcze a'propos pracy - pracując na cały etat (w wakacje, w trakcie roku akadem. na pół) comiesięcznie zasilam skarb państwa podatkami i ZUSami w kwocie wyższej niż pensja wielu Polaków. I nie marudzę, bo wiem, że rozbudowany socjal w państwie musi być jakoś opłacony.
Etos pracy fizycznej i "żadnej innej" pasuje mi bardziej do skinheadów i ich toposu "working class".
Aha - pracowałem kiedyś fizycznie. Nie ma porównania do złożonej i absorbującej na 100% pracy głową jak np. programowanie. Naprawdę, gdyby była szansa zarobienia w Polsce takiej samej kasy na budowie co rozwijaniu aplikacji w RoR, z przyjemnością zmieniłbym branżę.
Do SLD/LiD nie wstąpię, bo brzydzę się koniunkturalizmem, klerykalnością, układnością i mdłością tej partii. Zagłosowałem na nich (bo "Racja" nie zarejestrowała się do wyborów), ale miałem ochotę zrobić to, jak francuzi, w białych rękawiczkach. Fuj.
Z czerwoną galaretką, śmierdzącą stęchlizną i kwasem, zgadzam się. Szkoda, że nie zauważyłeś totalnej ironii w tym tekście o "czerwonej zarazie".
Bez urazy - też tak czasem mam. Parę dni przerwy pomaga, serio. Pomaga nabrać dystansu do forum.
Kolego lewaku

Jeszcze a'propos pracy - pracując na cały etat (w wakacje, w trakcie roku akadem. na pół) comiesięcznie zasilam skarb państwa podatkami i ZUSami w kwocie wyższej niż pensja wielu Polaków. I nie marudzę, bo wiem, że rozbudowany socjal w państwie musi być jakoś opłacony.
Etos pracy fizycznej i "żadnej innej" pasuje mi bardziej do skinheadów i ich toposu "working class".
Aha - pracowałem kiedyś fizycznie. Nie ma porównania do złożonej i absorbującej na 100% pracy głową jak np. programowanie. Naprawdę, gdyby była szansa zarobienia w Polsce takiej samej kasy na budowie co rozwijaniu aplikacji w RoR, z przyjemnością zmieniłbym branżę.
Do SLD/LiD nie wstąpię, bo brzydzę się koniunkturalizmem, klerykalnością, układnością i mdłością tej partii. Zagłosowałem na nich (bo "Racja" nie zarejestrowała się do wyborów), ale miałem ochotę zrobić to, jak francuzi, w białych rękawiczkach. Fuj.
Z czerwoną galaretką, śmierdzącą stęchlizną i kwasem, zgadzam się. Szkoda, że nie zauważyłeś totalnej ironii w tym tekście o "czerwonej zarazie".
Ostatnio zmieniony 8 gru 2007, o 14:14 przez Tomash, łącznie zmieniany 1 raz.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Tiger Brown
- Kradziej
Czeski jest uroczy (post 189):Raptaparat pisze:HAHAHA, obczajcie tego land raidera na dole strony:http://www.wargaming.sk/modules/newbb/v ... &start=180
"ten barbar konar vyzera dobre, ale ta odhalena zuzka ruleeeeeeeeeeeeeeez......"
Jak rozczulające są te młodzieńcze proste recepty na to, żeby było lepiej. To przekonanie, że się odkryło SPOSÓB (na który oczywiście nikt wcześniej nie wpadł). Świetnie robi na samopoczucie.Fanatyk pisze: Zakład? Wystarczy usunąć Kościół Katolicki z polityki i finansów i opodatkować. Od razu zobaczysz wzrost tolerancji w szkołach, a stamtąd dalej. Jakoś więcej pieniędzy będzie (może uda się załatać pare dziur) a i Polska przestanie być postrzegana jako kraj inkwizycyjny Europy.

"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.
PS. A Ciebie, Fanatyk, po raz kolejny proszę o skończenie z zaśmiecaniem tego tematu flejmem politycznym, Znamy Twoje poglądy, naprawdę. Jak bym się z nimi nie zgadzał, są zdecydowanie "za ciężkie" gatunkowo na ten temat.
PS2. Znaczy, prośbę mam dokładnie taką samą jak do Stefana. Przy czym Tobie też fizyczna praca pomogłaby na zdrowie i figurę
Kto będzie dziś w PRDX napić za rocznicę?
PS2. Znaczy, prośbę mam dokładnie taką samą jak do Stefana. Przy czym Tobie też fizyczna praca pomogłaby na zdrowie i figurę

Kto będzie dziś w PRDX napić za rocznicę?

- Tiger Brown
- Kradziej
Raptaparat pisze:ja tam nie wiem czy to czeski bo forum jest slowackie

Z piątkowej próbnej matury z WOS:
"LiD - Lewici i Demokraci"

"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
My z Hakiem będziemyTomash pisze: Kto będzie dziś w PRDX napić za rocznicę?

@Tiger Brown
Takie kwiatki przypominają mi o mojej maturze... tj. moim roczniku matur

Wtedy się śmiałam... ale ja też musiałam napłodzić niezłe bzdury, bo jako jedna z najlepszych z polskiego osób w klasie maturę napisałam... dość słabo.
Pamiętam z 1. klasy gimnazjum mój tekst z wypracowania o Jurandzie ze Spychowa - " Zapomnieli jednak [Krzyżacy], że to oni, zabijając mu żonę, mieli zły wpływ na jego psychikę."

Poza tym PiS musi walczyć o demokrację i w Polsce i o wolność słowa, która jest zagrożona - dodał były premier.

Kiedyś za możliwość czytania takich absurdów trzeba było wydać kilkanaście/kilkadziesiąt złotych na książeczkę Tyma czy jakiegoś kabareciarza

- Kapitan Hak
- Bosman
- Kontakt:
Ktoś mi kiedyś wspominał o kajdankach z różowego pluszu - nie wiedzieć czemu teraz mi się to przypomniało.Raptaparat pisze:HAHAHA, obczajcie tego land raidera na dole strony:http://www.wargaming.sk/modules/newbb/v ... &start=180
Zachwycony jestem jednookim squigiem (ma w sobie coś z nurtu sztuki reprezentowanej przez Maxa).
No i świetna niewolnica S/M, która przypomina mi Bandę Opętanych Skavenblight.
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!

Tomku, skończ waść. W ciągu ostatniego tygodnia udzieliłeś się na BP w bodajże osiemdziesięciu dyskusjach, w każdej próbując maksymalnie zaognić i wywołać dalszy flejm.Tomash pisze:Stefan, skończ waść. W ciągu ostatniego tygodnia udzieliłeś się na BP w bodajże czterech dyskusjach, w każdej próbując maksymalnie zaognić i wywołać dalszy flejm.
Na marginesie - myślałem, że tak trzeba... Ale git - już kumam. Najpierw mówimy sobie trudne rzeczy potem liżemy się po pytkach. Może być i tak…
Tomash pisze: Z czerwoną galaretką, śmierdzącą stęchlizną i kwasem, zgadzam się. Szkoda, że nie zauważyłeś totalnej ironii w tym tekście o "czerwonej zarazie".
Już ja wiem co zauważyłem…
Nie lubię po prostu jak z porządnych idei robi się modę na sukces...
Gotyckie natężenie wielokropków widzę w ostatnim poście
Dobra, przestańmy się spinać, czas się napić. Do Paradoxu!

Dobra, przestańmy się spinać, czas się napić. Do Paradoxu!

Mieliśmy różowe motolity a teraz Land Raider ala Fancy Pussy 

Nie bójmy się mówić otwarcie i bawić się w podchody. Zarzucasz komuś robienie mody na sukces z porządnej idei? A jeżeli tak to komu?Kruti pisze:
Już ja wiem co zauważyłem…
Nie lubię po prostu jak z porządnych idei robi się modę na sukces...