[MASTER] Świdkon - Lubelski Master 24-25.09.2016
Re: [MASTER] Świdkon - Lubelski Master 24-25.09.2016
u mnie ucięło 1 warriora przy zamianie na format etc, powinno być 16
"Jak ja nie cierpię Vampirów"Wind Sower pisze:Nawet w średniowieczu papież nerfił strzelanie.
Masz złe podejście. Jak ktoś wysłał w nie tym formacie co powinien to mu odpisujesz maila, żeby wysłał jeszcze raz w poprawnym formacie. I nic nie musisz wtedy poprawiać.Stan pisze:Tak to jest jak muszę za kogos przepisywać rozpę :/
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę ( ), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
Jako, że nie spodziewam się już wielu zgłoszeń, paringi na 1 bitwę:
Jeżeli ktoś jest z tego samego miasta co przeciwnik to pisać, podmienię.
Jeśli się zgłosi ktoś jeszcze to na pewno zagra!
Wyciągniemy z kapelusza jakiegoś lokalne warzywo żeby było parzyście.
EDIT: na 13 stole będzie zmiana, jak gdzieś jeszcze są osoby z tego samego miasta to będzie zamiana z nimi.
Jeżeli ktoś jest z tego samego miasta co przeciwnik to pisać, podmienię.
Jeśli się zgłosi ktoś jeszcze to na pewno zagra!
Wyciągniemy z kapelusza jakiegoś lokalne warzywo żeby było parzyście.
EDIT: na 13 stole będzie zmiana, jak gdzieś jeszcze są osoby z tego samego miasta to będzie zamiana z nimi.
Ostatnio zmieniony 22 wrz 2016, o 08:56 przez Stan, łącznie zmieniany 1 raz.
Danrakh pisze:Już widać.
Stół 9 to 2x Kraków.
Raz Bochnia i raz Kraków - od pół roku, jak robie lokale to nie mieliśmy okazji zagrać jeszcze - jest 7 rund wiec będziemy grali ze wszystkimi
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Poprawione paringi:
Trochę późno, ale jest opcja obiadu w sobotę:
1) sznycel po lubelsku, ziemniaki zasmażane, surówka - 15,90zł
2) filet drobiowy panierowany, frytki, surówka - 14,10zł
3) pierogi ruskie podwójna porcja - 10zł
Opłata za obiad musi wpłynąć do jutra na moje konto (czyli przelew trzeba zrobić dzisiaj).
05 1020 3176 0000 5302 0210 3224 Jacek Płowaś (w tytule proszę napisać nick+obiad nr1/2/3)
Obiad będzie dostarczony o 14:15.
Można też na własną rękę zamówić pizzę czy inny obiad, postaramy się o ulotki.
Trochę późno, ale jest opcja obiadu w sobotę:
1) sznycel po lubelsku, ziemniaki zasmażane, surówka - 15,90zł
2) filet drobiowy panierowany, frytki, surówka - 14,10zł
3) pierogi ruskie podwójna porcja - 10zł
Opłata za obiad musi wpłynąć do jutra na moje konto (czyli przelew trzeba zrobić dzisiaj).
05 1020 3176 0000 5302 0210 3224 Jacek Płowaś (w tytule proszę napisać nick+obiad nr1/2/3)
Obiad będzie dostarczony o 14:15.
Można też na własną rękę zamówić pizzę czy inny obiad, postaramy się o ulotki.